Moramo ,kad to kod nas neće rasti.
Koliko ga je samo Toda uvalio nama mogu si mislit. Nadam se i zelim mu da ga barem toliko guli i jede sa svojom obitelji u dvorcu Remetinec sa svima onima koji su mu to omogucili.
Ajde vi stručnjaci objasnite nama seljacima, kako uzgojiti krumpir pod snijegom u rh na prosječnoj temperaturi zemlje od 2 C zadnja 3 mjeseca. Dajte molim vas. Pošto za to već imate odgovor, ajde objasnite to i njemcima, nizozemcima, poljacima i td.?????
Ajde vi stručnjaci objasnite nama seljacima, kako uzgojiti krumpir pod snijegom u rh na prosječnoj temperaturi zemlje od 2 C zadnja 3 mjeseca. Dajte molim vas. Pošto za to već imate odgovor, ajde objasnite to i njemcima, nizozemcima, poljacima i td.?????
***ja se debelo nadam da se ti šališ…ali ako si zaista takav panj koji pojma nema da krumpir nije lakokvarljiva roba i da može stajati mjesecima da mu ništa nebude onda je to žalosno i presmiješno istovremeno… u podrumu imam još sigurno 30 kila lanjskog krumpira kojeg nismo stigli pojesti, iskopanog u srpnju i kolovozu…jedna finoteka koja se ponosi samo prvoklasnom robom ti je do prošlog tjedna na webshopu još uvijek imala u ponudi crveni krumpir… na tisuće tona krumpira je kod raznih opg-ova koji će na kraju završiti kao hrana za svinje jer trgovački centri uvoze kamenje i otrove iz Egipta kao što je opisano u članku
zar ni za guljenje nije dobar, a kod nas se svakodnevno povećavaju šanse upravo za takvu robu
Budimo rezolutni na lipama, a milijunima se nemojmo zamarati! Tako se voli svoja zemlja!