Zamislite- kako nas kontroliraju . Svaki ponedjeljak mi dostavljamo
ujutro raspored HZZO-u , za slijedeći radni tjedan …tko gdje radi, do kada i tko ga mijenja, ako ne radi-do kad ne radi….itd.itd………
Iz razgovora sa partnerima- čujemo-da nikoga u Hrvatskoj tako ne maltretiraju- samo nas………!Znači-primjerom našim ići će i drugi
za 1-3 godine…..npr…..detalje stege – mogu objasniti i na p.p.
treba uvesti švapsku disciplinu jer ovo je južna ekonomija, nereda, lopovluka i javašluka.
Javašluk je odlaganje posla, nemaran odnos prema radu, aljkavost na radnom mjestu, nezavršeni i nagomilani poslovi.
Pa znam- ali, zašto samo mi ??? Nek cijela Hrvatska provodi disciplinu, a ne
da nam se drugi smiju i čude …..! I drugi moraju poštivati ugovore i dobivaju
novac.
Treba njemačku disciplini i stegu uvesti, da se konačno iskorijeni balkanski običaj da sve oko sebe zajebe i prevari. Samo tako ćemo ići naprijed.
Svjestan si da pojam fiskalizacije na Njemačkim placevima ne postoji? Ako si bio promotri da kad kupuješ na placu u Hamburgu nitko ne izdaje račun?
Balkanci stvaraju balkanizam, sami sebi otežavaju život.
Zamislite- kako nas kontroliraju . Svaki ponedjeljak mi dostavljamo
ujutro raspored HZZO-u , za slijedeći radni tjedan …tko gdje radi, do kada i tko ga mijenja, ako ne radi-do kad ne radi….itd.itd………
Iz razgovora sa partnerima- čujemo-da nikoga u Hrvatskoj tako ne maltretiraju- samo nas………!Znači-primjerom našim ići će i drugi
za 1-3 godine…..npr…..detalje stege – mogu objasniti i na p.p.
Miami tko je glavni kupac u zdravstvu, si se zapitala?
Gdje god je država primarni kupac mora biti više kontrole, jer je državni novac pipa iz koje teče korupcija.
Treba njemačku disciplini i stegu uvesti, da se konačno iskorijeni balkanski običaj da sve oko sebe zajebe i prevari. Samo tako ćemo ići naprijed.
Svjestan si da pojam fiskalizacije na Njemačkim placevima ne postoji? Ako si bio promotri da kad kupuješ na placu u Hamburgu nitko ne izdaje račun?
[/quote]
U razvijenom svijetu postoji znatno visi stupanj osobne odgovornosti nego medju dinaroidima…Zato i jesu razvijeni…
[/quote]
U razvijenom svijetu postoji znatno visi stupanj osobne odgovornosti nego medju dinaroidima…Zato i jesu razvijeni…
[/quote]
Sa ovime bi se složio inače, samo na tom placu rade redovito Balkanci u Njemačkoj(ono što sam sam vidio). Rumunja koliko hoces.