IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

I nema neke gužve ovdje,……u biti nema je uopće ?!?

mislim, bar bi tako trebalo biti po fundamentima, da će gužve biti nakon što prodaju svi koji su spremni prodati jeftino [smiley] a jeftinim smatram sve od 1000 do 1300 [smiley]

www.knjigara.com

njetto:

I nema neke gužve ovdje,……u biti nema je uopće ?!?

mislim, bar bi tako trebalo biti po fundamentima, da će gužve biti nakon što prodaju svi koji su spremni prodati jeftino [smiley] a jeftinim smatram sve od 1000 do 1300 [smiley]

U koju kategoriju spada cijena 99x od jučer?

99x? vrlo, vrlo, vrlo jeftino [smiley]

www.knjigara.com

njetto: ” I nema neke gužve ovdje,……u biti nema je uopće ?!? ” mislim, bar bi tako trebalo biti po fundamentima, da će gužve biti nakon što prodaju svi koji su spremni prodati jeftino [smiley] a jeftinim smatram sve od 1000 do 1300 [smiley]

Od kad se na hrv.trzistu gledaju samo fundamenti! To je nesto novo?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

barmen: ” njetto: ” I nema neke gužve ovdje,……u biti nema je uopće ?!? ” mislim, bar bi tako trebalo biti po fundamentima, da će gužve biti nakon što prodaju svi koji su spremni prodati jeftino [smiley] a jeftinim smatram sve od 1000 do 1300 [smiley] ” Od kad se na hrv.trzistu gledaju samo fundamenti! To je nesto novo?

sentiment ulagača ni na kojem tržištu ništa novo nije
al ni da fundament na kraju pobjeđuje nije najnovije [smiley]

www.knjigara.com

Kod nas se osobito fundamenti manje gledaju u odnosu na druga trzista.(A i sama poslovanja tvrtki) Kod nas su nazalost bitnije glasine i neke stvari sta u biti nebi trebale imat toliku influence na cijenu dionice.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Možemo mi pričati o fundamentima i o glasinama koliko hočemo, sve je uzalud kada je promet ovako slab.
kada se počne više trgovati ovam dionicom sve će doći na svoje mjesto.

Ne bi škodilo ni da se trguje jednako, samo po asku, a ne po bidu[angry]
Dobar 4q je pitanje opstanka [undecid]

Luzeru posjeti me kada se sa ovom dionicom ozbiljno trgovalo.Dali je to osnovni problem?

Luzeru posjeti me kada se sa ovom dionicom ozbiljno trgovalo.Dali je to osnovni problem?

Ajmo se malo potruditi i nešto pronaći[smiley][shocked]

http://www.zse.hr/default.aspx?id=10006&dionica=IPKK-R-A

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Ne bi škodilo ni da se trguje jednako, samo po asku, a ne po bidu[angry]
Dobar 4q je pitanje opstanka [undecid]

ma vi decki panicarite bez veze. nema ovakva trgovina ama bas nikakve veze sa ovom dionicom. sve ovisi o svjetskim kretanjima i zato smo tu di jesmo.
ukoliko danas ameri ne srezu kamatnu stopu, vidjet ces barmen kak se perspektiva mijenja. u tom slucaju vise 999,XX nece biti jako jeftino. u suprotnom, bice vrlo jeftino. bas to volim na burzi. svaki dan mijenjam misljenja [lol]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

zmrklic: ” Ne bi škodilo ni da se trguje jednako, samo po asku, a ne po bidu[angry] Dobar 4q je pitanje opstanka [undecid] ” ma vi decki panicarite bez veze. nema ovakva trgovina ama bas nikakve veze sa ovom dionicom. sve ovisi o svjetskim kretanjima i zato smo tu di jesmo. ukoliko danas ameri ne srezu kamatnu stopu, vidjet ces barmen kak se perspektiva mijenja. u tom slucaju vise 999,XX nece biti jako jeftino. u suprotnom, bice vrlo jeftino. bas to volim na burzi. svaki dan mijenjam misljenja [lol]

Rekao bi da planiraš dokup.

New Report

Close