IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Nije loše…

Be vewy vewy quiet. I'm hunting wabbits!

Sve super ,sve pet ali …….

Potrošnja šećera u Kini još nije porasla. A porast će kako se budu mijenjale njihove prehrambene navike (pogledajte cijenu žita i mlijeka na svjetskom tržištu).

A kad se žućama šećer osladi…

Potrošnja šećera u Kini još nije porasla. A porast će kako se budu mijenjale njihove prehrambene navike (pogledajte cijenu žita i mlijeka na svjetskom tržištu). A kad se žućama šećer osladi…

Ne znam tko će od vas ovu dionicu prodavat na ovim razinama, sad je svejedno 1100 ili 1200, ne znam za vas, ulaz mi je 1300, ali target prilično visoko, dakle strpljenja … Bit će zanimljiv godišnji izvještaj

Svakako.

Slazem se da u ovoj dionici treba biti strpljiv.
To ce se isplatiti i slatko nagraditi 🙂

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

lijepo molim k/p, hvala

lijepo molim k/p, hvala

Najbolje ponude [ IPKK-R-A ]
Kupnja Cijena
15 1.121,03
4 1.121,00
13 1.120,15
20 1.120,14
15 1.120,10
Cijena Prodaja
1.145,00 50
1.150,00 77
1.164,00 34
1.165,00 200
1.170,00 91

Mea parvitas.

perodegen:

Potrošnja šećera u Kini još nije porasla. A porast će kako se budu mijenjale njihove prehrambene navike (pogledajte cijenu žita i mlijeka na svjetskom tržištu). A kad se žućama šećer osladi…

Ne znam tko će od vas ovu dionicu prodavat na ovim razinama, sad je svejedno 1100 ili 1200, ne znam za vas, ulaz mi je 1300, ali target prilično visoko, dakle strpljenja … Bit će zanimljiv godišnji izvještaj

Bio je zanimljiv i izvjestaj s 3Q, pa nije bas utjecalo na cijenu dionice…

samo 30 tisuca prometa danas, oce ta dionica krenut nekud? 🙂

Cemu nervoza.
Ova dionica nije za nestrpljive.

Mea parvitas.

zivina:

Cemu nervoza.
Ova dionica nije za nestrpljive.

ma nije nervoza, nego volim kad se nesto dogadja, bar nesto da se kupuje i prodaje…

http://www.poslovni.hr/63820.aspx
Ovo nije direktno vezano za IPKK, ali analogija sigurno postoji jer su klimatski uvjeti bili slični i u HR i u Europi, a što bi značilo da će svi proizvesti u konačnici manje šečera. Pa uz potražnju za šećerom koja je vjerojatno ostala neprmijenjena ili je čak u porastu može dovesti do rasta cijena šečera.
tork: ” zivina: ” samo 30 tisuca prometa danas, oce ta dionica krenut nekud? 🙂 ” Cemu nervoza. Ova dionica nije za nestrpljive. ” ma nije nervoza, nego volim kad se nesto dogadja, bar nesto da se kupuje i prodaje…

New Report

Close