IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

UPS. Sad sam primjetio da sam djelio kumulativ sa tromjesečjem. Moje isprike amortizacija veća za 2,2 puta nego lani u istom periodu[smiley1]

kakvi su fundamenti nakon ovog izvjesca?

a jadann ovaj IPKK,drugi bar imaju neku branu,trgaju se a ovdje od jada ne smiju vise skidat[smiley2].Inace me Mravak spasio onog dokupa na 1180[smiley16] al isti K ubacio sam u ATPL [smiley16]

više boli kada drugome raste, nego li kada tebi pada

Šok terapija! Djeluje pozitivno na svijest dioničara!

Teško onome koji gleda, a ne vidi.

evo postavio sam branu[smiley2]

branu prema gore ili branu prema dolje?[smiley2]

Vaš link[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley1]

Šteta što je ovaj članak izašao danas ,mogli smo čak kupovati i po 1000kn,po meni je ovo jedna od najpodcijenjenijih dionica na našem tržišzu.

wiking:

branu prema gore ili branu prema dolje?[smiley2]

prema dolje evo naslagali smo se vec to nemoze probit inace idemo u blokadu[smiley2]

Odličan FI ,cijena odlična [smiley2][smiley2][smiley2]
Problem je šta nemam love [smiley10][smiley9][smiley9]
Šta sutra prodati?????? JDPL ,ADPL ,DLKV možda IGH Ili ništa ne dirati[smiley8] imam noč za razmisliti[smiley11]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

Neto dobit IPK Kandita u prvih devet ovogodišnjih mjeseci iznosi 10,6 milijuna kuna, što je 9,17 milijuna kuna ili 641 posto veća dobit nego u istom lanjskom razdoblju kada je iznosila 1,4 milijuna

[smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9][smiley9]

Nevalja ništa he.bo firmu koja nema rast bar 1000%[smiley2][smiley2]

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

I kaj sad? Prema fundamentima vrijedi oko 2000 kuna, a ide prema 1000. Jel brijete da će do siječnja biti barem oko 1500 kuna ili ide ispod 1000.

Tko radi, ne boji se gladi...

New Report

Close