Što ti je psihologija.Netko na forumu napiše da izvještaj nije dobar(milim da je Lanica tu najveći druker na dolje,poznata mi još od DDJH,kadje napisao/la da vidi da se branitelji muštraju po burzi i da treba brzo prodajti dionice jer će kao ovi navaliti na prodaju .Male drhtave ručice odmah se uplašile i sa tadašnjh 300kn u nekoliko minuta spustili cijenu Đuke na 270kn.).
Tako i ovdje ista priča pojavili se drukeri među kojima i Lanica proglasili izvještaj katastrofom i vidi gdje je dogurala dionica.Kad ono gle čuda .Nitko nije valjda niti pročitao izvješčće,jer da ga je pročitao vidio bi da piše dobit povećana 6,4puta tj 640 % ili ti 3 puta veća od Vira(imao dobit 204%)
I šta sad ,ljudi koji su prodali popušili veliku lovu na dezinformaciji(čitaj navlakuši).
Što ti je psihologija.Netko na forumu napiše da izvještaj nije dobar(milim da je Lanica tu najveći druker na dolje,poznata mi još od DDJH,kadje napisao/la da vidi da se branitelji muštraju po burzi i da treba brzo prodajti dionice jer će kao ovi navaliti na prodaju .Male drhtave ručice odmah se uplašile i sa tadašnjh 300kn u nekoliko minuta spustili cijenu Đuke na 270kn.). Tako i ovdje ista priča pojavili se drukeri među kojima i Lanica proglasili izvještaj katastrofom i vidi gdje je dogurala dionica.Kad ono gle čuda .Nitko nije valjda niti pročitao izvješčće,jer da ga je pročitao vidio bi da piše dobit povećana 6,4puta tj 640 % ili ti 3 puta veća od Vira(imao dobit 204%) I šta sad ,ljudi koji su prodali popušili veliku lovu na dezinformaciji(čitaj navlakuši).
Kolega te šta su poprodavali ni malo ne žalim ,žalim jedino šta sam ovo rušenje doživio bez love.
Da neki dobro prolaze od drukanja i širenja panike po forumu u to sam siguran.
[smiley9][smiley9][smiley9]
I kaj sad? Prema fundamentima vrijedi oko 2000 kuna, a ide prema 1000. Jel brijete da će do siječnja biti barem oko 1500 kuna ili ide ispod 1000.
Koji su to fundamenti po kojima IPKK vrijedi 2000 po dionici?
Posljednji kvartal prosle godine je donio jako veliku dobit od 50 miliona kuna sto znaci da bi ove godine dobit u posljednjem kvartalu morala biti veca od 40 miliona kuna samo da bi se izjednacila ukupna dobit prosle godine.
Prolistaj unatrag mjesec dana ovaj topic. imaš nekoliko analiza da sad ne ponavljamo…
Što ti je psihologija.Netko na forumu napiše da izvještaj nije dobar(milim da je Lanica tu najveći druker na dolje,poznata mi još od DDJH,kadje napisao/la da vidi da se branitelji muštraju po burzi i da treba brzo prodajti dionice jer će kao ovi navaliti na prodaju .Male drhtave ručice odmah se uplašile i sa tadašnjh 300kn u nekoliko minuta spustili cijenu Đuke na 270kn.). Tako i ovdje ista priča pojavili se drukeri među kojima i Lanica proglasili izvještaj katastrofom i vidi gdje je dogurala dionica.Kad ono gle čuda .Nitko nije valjda niti pročitao izvješčće,jer da ga je pročitao vidio bi da piše dobit povećana 6,4puta tj 640 % ili ti 3 puta veća od Vira(imao dobit 204%) I šta sad ,ljudi koji su prodali popušili veliku lovu na dezinformaciji(čitaj navlakuši).
prijavite ga HANFI!!
sirenje dezinformacija je kaznjivo!
ma mene kod ove dionice najvise zabrinjava sto nema niko da je brani a sto je jos gore ni da je kupi jer je duze vremena bilo prazno na kupnji sto se dogadja na dionicama poput zdnk,ipko…
Jedna od najpodcijenjebijih dionica na HR tržištu , ali doči će vrijeme kad će se fundamenti gledati.
09/2007 12/2006 12/2005
Knjigovodstvena vrijednost 293,74 kn 256,32 kn 182,22 kn
Zarada po dionici (EPS) 14,83 72,23 40,69
Dividenda prethodnog razdoblja 0,00 0,00 0,00
Omjer tržišne i knjigovodstvene cijene (P/B) 3,74 4,29 6,04
Omjer tržišne cijene i zarade (P/E) 74,17 15,23 27,03
IPKK je sad na donjoj granici Boolingera i to dosta oštro…RSI pokazuje strong buy.
posljednji put je po RSI-ju dionica bila tako podcijenjena prije skoro dvije godine…a po ovom indexu dionica nije bila precijenjena niti na 1400…al sve ovo su samo analitički pokazatelji…
na našem tržištu se to očito nimalo ne gleda…
Rijetko se gledaju fundamenti , nego masa ljudi kupuju dionice po rekla kazala ili idu svi tu pa idem i ja.
Rijetko se gledaju fundamenti , nego masa ljudi kupuju dionice po rekla kazala ili idu svi tu pa idem i ja.
ma, neefikasnost tržišta prvi put slavimo u trenutku kupnje podcjenjene dionice, a drugi put imamo li sreće prodati za više nego što vrijedi 🙂 ali, da ovo s ipkk nervira – stvarno nervira [smiley3]
hdel, ipkk, tuho, kodt-p
Pozdrav “Lideru”,bilo je i vrijeme da se pojaviš i napišeš neku utješnu,jer danas mi je skoro srce prepuklo.Nisi i ti valjda nasjeo na ove Lanice koje su danas nadrukale cijenu nadolje s ciljem da jeftino kupe tj.njima prodao.