IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ma nema staha ali na žalost nestalo mi love za dokup.
Nisam pobornik kredita ali razmišljam o jednom marginu!
Sve mi se čini da cu ja od tebe kupovat po 1000 ako bog da casha.[thumbsup]

Dan nije ni krenuo kako treba, a već 25kn gore ošlo. Navijam za 850 danas. 🙂

Dan nije ni krenuo kako treba, a već 25kn gore ošlo. Navijam za 850 danas. 🙂

Samo ti navijaj, na tome ces i ostat nazalost sve dok kupnja ne ojaca ili netko veci ne pozeli vidjet Kandit na vecim razinama.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

polako ali sigurno se vraćamo iznad 1000…..

Kad leptir zamahne krilima negdje u bespućima amazone, onda ova dionica tresne za oko 6 %……..[shocked]
Zamolio bi leptira da prestane mahat, jer ću ga lupnit s onom šta se vataju muve………[angry]

Sve je stvar psihe.....

http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/IPKK-fin2008-1Q-NotREV-K-HR.xls

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Solidno. Hvala Lucijan

Jedino cudno da se prodaja nije niti malo povukla s obzirom na dobro izvjesce. [undecid]

odlicno izvjesce, doduse, onakvo kakvo su i najavili![thumbsup]

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

mislim da je ovo više nego solidno
onak brzinski – rast prihoda
povećanje zaliha
dobit duplo veća!
ne znam kako vama
ali meni je ovo melem za oči

free tibet

Lijepo, kao što je i najavljeno.

IPK Kandit je u prvom tromjesečju ove godine ostvario 28,24 milijuna kuna neto dobiti, što je porast u odnosu na isto lanjsko razdoblje od 107,3 posto, podaci su iz financijskog izvješća tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi

U pojašnjenju poslovnih rezultata navodi se kako je zbog radova na rekonstrukciji pogona tvornice šećera u 2007. kampanja prerade šećerne repe i sirovog šećera pomaknuta za 45 dana i trajala je do 15. veljače, što je utjecalo na povećanje prihoda i rezultata u prvom kvartalu 2008.Ukupni su prihodi tvrtke u prvom tromjesečju ove godine iznosili 213,8 milijuna kuna i povećani su 18,9 posto prema istom lanjskom razdoblju. Pritom su prihodi od prodaje na domaćem tržištu tri puta veći od istog razdoblja prošle godine i iznose 141,8 milijuna kuna, dok su prihodi od prodaje u inozemstvu za 14,28 posto manji i iznose 67,02 milijuna kuna.

Financijski prihodi, koji čine 1,16 posto ukupnog prihoda, veći su za 76,03 posto, dok su izvanredni, koji čine 0,55 posto ukupnog prihoda, manji za 64,26 posto u odnosu na ostvareno u istom razdoblju prošle godine.Ukupni rashodi Kandita u prva tri mjeseca ove godine ostvareni su u iznosu od 185,29 milijuna kuna i povećani su prema istom razdoblju lani za 12 posto. Poslovni rashodi su u odnosu na prethodnu godinu veći za 13,65 posto, financijski rashodi manji su za 38,29 posto, a izvanredni, koji čine 0,17 posto ukupnog prihoda, manji su za 75 posto, navodi se u pojašnjenju poslovnih rezultata.(H)

free tibet

New Report

Close