IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nemam ovu dionicu, ali je pratim već nekoliko mjeseci.
u četvrtak bih vjerojatno bio debelo in da sam imao casha.
možda u utorak uspijem štogod utržiti iz portfelja.
btw. evo vam jedna usporedba cijene

IPKK-R-A

1. siječnja 2007.
600,00 kn
1. siječnja 2008.
1.189,94 kn
[color=blue]rast: 98,32 %[/color]

1. siječnja 2007.
600,00 kn
21. ožujka 2008.
680,05 kn
[color=blue]rast: 13,33 %[/color]

1. siječnja 2008.
1.189,94 kn
21. ožujka 2008.
680,05 kn
pad: -42,85 %

hate red

evo ti jos jedan pokazatelj
IPKK-R-A 3. mjesec

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
7. HPB D.D. 11.953 1,67 Skrb. račun 3009
8. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
9. KOLAREK DARKO 7.525 1,05 Osnovni račun 269
10. HIPP MARIJA 6.450 0,9 Osnovni račun

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

@ wiking
pratim i to, također mjesecima.
sad me najviše zanima FI za 2007.
ima tko kakve insajderske informacije?
koliko čujem, ne očekuje se baš nekakav spektakl…

hate red

@ wiking
pratim i to, također mjesecima.
sad me najviše zanima FI za 2007.
ima tko kakve insajderske informacije?
koliko čujem, ne očekuje se baš nekakav spektakl…

ne znam al ak je VIRO imao vrhunski uspjeh vjerujem da je i IPKK imao jer se bave istim poslom.Prosla godina je bila cca 50M

stvarno?
kako znate?

Ne mogu Vam baš otkriti sve detalje kolega. Rezulati će biti lošiji od očekivanih, a to ćete vidjeti već slijedeći tjedan. No unatoč tome, Kandit je odlična kupnja na ovih 680 kn [thumbsup]

placas pivu na Bundeku ak bude ispod 50M 4Q,dogovoreno

Ne mogu Vam baš otkriti sve detalje kolega. Rezulati će biti lošiji od očekivanih, a to ćete vidjeti već slijedeći tjedan. No unatoč tome, Kandit je odlična kupnja na ovih 680 kn

Repa koja se sada sije nema veze sa ovim FI. Zna li tko kolike su mu polj površine u Srbiji?
Na osnovu čega ste zaključili da če biti lošiji FI? Jeli možda što su im veča ulaganja u tvornice?
Ja sam u ovoj dionici do grla. Sa prošlotjednim i ovotjednim dokupom sam došao do prosjeka od 1017k i sada sam prezadovoljan (tješim sam sebe).I sami znate da su u travnju-svibnju 2007 fondovi ulazili po 1400k. kada se Grbešić iskrcavao. Gdje li su sada te dionice? Što je sa ljudima koji ih dosta imaju po prosjeku od 1350 i nisu is prodali i ne namjeravaju. Pitanje je samo koliko čekati??? [pray]

ne kanim tako skoro prodavati ovu dionicu
ali tu imamo dvije suprotstavljene tvrdnje
a za nijednu nema nekih argumenata
pa bih molila, da ne zbunjujete ljude
i ne plašite
barem navedite neke činjenice ili izvor vaših info
hvala

free tibet

Izvori se ne otkrivaju. Čak ni u novinarstvu kolegice.
Rezultati će biti lošiji i to ćete vidjeti većč slijedeći tjedan. Nikoga ja ne pokušavam uplašiti. Već sam negdje prije napisao da rezultati ionako ne bi trebali utjecati na cijenu, pošto je ona pala prenisko. Kolega žorž je u svom postu spomenuo jedan od razloga lošijih rezultata za 2007.

@žorž
To što su fondovi ulazili na 1400 nije nikakva garancije. Čak bih se usudio kladiti da je upravo to i razlog što je sada cijena ispod 700 kn.

kolega gates
cijena je sada niska, ali ljudi su ulazili na puno većim cijenama
ako ćemo sve vidjeti idući tjedan, zašto nam vi ne biste sada rekli ono što znate?
i ako nešto znate, a nećete to reći, onda bi bilo korektno da ne iznosite tvrdnje koje niste spremni argumentirati
nego lijepo sa svima nama pričekajte idući tjedan
pa ćemo onda lijepo o tome raspravljati
isto se odnosi i na kolegu koji tvrdi da će rezultati biti bolji

free tibet

kolega gates
cijena je sada niska, ali ljudi su ulazili na puno većim cijenama
ako ćemo sve vidjeti idući tjedan, zašto nam vi ne biste sada rekli ono što znate?

Kolegice, rekao sam Vam da znam da će rezultati biti lošiji od očekivanja. Točne brojke nemam.

Prvi bi pitao kolegu Darkusa šta zna o zemljistu stare tvornice i o prenamjeni u sambenu zonu? To je dobra vijest.

Kolega Gates dali ste mislili ako firma ulaže u nove tvornice da se to odražava na FI.? Samo treba znati pročitati FI . On zbog toga ne može biti lošiji. To ne može oboriti cijenu dionice več naprotiv . Pameni uvijek ulažu u perspektivnu firmu u razvoju.
Istina ljeto 2007 je bilo sušnije ali su te gubitke vec kompezirali smanjenjem troškova.
Ne znam koliko njiva imaju u najmu u srbiji i dali je tu problem (glede zadnjih događaja) ali mislim da i tu ne bi trebalo biti problema. Ja sam optimista !

New Report

Close