IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

LUZER: ” ADT: ” U ponedjeljak ide gore. MACD se skoro pa preklapa. Slobodna prognoza nemojte mi zamjeriti. Ponedjeljak IPKK 1030-1050 ” Hoće li u utorak opet na 1000? ” Bilo je i vrijeme. Nece u Utorak dole. Do kraja tjedna je na 1100 [thumbsup]

Bilo bi zaista vrijeme. Nego, kad ce teta pocet radit u marketingu?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

ADT: ” LUZER: ” ADT: ” U ponedjeljak ide gore. MACD se skoro pa preklapa. Slobodna prognoza nemojte mi zamjeriti. Ponedjeljak IPKK 1030-1050 ” Hoće li u utorak opet na 1000? ” Bilo je i vrijeme. Nece u Utorak dole. Do kraja tjedna je na 1100 [thumbsup] ” Bilo bi zaista vrijeme. Nego, kad ce teta pocet radit u marketingu?

As soon as I know something I will let you know. I ja jedva cekam da se pocne raditi na marketingu.
Primjecujem iz dana u dan pocetnicke greske u svezi marketinga. Premijer je promijenio papirnatu ambalazu secera od 1kg u najlonsku sto je katastrofa. Vjerujem da s tim smanjuju troskove ali misljenja sam ce tim potezom više izgubiti nego dobiti. Da se uradili research dosli bi do istog zakljucka. Malo tko danas kupuje proizvode u neprakticnoj ambalaži. Znam hrpu ljudi koji su poceli uzimati Virov secer samo zbog te cinjenice.
Onda, ugostiteljstvo je totalno netaknuto kako sa prodajom ugostiteljskog secera tako i mogucnoscu da se kroz ugostiteljstvo promoviraju nove i stare linije konditorskih proizvoda, a složit ce mo se da su ugostiteljski objekti s obzirom na posjecenosti i navike nasih ljudi big show rooms za promociju……….Advertising necu ni spominjati jer mislim da i nemam sto za spomenuti ( reklamiranje kao takvo mislim da i ne postoji). Specialized stores to sto ih ima je neugledno i slabo oprskbljeno u poredjenju sa konkurencijom……… Misljenja sam da ne treba izmisljati toplu nego zasukati rukave i poceti praviti novce kako za sebe tako i za dionicare jer potencijal IPKKa ogroman. Dosta dobrog je ucinjeno i valjda je sad red na marketing.

[smiley][smiley]

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

Slazem se! Osim navedenog ima jos dosta stvari, ali da samo sa tim pocnu bilo bi ok. Nema me malo i vidim da je dosta prometa bilo napokon.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Slazem se! Osim navedenog ima jos dosta stvari, ali da samo sa tim pocnu bilo bi ok. Nema me malo i vidim da je dosta prometa bilo napokon.

Izgleda kao unaprijed dogovorene transakcije. Take a closer look

molio bih dežurne optimiste za prognozu; hoće li sutra IPKK rasti 100% više od današnjeg rasta, dakle o,o8%?

04.02.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.000 1,12 Skrb. račun
9. HPB D.D. 7.645 1,07 Skrb. račun +20
10. KOLAREK DARKO 6.793 0,95 Osnovni račun
Ukupno: 72,20

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Opet na 1000.

E danas se IPKK držao junački, čak 1010,0. Nitko nije htio prodati za niže. Možda na sutra čeka metla?!?[undecid]

Sve je stvar psihe.....

E danas se IPKK držao junački, čak 1010,0. Nitko nije htio prodati za niže. Možda na sutra čeka metla?!?[undecid]

Drzali smo se mi koji vjerujemo u ovu dionicu i oni koji su je kupovali po 1200+ kn pa ne žele prodavati sa gubitkom.
Metla ce biti jedino ako se pocne panicariti i prodavati vec podcijenjenu dionicu u bezcjenje, sto se nadam nece desiti..ili???
Mravak moze top 10?? Netko prodavao, podebljavao?????

Sjećam se vremena kad je rasprodavao Grbešić, sve je pometeno od 1200,00 pa naviše i to u hipu…[proud]
, a što se tiče cijene mogu se očekivati oscilacije. Uvijek ima nervoznih ?!? Isto nije ugodno, nezgodna su vremena, malo ilustracije:
DOW JONES News Chart 12.319,43 -2,50% -315,73
NASDAQ 100 News Chart 1.779,40 -2,71% -49,40
NASDAQ COMP News Chart 2.319,01 -2,68% -63,84
S+P 500 News Chart 1.343,25 -2,72% -37,55

Nije dobro.[shocked][shocked][shocked]

Sve je stvar psihe.....

Sjećam se vremena kad je rasprodavao Grbešić, sve je pometeno od 1200,00 pa naviše i to u hipu…[proud] , a što se tiče cijene mogu se očekivati oscilacije. Uvijek ima nervoznih ?!? Isto nije ugodno, nezgodna su vremena, malo ilustracije: DOW JONES News Chart 12.319,43 -2,50% -315,73 NASDAQ 100 News Chart 1.779,40 -2,71% -49,40 NASDAQ COMP News Chart 2.319,01 -2,68% -63,84 S+P 500 News Chart 1.343,25 -2,72% -37,55 Nije dobro.[shocked][shocked][shocked]

Ali to bi kolega znacilo da trebamo zbog Dowa ili Nasdaqa prodati i kucu i auto i vikendicu ili kucu na moru tko ima i sve sto ima neku materijalnu vrijednost ??? Mislim da se mi ne bi trebali ravnati po US economy koja je daleko ispred nase u svemu. Ali to je cista psihologija mase. Ulog u IPKK je i kratkorocno i dugorocno dobra investicija and as soon as markets warms up a little bit we will all benefits out of it. Good luck today.

Nisam u ovoj dionici, a zamalo sam ušla, ali volila bih biti barem u sličnoj, a zbog ekipe koja ne da ispod onoga što smatra da vrijedi. Ako uspijem ulazim ovdje, već dugo planiram. Naravno ne zbog toga što se danas držala, nego sam to prije odlučila. Pozdrav

New Report

Close