IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. IPK ZAVOD D.D. 229.992 32,16 Osnovni račun
2. PREMISA D.O.O. 135.329 18,92 Osnovni račun
3. IPK KANDIT D.D. 63.001 8,81 Osnovni račun
4. KOESTLIN TVORNICA KEKSA I VAFLA D.D. 27.422 3,83 Osnovni račun
5. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 14.034 1,96 Skrb. račun
6. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 13.036 1,82 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 11.335 1,59 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.000 1,40 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 6.867 0,96 Skrb. račun
10. KOLAREK DARKO 6.462 0,90 Osnovni račun
Ukupno: 72,37

Tko je g.Kolarek? Zamijenio Gdu.Sokic!

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

zmrklic:

perodegen:

Potrošnja šećera u Kini još nije porasla. A porast će kako se budu mijenjale njihove prehrambene navike (pogledajte cijenu žita i mlijeka na svjetskom tržištu). A kad se žućama šećer osladi…

Ne znam tko će od vas ovu dionicu prodavat na ovim razinama, sad je svejedno 1100 ili 1200, ne znam za vas, ulaz mi je 1300, ali target prilično visoko, dakle strpljenja … Bit će zanimljiv godišnji izvještaj

Bio je zanimljiv i izvjestaj s 3Q, pa nije bas utjecalo na cijenu dionice…

kod nas sve sa dobrim izvjestajima pocne padati…
ja sam zadovoljan,usao sam u kandit na soma kuna…
a sad cemo malo pricekati

Good artists copy. Great artists steal.

Da nije možda ovaj;;;;
Taj je kupac u pismu namjere spomenuo da će zadržati u radnom odnosu sve radnike, ulagat će u opremu i uređenje, nastavit će djelatnosti i čak zaposliti nove radnike. Unatoč tome HFP ne reagira na tu ponudu, nego većinski paket prodaje kupcu Darku Kolareku, koji odmah otkupljuje 52,87 posto dionica od brokerske kuće “Ceufin Brokers”, a njegov partner Nevio Prlog od dioničara Stjepana Patačka i Ljiljane Glavaš-Horvat, pa zajedno raspolažu sa 75,24 posto dionica Društva. Gospodin Kolarek je izjavio da Društvo misli prodati, i o tome je izvijestio i nadležnu komisiju. Trenutna situacija je sada takva da je zbog obveza pokrenut stečaj Društva kod bjelovarskog Trgovačkog suda, zaključio jeFerenčić.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

http://www.selcom.hr/gp/0201/tmp.php?go=03009

Evo i cijenjeni kolega Znanac ga spominje;;;;;;
10.03.2006. 21:26
znanac

korisnik od: 10.02.2006.
Evo jedan dobar link pa prouči:

http://www.vse….lan-podjele.pdf

Evo jedan dobar link pa prouči: http://www.vse.hr/kotacije/jdd/snho…lan-podjele.pdf
10.03.2006. 21:48
znanac

korisnik od: 10.02.2006.
Izmjene na CEBA

Vlasnici prvih 10 računa na kojima je ubilježena najveća količina vrijednosnog papira CEBA-P-A
Stanje na dan: 10.03.2006

Naziv vlasnika računa Mjesto
PRLOG NEVIO KOPRIVNICA, HRVATSKA
Skrbnički račun:
PBZ D.D. ZAGREB, HRVATSKA
FLORIČIĆ KRISTIJAN PREMANTURA, HRVATSKA
KOLAREK DARKO KOPRIVNICA, HRVATSKA
CONING D.D. VARAŽDIN, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATSKA
BIJAČ ZORAN KOPRIVNICA, HRVATSKA
PUŠEK TOMISLAV ZAGREB, HRVATSKA
BASLER OSIGURANJE D.D. ZAGREB, HRVATSKA
Skrbnički račun:
CENTAR BANKA D.D. ZAGREB, HRVATS

mravak to sam i ja nasao na googlu i da je dobio certifikat za prijevoz robe izmedju EU i nas.Mislim da je veliki ulagac kao i florincic jer sam nasao da je bio i u centar banci i tak.Uglavnom upada u podcijenjene dionice gdje se moze puno zaraditi, sto je dobar znak[thumbsup]

Rješenje o izdavanju dozvole za obavljanje poslova ovlaštenog posrednika pri trgovini vrijednosnim papirima Darku Kolareku iz Hlebina (br. 87, str. 3451)
Narodne novine; godina 1999. >>

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Kolega nije isti jedan je iz Koprivnice i debelo je u ovom poslu a drugi mu je imenjak u prijevozu i iz Preloga je

Kolega nije isti jedan je iz Koprivnice i debelo je u ovom poslu a drugi mu je imenjak u prijevozu i iz Preloga je

onda je ovaj 2. za prijevoz,moja greska.Uglavnom stoji da voli podcijenjene dionice i slican je kao i cijenjeni Floki
[wink]
moglo bi biti svega ovih dana jer ak su izgubili Flokija njegovi pratitelji sad bi mogli za Kolarekom da trce

mravak: ”
Kolega nije isti jedan je iz Koprivnice i debelo je u ovom poslu a drugi mu je imenjak u prijevozu i iz Preloga je ” onda je ovaj 2. za prijevoz,moja greska.Uglavnom stoji da voli podcijenjene dionice i slican je kao i cijenjeni Floki [wink] moglo bi biti svega ovih dana jer ak su izgubili Flokija njegovi pratitelji sad bi mogli za Kolarekom da trce

Ha,dobra dobra wikinže[thumbsup]
Btw.meni ne treba ni jedan ni drugi, i ja znam šta imam i ne mislim im prodavat .
Bar ne po ovim cijenama[cool]

mravak:

onda je ovaj 2. za prijevoz,moja greska.Uglavnom stoji da voli podcijenjene dionice i slican je kao i cijenjeni Floki
[wink]
moglo bi biti svega ovih dana jer ak su izgubili Flokija njegovi pratitelji sad bi mogli za Kolarekom da trce

Prestrašno. Uspoređuješ nekakvog špekulanta sa KFom. Vi kolege stvarno nemate obraza kad je drukanje u pitanju. Kandit vrijedi i bez ovakvih navijanja. [bye]

Kandit vrijedi i bez ovakvih navijanja.

Navijanje????
Dobro Bill i šta sad ?????
Da ne komentiramo promjenu u 1.10 ili
[sealed],da ne padne za par kuna
Nisi te Valjda s marginom u IPKK
[pray][smiley]

Bill ak ti znas nesto vise o Kolareku onda na pisi a ne odmah pljuvat po covjeku.Isto je ulagac kao i famozni Flo,a vidim da si i ti jedan od pratitelja g.Forijancica[wink]

Ha,dobra dobra wikinže[thumbsup]
Btw.meni ne treba ni jedan ni drugi, i ja znam šta imam i ne mislim im prodavat .
Bar ne po ovim cijenama[cool]
[/quote]

Tocno! Nitko mi ne treba poput njih, i sam znam sta imam! I kad cu prodavat i po kojim cijenama

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close