Slabo ti to kolega nešto kupuješ
jucer se nakupovao preko 200k. Po 1112 prosjecnoj. Cekaj da lova sjedne na racun
[lol] [smiley]
Slabo ti to kolega nešto kupuješ
sad cu skinuti ove do 1125. In 5min
Odavna govorim da bi se trebali ugledati na VIRO što se promidžbe i transparentnosti tiče.
Raditi sitnijim koracima na stvaranju velikih planova.
Nije grijeh učiti od drugih, ali zabijati glavu u pijesak….
Potencijal je neupitan!
Malo više suradnje, povjerenja i kompromisa bilo bi prepoznato od financijera i cijela ova privredna grana bi dobila na zamahu, a to može biti samo dobro i to svima…
Još čekamo poteze menađmenta.
Odavna govorim da bi se trebali ugledati na VIRO što se promidžbe i transparentnosti tiče. Raditi sitnijim koracima na stvaranju velikih planova. Nije grijeh učiti od drugih, ali zabijati glavu u pijesak…. Potencijal je neupitan! Malo više suradnje, povjerenja i kompromisa bilo bi prepoznato od financijera i cijela ova privredna grana bi dobila na zamahu, a to može biti samo dobro i to svima… Još čekamo poteze menađmenta.
Istina , i zato sam se ja odlucio uci jucer a nikako prije, jer se na tom planu dosta kuha i radi. Evo ja poslao nalog za ovih 6kom.
Jucer. To je “uvjetovani i neophofni budget” da bi dobili na radno mjesto Direktorice Marketinga novu, visoko obrazovanu, iskusnu i vrlo sposobnu osobu. Mislim da im je njeno dovodjenje i odluka da krenu agresivno sa marketingom najbolja odluka u dugo, dugo vremena. Mislim da sam vec puno rekao…stoga cekajmo ali nadam se ne dugo[lol] [wink]
Da, slazem se. Vrlo nuzna stvar! Posto sam ja u tom krugu, znam sta sve marketing moze napraviti.
Opsssssss,odo stotica[rolleyes],,,,polako kolega ADT[thumbsup]
Opsssssss,odo stotica[rolleyes],,,,polako kolega ADT[thumbsup]
Mislim da jos netko dobiva dobre vijesti iz i u svezi IPKKA.
Slažem se i ja sa svima vama i većina nas je sada dokupom poravljala prosijek.
Marketing manje više (potreban je) ali svi iskusniji pa i fond manageri znaju da kandit vrijedi ali nas je sve naj više sje… i zbunio Grbešićev izlazak. A onda je problem da kandit nikako da upadne u fokus: prvo korekcija pred HT zatim HT groznica pa korekcija pa todorijada pa opet korekcija i šta sada slijedi?
Slijedi izlazak i kupnja neke Todine dionice,tamo ako i malo i padne brzo se vrati pa i poveća cijena .
Ovo kilavljenje na IPKK je od ljeta 07 i tko je izdržao svaka mu čast i zaslužio je da zaradi,ali je pritom mogao uloženim novcem u IPKK dobro zaraditi na drugim dionicama(IGH,VIRO,LEDO,MLNR,ZTNJ,BELJE,TISAK itd.ima ih koliko hoćete gdje se moglo pristojno zaraditi i zato sam priznam izašao iz IPKK i nije mi bilo ni malo žao.Čak napravio sam jedan od najboljih poteza otkad trgujem dionicama.
Istina da smo mogli (trebali zaraditi) i ja sam ušao u svibnju 2007 (cijenu neću ni spominjati) pa mislim da je krajni rok da dođe do preokreta. F1 bi im trebao biti odličan.
http://www.poslovni.hr/39512.aspx
http://www.poslovni.hr/47673.aspx
Ako ja sada vas navlačim onda su i mene debelo navukli!!!
Jeli itko zna zbog čega je Grbešić izašao? (osalo mu je još nešto sitno)
[yawn]Bolje vrabac u ruci nego biti nestrpljiv