Inspektori zbog 50 kn viška u blagajni kaznili kafić s 10.000 kn?

Naslovnica Forum Komentari članaka Inspektori zbog 50 kn viška u blagajni kaznili kafić s 10.000 kn?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Ma suludo. Svatko moze pogrijesiti za 50 Kn. Konobar zaboravi vratiti novac gostu. Ili jednostavno gosti ostave nesto osblju.

Nevjerojatno.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Inace predlazem vlasnicima kafica da se uclane u HNS i da stave Mesicevu sliku na zid. Onda ce ih izuzeti od zakona cak i ako duguju milijune i mjesecima ne placaju obveze.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

Vlasnik kafića nije im dao mito i zato je dobio kaznu.
Inspektori i inspektorati su leglo korupcije, Nije mi jasno zašto USKOK njih zaobilazi ?

Tko se usuđuje još otvoriti firmu ? ono što zaradiš u godinu dana, moraš dati za kaznu zbog hira jednog krpelja od inspektora !

…istu ovakvu represiju i otimačinu pod prijetnjom ovrhe provode prema svim privatnim poduzetnicima bez razlike na djelatnost i velićinu i onda govore kako su hrvati nepoduzetni i više spremna kukati, nego raditi…treba se ugledati na seljake i zablokirati cijelu hrvatsku dok se ova gnjojščina od sustava sa svim nametnicima ne uruši sama od sebe i onda temeljito stvoriti novu i bolju hrvatsku

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Mnogi vlasnici nakon takve kazne otpuste djeltnike, stave ključ u bravu i bježe glavom bez obzira… najhrvatskiji hrvat bježi iz ove zemlje zbog tih inspektora, pa se pitam kako će strani investitori usuditi doći vamo ?

ovoliko izrečenom kaznom dokazali su svoju korumpiranosti. gazda kafića im nije gurnuo u džep pa su mu na ovaj način poslali mu jasnu poruku da drugi puta bude pametniji.

I onda pet ministara baulja po represivnoj bananiji i promiče investicije. Hebote pa ovo nema ni u najružnijim snovima.[emo_smijeh]

Inace predlazem vlasnicima kafica da se uclane u HNS i da stave Mesicevu sliku na zid. Onda ce ih izuzeti od zakona cak i ako duguju milijune i mjesecima ne placaju obveze.

To je sistem na koji uništavaju tvrtke ,obrte i radna mjesta ,kaznama i visokim kamatama večim nego bankarskim.

Ne samo kafiće već i tvrtke u realnom sektoru .

Inspekcije ne obilaze gubitnike već uspješne tvrtke koje plačju obaveze.
Rigorozno ih pregledavaju i traže im dlaku u jajetu .

Pregledavaju sve uz pretnje :
za ovo sljedi kazna 1 milion , za ovo 300 tisuća , za ovo 500 tisća …
I to vam prijeti bez razloga a vi nesmijete otvoriti usta u svoju obranu .

Naprimjer , ovo nije u redu danas a kada uđemo u EU biti će u redu .

Naravno da se poduzetnik koji toliku lovu ne zaradi nekoliko godina usere od straha i tri dana nemože doći sebi .

Nekima je to presudno da daju radnicima otkaze i zatvore tvrtku .

.

Bravo tako treba.Samo ostro bez milosti sa utajivacima poreza.Radi tih 50 kuna nam i je ovako. Danas je ukra 50,sutra bi ukrea mozda i cilih 100.Ja bi mu nacionalizira kafic i uzeja sve sta ima i njemu i familji(kako je meni jednom prilikom rekao jedan poreznik parazit da ako mislim ic zivit vani da ce mi oni prvo uzest sve sto imam ovde pa onda mogu vani).

Uistinu, bez svoje samostalnosti, narod ne može biti narodom, osobom, nego je samo puk - množina čeljadi! Dokle budemo imali domaćih izdajica, dotle ćemo imati tuđinca gospodara!

Toga smo, kaže, već svjedoci, jer je nepojmljivo i antilogično da se primjerice u javnom sektoru i državnoj upravi ne plaća održavanje IT sustava pa se dogodi da neka aplikacija ne radi i onda zbog toga ljudi ne dobiju plaće, a ne zato jer nema novca.
http://www.business.hr/kompanije/ne-smijemo-izgubiti-jos-jednu-generaciju-elektrotehnicara-nece-imati-tko-u-hrvatskoj-razvijati-i-primjenjivati-nove-tehnologije
Iskrenost naše glavne šefice porezne uprave je nevjerojatna, jednako ko i svih ostalih sudionika priće.
Pljuc
Evo zašto svi poreznjaci moraju derati do kraja sve bez milosti.
Igraju se ljudskim sudbinama, ne znam koliko su svjesni, a koliko nisu.
Vidim hvale se sa otvorenih 3000 jednostavnih tvrtki, znači ima 3000 onih koji pojma nemaju u što ulaze.
Pozdrav

New Report

Close