Ma nema staha ali na žalost nestalo mi love za dokup.
Nisam pobornik kredita ali razmišljam o jednom marginu!
Sve mi se čini da cu ja od tebe kupovat po 1000 ako bog da casha.[thumbsup]
Dan nije ni krenuo kako treba, a već 25kn gore ošlo. Navijam za 850 danas. 🙂
Samo ti navijaj, na tome ces i ostat nazalost sve dok kupnja ne ojaca ili netko veci ne pozeli vidjet Kandit na vecim razinama.
Kad leptir zamahne krilima negdje u bespućima amazone, onda ova dionica tresne za oko 6 %……..[shocked]
Zamolio bi leptira da prestane mahat, jer ću ga lupnit s onom šta se vataju muve………[angry]
Jedino cudno da se prodaja nije niti malo povukla s obzirom na dobro izvjesce. [undecid]
odlicno izvjesce, doduse, onakvo kakvo su i najavili![thumbsup]
mislim da je ovo više nego solidno
onak brzinski – rast prihoda
povećanje zaliha
dobit duplo veća!
ne znam kako vama
ali meni je ovo melem za oči
IPK Kandit je u prvom tromjesečju ove godine ostvario 28,24 milijuna kuna neto dobiti, što je porast u odnosu na isto lanjsko razdoblje od 107,3 posto, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi
U pojašnjenju poslovnih rezultata navodi se kako je zbog radova na rekonstrukciji pogona tvornice šećera u 2007. kampanja prerade šećerne repe i sirovog šećera pomaknuta za 45 dana i trajala je do 15. veljače, što je utjecalo na povećanje prihoda i rezultata u prvom kvartalu 2008.Ukupni su prihodi tvrtke u prvom tromjesečju ove godine iznosili 213,8 milijuna kuna i povećani su 18,9 posto prema istom lanjskom razdoblju. Pritom su prihodi od prodaje na domaćem tržištu tri puta veći od istog razdoblja prošle godine i iznose 141,8 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu za 14,28 posto manji i iznose 67,02 milijuna kuna.
Financijski prihodi, koji čine 1,16 posto ukupnog prihoda, veći su za 76,03 posto, dok su izvanredni, koji čine 0,55 posto ukupnog prihoda, manji za 64,26 posto u odnosu na ostvareno u istom razdoblju prošle godine.Ukupni rashodi Kandita u prva tri mjeseca ove godine ostvareni su u iznosu od 185,29 milijuna kuna i povećani su prema istom razdoblju lani za 12 posto. Poslovni rashodi su u odnosu na prethodnu godinu veći za 13,65 posto, financijski rashodi manji su za 38,29 posto, a izvanredni, koji čine 0,17 posto ukupnog prihoda, manji su za 75 posto, navodi se u pojašnjenju poslovnih rezultata.(H)