IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako je konditor kao jedan Kraš oko 700.00 kuna onda je po meni Kandit debelo preskup.

[smiley9][smiley8][smiley10][smiley14][smiley9]

Vrijeme ne stvara mudrace nego starce!

[navlakuši). ” prijavite ga HANFI!! sirenje dezinformacija je kaznjivo!
[/quote]

Pola foruma bi završilo u zatvoru

[smiley6]

Mislio sam da samo Mundus i Finvest može ovoliko živcirati, no Kandit je ovom kaskapadom izbio na vrh. nadam se da će biti bolje kada se probudim iz zimskog sna.

Ako je konditor kao jedan Kraš oko 700.00 kuna onda je po meni Kandit debelo preskup.

O čemu ti to ????

ako cemo kod toga samo da ti nesto pokazem kras ima 1.373.621dionica,kandit ima 715.090.Po tome ispada da bi Kras sa ovim brojem dionica trebao biti 1400-1500kn ili Kandit cca 1500kn.To je neusporedivo jer se gledaju dobiti i poslovanja.Kras radi samo slastice dok IPKK radi i sa secerom.Jos nesto EPS(ako ne znas “zarada po dionici”)kod Kras je16,61;kod IPKK je EPS=26,65.P/E(omjer cijene i zarade) kod Krasa je 45,15 a kod IPKK=41,28.To su podaci bili od 6/2007.Zato ako hoces o necem pricat 1. pokazi nesto i usporedi.Jel po tvojim rijecima sada preskup ako usporedimo ove podatke

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

zagrebcan: ” Ako je konditor kao jedan Kraš oko 700.00 kuna onda je po meni Kandit debelo preskup. ” O čemu ti to ????

Ma pusti …………..čovik zaluta[smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

zagrebcan: ” Ako je konditor kao jedan Kraš oko 700.00 kuna onda je po meni Kandit debelo preskup. ” O

a čuj onda ti je Zvečevo najjeftinije[smiley1], ovo podsjeća neku sličnu konstatciju prije nekog vremena na temi luke Ploče, kao kako Luka ploče može biti tolko skupnja od Luke Rijeka[smiley7]

[smiley8][smiley8]
pa čovjek je u pravu, kako nama to prije nije palo na pamet…
joj sad kad investitori shvate u kakvoj su zabludi bili, odosno u donju blokadu…
[smiley7][smiley7]

Ali ipak je velika razlika između IPK i Kraša.
Što onda reći za Zvečevo??

Eto, wiking dade objašnjenje za Kraš i Ipk, a sad kad bi mogao tako lijepo i Zvečevo uključiti pa da objasniš nekim zalutalima. To su konditori.

Ipk treba uspoređivati sa šečerašima. A konditori nabavljaju negdje i šećer.

pozdrav

zagrebcan:
” Ako je konditor kao jedan Kraš oko 700.00 kuna onda je po meni Kandit debelo preskup.

Ti si sinko debelo zalutao u dionice.Bez ljutnje trebaš prije nego nešto napišeš malo proučiti literaturu.Da se razumijemo volim čuti različita gledišta i saslušati različite argumente, ali ovo što si napisao nema veze s vezom.
Ako ti treba neka literatura javi mi na privat,pa ću ti mailom poslati autore da malo prolistaš.
Poslje toga ćeš vidjeti u čemu si pogriješio.

Ako je Zdenka nekih 70,00 kuna onda je po meni Kraš debelo preskup.

svaka skola se placa.sto je skola skuplja obrazovanje je kvalitetnije.

New Report

Close