Igrice na INGR, plete se mreža, na otvaranju imamo školski primjer podizanja bolingera i zatim istovar kupljenoga po 44 [rolleyes]
To što je INGR uvrštena u top 10 možda nije najsretnije riješenje za dioničare jer je taj index politički, za pokazivanje, te bitno ograničava mogučnost kako snažnijeg rasta tako i pada dionice, možda dobro ulaganje za ziheraše koji su zadovoljni sa 15% godišnje.
Pogledajte samo društvo u koje su je stavili :ADRS, ERNT, HT, INA, ATPL, DLKV, KOEI…sve sami mrtvaci koji samo rade promet bez neke promijene
IGH, JDPL i INGR će ovim uvrštenjem biti bitno zakočene, jer taj index ne smije prenaglo odskočiti pa mislim da targeti od 100+kn u skorije vrijeme neće biti dostignuti, možda 2010 u ovo vrijeme.
Pa ove dionice iz indeksa sta nabrajs vec su dobrano gazile medvjede,pogledaj samo atpl,mislim da je 300% rasla, nebi ja potcijenjivao nikoga….
[/quote]
Da je ATPL i 800% narasla, kakve to veze ima kada INGR ulazi u taj klub sa cijenom od 44 kn?
Nije bitno što je bilo nego što može biti a ja vjerujem da INGR u skorije vrijeme baš zbog toga što u pon. ulazi u taj top 10 neće smijeti odraditi povečanje od 100+% kako svi pvdije očekuju.
[/quote]
Jesi ti zdrav,sta treba to da znaci——— NECE SMJETI????????? Neko joj zabranijo,hahahahaha svasta ovde mozes procitat.
pazi prodaju, pa nemožeš vjerovat to se sad iskrcavaju i svi koji su uazili na 37 i 38 kn!!
Ovo su igre veliki igraca,nemojte nasjedat na njih,zar vam je bitno trenutno sada jeli 42 ili 44, gledajte malo duze,sad se krcaju tajkuni i izazivaju vas da im prodate sto vecu kolicinu.
Igrice na INGR, plete se mreža, na otvaranju imamo školski primjer podizanja bolingera i zatim istovar kupljenoga po 44 [rolleyes]
To što je INGR uvrštena u top 10 možda nije najsretnije riješenje za dioničare jer je taj index politički, za pokazivanje, te bitno ograničava mogučnost kako snažnijeg rasta tako i pada dionice, možda dobro ulaganje za ziheraše koji su zadovoljni sa 15% godišnje.
Pogledajte samo društvo u koje su je stavili :ADRS, ERNT, HT, INA, ATPL, DLKV, KOEI…sve sami mrtvaci koji samo rade promet bez neke promijene
IGH, JDPL i INGR će ovim uvrštenjem biti bitno zakočene, jer taj index ne smije prenaglo odskočiti pa mislim da targeti od 100+kn u skorije vrijeme neće biti dostignuti, možda 2010 u ovo vrijeme.
Pa ove dionice iz indeksa sta nabrajs vec su dobrano gazile medvjede,pogledaj samo atpl,mislim da je 300% rasla, nebi ja potcijenjivao nikoga….
[/quote]
Da je ATPL i 800% narasla, kakve to veze ima kada INGR ulazi u taj klub sa cijenom od 44 kn?
Nije bitno što je bilo nego što može biti a ja vjerujem da INGR u skorije vrijeme baš zbog toga što u pon. ulazi u taj top 10 neće smijeti odraditi povečanje od 100+% kako svi pvdije očekuju.
[/quote]
A teško je nagađati, moguće da je i tako, ali neznam da li je to dovoljan razlog…Do sada je bila u
indexu isto pato nije utjecalo puno kad je index rastao na 2000, ona je ostala na index-u 1300,sad se može odgoditi obrnuto,a nemora tko zna…možda su u šumi [smiley]
da li vam je sad jasno? ne stavljaju se na bid da si ne podižu cijenu. kad se nakupi paničara počisti se uredno ask s par tisućica. pa vi liparite po asku prema dolje.
Likvidnost impozantna za ova vremena, preslaže se danima već, vijest se očito sprema [wink]
Hmmm, imam filing da je prodaja jako ojačala. može netko staviti prvih 10 naloga K/P?
pazi prodaju, pa nemožeš vjerovat to se sad iskrcavaju i svi koji su uazili na 37 i 38 kn!!
Ovo su igre veliki igraca,nemojte nasjedat na njih,zar vam je bitno trenutno sada jeli 42 ili 44, gledajte malo duze,sad se krcaju tajkuni i izazivaju vas da im prodate sto vecu kolicinu.
[/quote]
A primamljivo bi bilo prodati, pa dokupiti na nize, al ako te iskusan trejder dočeka(a čini mi se da ih ne fali ovdje), možeš se hebati i lupati glavom od zid, bolje ostaviti nešto keša(e to treba znati i imati zivaca) ak se ima, za svaku razinu pa čekati niže,da umiriš savijest…ja tako nekako mislim, nemora značiti da je dobro…odo ja na kavu sada, dosta mi Vas je :), aj momci i cure uzivajte!!!
zna se da 90 % trejdera na kraju ispuši lovu i kupuje po većim cijenama i ustvari su baš oni koji dižu tržište nakon akumulacije……
ovdije će ga mnogi dizat i baš zato sam uvjeren u rast……
po meni je ingra odlična kupnja sve do 60-65 kn…
u svakom slučaju šišanja će biti uostalom kao i uvijek kako na padu (što smo vidjeli protekle dvije godine),
tako i na rastu.
živili….
u zadnjem očitovanju uprave Ope. je izjavio da u vlas. strukturi Ingre 3000 malih dioničara…
I?