mravak: ” Najprije se malo nabidavao na 115X,shvatio sam da od toga nema ništa i lupio sa zadnom lovo po asku Dolupio 10 kom na 1180 pokubio bi i ostatak da se imalo love[smiley3], ” a sad znam skim sam se to nabidavao,zadnji mi je mislim bio na 1700kn i gledao sam onu ponudu i ja na 1800kn dok nisi uzeo i ostalo bilo 6 komada pa mi bilo ne isplativo financirat brokera
Sory kolega ,ali stignete Vi još to dokupiti sutra ujutro
[smiley2]
Mislim da bi sutra moglo izaći 3Q izvješće. Argument: 2Q FI je izašlo 14.08.!
Uvjeren sam da bude dobro i nadam se da ne bude štopanja.
……………
…………… ” Sory kolega ,ali stignete Vi još to dokupiti sutra ujutro [smiley2]
Jeste li to bili Vi kolega ,ako jeste čestitam!![smiley2][smiley2]
EXLUZIVNO:
Vertikalni klaster,
Tri šećerane zajednički grade tvornicu bioetanola (viro ,kandit i županja)
EXLUZIVNO: Vertikalni klaster, Tri šećerane zajednički grade tvornicu bioetanola (viro ,kandit i županja)
Dobre vijesti nema šta!!!![smiley2][smiley2]
Kad bi bio i neki izvor vijesti sve bi bilo za 5.[smiley2]
O projektu gradnje tvornice bioetanola piše Lidija Kiseljak u tekstu ‘Slatki klaster: Tri šećerane zajednički grade tvornicu bioetanola’. Projekt je koncipiran kao vertikalni klaster u kojemu bi tri domaće šećerane osnovale tvrtku koja bi bila glavni investitor u tvornicu. Postigne li se dogovor, gradnja tvornice počela bi već sljedeće godine.
[
I IPKK se lagano budi.
Hvala kolegama na info.[smiley2]
A kad se probudi bit će udaranja u glavu ,zašto nisam kupovao kad je bio povoljan
zar je sad skup??
wiking: ” …………… …………… ” Sory kolega ,ali stignete Vi još to dokupiti sutra ujutro [smiley2] ” Jeste li to bili Vi kolega ,ako jeste čestitam!![smiley2][smiley2]
sto je bilo,radim danas a zaboravio citac kartice.A i na poslu smo ograniceni sa prometom,sramota za jednu INU da nam daju 100Mb za mjesec dana.Ostalo mi jos 15Mb a gdje je kraj mjeseca[smiley3].Tak da sam danas promatrac na limunu i vidio tak lijepe prilike da sam si htio razbit glavu.Utopit INU K/P za 2 dana da zaradim za veceru u petak.Oslobodio bi kesovinu i uletio bi u ATPL
[smiley5]