ode ja probat dokupit,dosta je jeftino valjda Bozicni popust[thumbsup]
Priznaj gdje si se postavio [proud]
a za 1 lipu od najnize i bio sam prvi,vidim da nece vise da poklapa[bye]
IPK KANDIT D.D./REDOVNA DIONICA IPKK-R-A
14.12.2007
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 63.001 8,81 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.000 1,40 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 6.867 0,96 Skrb. račun
10. KOLAREK DARKO 6.572 0,92 Osnovni račun +110
Ukupno: 72,38
da taj spekulant kak ga zove bill gates je ispred mene oteo danas dokup[angry] a fino bi si smanjio taj visoki ulaz[embarass].Inace mravak razocarao si me,pa u topicu TOP 10 nemas drugog secerasa[undecid]
Inace mravak razocarao si me,pa u topicu TOP 10 nemas drugog secerasa[undecid]
Ma da kolega,ali to ne znaći da ga nebi volio ponovo vidjeti u stvarnom poftf.pogotovo ako se potpiše ovo sa coca colom.
Za ovih virtualnih 10 mislim da će IPKK odradit dovoljno i za kandizore i za šečerane dvojba mi je bila dali staviti Sladoranu i tu će biti “šečera” dogodine[thumbsup]
neznam bas puno o sladorani al da ce napraviti BUM kao i Viro hoce sigurno.Kad samo vidim u oglasnicima vec sad torbare
http://www.oglasnik.hr/oglasi/partnerstvo_usluge/usluge/potraznja/financijske/oglas-7906909.html
nadam se da ce ga Viro i Zadro kupiti jer tu vidim perspektivu puno bolju za sladoranu kad se zna da Viro ima jako dobar menadjment i strucnjake.Bubalo i zito bojim se da su spekulanti sto nisu bas realno puknuli cijenu i nemaju iskustva kao Viro
http://www.vjesnik.hr/html/2004/12/07/ClanakTx.asp?r=gos&c=1
nadam se samo da radnici nece rasprodavati dionice pa da bude stopanja kao na Djuri u nedogled…a stvarno povoljno budu dobili dionice po nominali od 100kn
http://www.glas-slavonije.hr/rubrika.asp?rub=1&ID_VIJESTI=84242
Najbolje bi bilo da Drivo to stavi na IPO pa da i svi gradjani ucestvuju u toj privatizaciji a poslije neka veliki otkupljuju ko je zainteresiran sto vjerujem Viro imao prednost jer imaju mirovince u zaledju sto se vidi u top10 kod njih
3. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 52.982
4. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./RAIFFEISEN MIROVINSKO DRUŠTVO ZA UPRAVLJANJE OBVEZNIM MIROVINSKIM FONDOM D.O.O. ZA RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 41.300
5. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE D.D. OBVEZNI MIROVINSKI FOND 41.181
to bi jako ojacalo i mirovince i poziciju Vira kao i Sladoranu[thumbsup]
isprika Kolegi diokiu al kad si me pitao nisam imao previse informacija, isao sam malo istrazivati[thumbsup]
Nadam se da ce Sanader odraditi svoje i pomoci Viru i mirovincima,a ne uzimati najvecu ponudu
Svatko razuman ocijenit će da je naša ponuda najkorektnija i s visokom ponudom za kupnju dionica. Pritom smo najviše računa vodili da idemo na dokapitalizaciju i nova ulaganja, jer je naš osnovni interes spasiti tu šećeranu i dovesti je u takvo stanje da se sutra može nositi s europskom konkurencijom u proizvodnji šećera. Što se tiče ponude malih dioničara Sladorane od 55 milijuna kuna, to je skoro triput manje od nekih drugih ponuda, dok u kapitalizaciji računaju na neke europske fondove, što je dosta upitno. Ponuda Marka Pipunića iz Žita i njegova partnera Bubala od 157 milijuna kuna je visoka, ali niti jedan medij ne spominje da oni nisu taj iznos ponudili za onaj broj dionica u natječaju, nego su stavili nekoliko stotina tisuća dionica više. Ako je to tako, onda njihova ponuda nije ravnopravna, jer je njihova namjera bila kupiti više dionica nego što je bilo u natječaju za Sladoranu. Uz to, njihov iznos od 35 milijuna za dokapitalizaciju govori da oni zaista ne poznaju problematiku industrije šećera i ako je ta njihova ponuda takve vrste, mislim da se ona ne bi trebala uzeti u obzir. To je sve što u ovom trenutku mogu reći o toj ponudi. Zašto je ona takva, o tome nekom drugom prigodom. Što se pak tiče ponude malih dioničara, ona je preslaba i ako neko hoće, može im jedino pokloniti tvornicu – reakcije su Marinka Zadre na otvaranje ponuda za kupnju županjske Sladorane, s nadom da će njegova ponuda biti i prihvaćena, jer je, kako kaže, uvjeren da u Vladi sjede ljudi koji dobro razumiju o čemu se radi i da neće donijeti krivu odluku. HFP u ovom slučaju ne donosi samostalno odluku o prodaji s obzirom da se radi o iznosu većem od 100 milijuna kuna, pa će tako konačnu odluku o prodaji Sladorane ipak donijeti Vlada RH, kako se očekuje, do kraja ove godine.
eto jos malo potvrda[thumbsup]
Na ovoj se dionici, po meni, odvija lagana akumulacija.
Jel ima netko kakav info, tko skuplja?
ko je jamio jamio je,izaslo je od hanfe odobrenje za mirovince sto ova dionica u svim pogledima ispunjava uvjete.Sto ce biti odlucite sami