IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

my,

Je, ima ih ovdje koji drukaju od svibnja prošle godine pa niš… Alt333, iako si se šalio bilo je i pokušaja drukanja tipa ” Kanditova čokolada je bolja od Milikine, potom da je ” najbolja na svijetu”…
Stvar je u tome da konditorski dio Kandita većina niti ne shvaća ozbiljno, već su fokusirani na šećer i eventualni budući biznis s biogorivom.

majstore, ajde ti meni reci razlog zbog cega se i konditorski dio Kandita ne trebao shvacati ozbiljno. upravo u taj segment poslovanja trenutno ulazu i u svakom ga slucaju ne treba zanemarivati.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

a koje ste vi bukve,naravno da se šalim da sam radi toga kupio dionicu,učinila mi se povoljno,i to je sve,mada sam primjetio da netko izlazi na 1000,00 već par dana za redom,ali,kad krene prema gore,bit će sigurno snažan rast,samo je pitanje kad će se to desiti,možda već ovaj tjedan,vidit ćemo…

Ja sam usao u 254 dionice IPKKa i to po prosjecnoj cijeni od 1112kn. Volio bi da sam sacekao jos koji dan i onda bi se nakrcavao po 1000kn. Ali svejedno mislim da sam dobio izvrsnu dionicu za malo novca i da ce se svim imaocima vrlo brzo isplatit. Ovo je loše vrijeme za sve na burzi tako i za IPKK imaoce. Kad se Crobex pocne oporavljati i kad dođe u fokus fond mafijaša onda i ona ide gore. Good Luck to all[smiley]

Nikad nemoj biti dole jer te dole noge bole. Up,up,up

Sasko, treba li ista kod Kandita uzimati ozbiljno u obzir. Fundamenti su dobri, nalazio se u svim mogucim preporukama i analizama koje su mi dosle saka, svi smo ga se nakrcali ko svizac sjemenki a on mrljavi….. Sada oko 1000 kuna. Zanimljivo je da se uvijek #netko istrpava”, isplatilo mu se istrpavati na 1300, 1200 a sada i na 1000 kuna, bilo da je u prvih 10, ili ispod.
Postavljam pitanje kako će se istrpavati kada ova dionica stvarno krene gore, i kako li će se tek istrpavati masa kojoj je dosta ove dionice.

U svakom slučaju u mom potrofoliu je ovo gubitnik godine, prošle, a čini mi se i ove.
Jest da je ulaganja u dionice dugoročno, no nađimo se ovdje za godinu dana i ako prepiša 1500 kuna, svima graha, svima rakije od my moona!

@my moon
Držimo te za riječ!!!!!![thumbsup]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Osobno nemam ipkk , ali gledajući fundamente,sada je pravi tren za kupnju.Naime na ovoj cijeni odnos cijena i zarada iznosi nešto više od 10.Kada se sjetim onih veliklih pretumbavanja na razinama od 1300-1400 nema zime.Žao mi je što nemam love da uđem.Pun sam viro-a,isti klinac![thumbsup]

Osobno nemam ipkk , ali gledajući fundamente,sada je pravi tren za kupnju.Naime na ovoj cijeni odnos cijena i zarada iznosi nešto više od 10.Kada se sjetim onih veliklih pretumbavanja na razinama od 1300-1400 nema zime.Žao mi je što nemam love da uđem.Pun sam viro-a,isti klinac![thumbsup]

Isti klinac???

Što se fundamenata tiče, a njih spominješ, boge mi nije ni klinac, a još manje isti!!!

Sigurno da nije isti klinac što se fundamenata tiče.Ja nisam uspoređivao dionice,već sam htio naglasiti da su obje dionice pale za cca 30 %,pa mi je svejedno.Pozdrav

najbitniji nam je vanjski utjecaj,okruženje ne obećava,možda smo trebali još čekati,bar tjedan dana,da vidimo šta je sa kosovom,ako kosovo dobro prođe,do ljeta smo na 1500,00,ako se zagužva,eto nas na 700,00..to je sve lutrija…[shocked]

dosta o dionicama,pricajmo malo o meni[lol]
javno pucanstvo moram vam javiti tuznu vijest,posto je HPB 24-25.1. kupio ukupno 30 dionica sa danasnjim danom 28.1. je iskrcao 550 dionica i u mojoj tablici za ovaj mjesec mi se crvene 3.,8.,9. rangirani u TOP10[cry]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

da mi sad ne pisete T+3 evo da vas preduhitrim[thumbsup]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

28.01.2008 .
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 62.701 8,77 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 8.000 1,12 Skrb. račun
9. HPB D.D. 7.042 0,98 Skrb. račun -520
10. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 6.867 0,96 Skrb. račun
Ukupno: 72,12

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

I nema neke gužve ovdje,……u biti nema je uopće ?!?

Sve je stvar psihe.....

New Report

Close