IPKK (Termes Grupa d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska IPKK (Termes Grupa d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kad se očekuje FI?

Kad se očekuje FI?…

30.10. .. ovo nije službena informacija .. nego sam negdje na forumu to pročitao ..

7. PBZ D.D. 12.395 1,73 Skrb. račun
8. ZAGREBAČKA BANKA D.D. 10.000 1,40 Skrb. račun
9. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./HI-GROWTH OTVORENI INVESTICIJSKI FOND 6.667 0,93 Skrb. račun
10. HIPP MARIJA 6.350 0,89 Osnovni račun

Gdje je HPB nestao? A i PBZ je kraći,ali nam je teta sokić opet tu

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Priča se o ovoj firmi ali ništa službeno: okrupnjavanje, dobar FI, preuzimanje …

Sve super ,navodno dobro FI a IPKK opet na početak

Ma koji pocetak?
Nema pocetka.
Nema velikog prometa.
Jednom me netko poducio:
Pad cijene uz mali volumen oznacuje promjenu trenda. Cekamo FI.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

Nedajte se smesti kolega ,cijena je spuštena smišljeno sa samo 1 jedinom dionicom[smiley9] a u cilju jeftinijeg dokupa.
Očekujem čišćenje vrlo brzo.

Nikad se ne znojim dok plaćam ,znojim se dok cijenu dogovaram.

ANRICOM: ” Sve super ,navodno dobro FI a IPKK opet na početak ” Ma koji pocetak? Nema pocetka. Nema velikog prometa. Jednom me netko poducio: Pad cijene uz mali volumen oznacuje promjenu trenda.

Krivo te podučio!

I love the Smell of Profits in the Morning

nekako se baš ne kupuje
bilo je prošli tjedan pokušaja dizanja cijene na viši nivo, 1450-1500
pa ništa kupci se uplašili i otišli
oko 6mj je bila rasprodaja trezora na 1250-1300 kn
tko je kupovao najviše, fondovi
nakon toliko mjeseci žele malo kapitalizirati, pa nejde
takvo je moje viđenje.
kakav će biti izvještaj, sigurno pozitivan, ali ne znači da će dići dionicu
lp
[smiley11]

Lejzer: ” ANRICOM: ” Sve super ,navodno dobro FI a IPKK opet na početak ” Ma koji pocetak? Nema pocetka. Nema velikog prometa. Jednom me netko poducio: Pad cijene uz mali volumen oznacuje promjenu trenda. ” Krivo te podučio!

Zivi bili.

Strpljen, spasen, milijunas. [quote=tenkista] 20. 11. 2008. Tko sada prodaje , taj mora da je za psihijatriju. [/quote]

fazan: ” Lejzer: ” ANRICOM: ” Sve super ,navodno dobro FI a IPKK opet na početak ” Ma koji pocetak? Nema pocetka. Nema velikog prometa. Jednom me netko poducio: Pad cijene uz mali volumen oznacuje promjenu trenda. ” Krivo te podučio! ” Zivi bili.

Ne govorim da se to ne će dogoditi, ali pad cijene uz mali volumen ne mora označavati promjenu trenda. Baš obrnuto.

I love the Smell of Profits in the Morning

Gledaj kupnju,netko bi se rado nakrcao. Da nije Hipp?

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

New Report

Close