INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

inače, ako koga zanima ….
a ko se to igrao kupca na rasprodaji?

pozicija PBZ d.d.
datum 8.7. 224895 komada
datum 3.9. 257839 komada
kupljeno 32944 komada
tokom tog perioda je protrgovano sa 702.031 dionica

dakle 5% trgovine su bile njihove kupnje,
a bilo je i prodaja …

a ko je to nama rušio cijenu ?
pozicija PBZ d.d.
datum 1.6. 229771 komada
datum 30.6. 221005 komada
prodano 8766 komada
tokom tog perioda je protrgovano sa 437.359 dionica

a tko je to nama podignuo cijenu u 5om mjesecu?
PBZ d.d. opet ( ovaj put jaca pozicija koja kontrolira 10% ingre)
13.5. 485741 komada
1.6. 724841 komada
kupljeno 239100 komada ( nije loše ha )
i to po cijenama od 52 do 70ak

ukupno protrgovano u to vrijeme cca 560112

interesantno je da je ista pozicija i nakon toga do 13.6. prodavala ukupno 11200

od onda miruje a "mlađi brat" malo prodaje puno kupuje

pozdrav managerima PBZa [kiss]
i hvala na vožnji s obzirom da sam bio vani u padu
[thumbsup]

Kakve veze imaju manageri PBZ-a? to su skrbnički računi i iza njih može biti bilo tko.

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Conan, pretpostavljam da su njihvi fondovi bar većim dijelom jer imaju inguru (PBZ equity )
http://www.pbzinvest.hr/UserDocsImages/ID/PBZ%20Equity%20fond%2007_09.pdf

i to cca 3,39 % portfelja
što bi trebalo biti cca 320.000 dionica

al … ko je da je … [kiss]

Igrice na INGR, plete se mreža, na otvaranju imamo školski primjer podizanja bolingera i zatim istovar kupljenoga po 44 [rolleyes]
To što je INGR uvrštena u top 10 možda nije najsretnije riješenje za dioničare jer je taj index politički, za pokazivanje, te bitno ograničava mogučnost kako snažnijeg rasta tako i pada dionice, možda dobro ulaganje za ziheraše koji su zadovoljni sa 15% godišnje.
Pogledajte samo društvo u koje su je stavili :ADRS, ERNT, HT, INA, ATPL, DLKV, KOEI…sve sami mrtvaci koji samo rade promet bez neke promijene
IGH, JDPL i INGR će ovim uvrštenjem biti bitno zakočene, jer taj index ne smije prenaglo odskočiti pa mislim da targeti od 100+kn u skorije vrijeme neće biti dostignuti, možda 2010 u ovo vrijeme.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

E ovo je zanimljivo, da vidimo da li se tko "usudi" skinuti broja 666 (na 44,44)

Hahahahahah to su vrazje dionice i vrazji broj ko to kupi nepise mu se dobro,eto cime se bave,psihicki utjecu na cjenu dionice hahahahahahahhaha cuj 666.

Je li to INGR sa 772.615,14 kn najjača po prometu?

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Je li to INGR sa 772.615,14 kn najjača po prometu?

izgleda da je

Igrice na INGR, plete se mreža, na otvaranju imamo školski primjer podizanja bolingera i zatim istovar kupljenoga po 44 [rolleyes]
To što je INGR uvrštena u top 10 možda nije najsretnije riješenje za dioničare jer je taj index politički, za pokazivanje, te bitno ograničava mogučnost kako snažnijeg rasta tako i pada dionice, možda dobro ulaganje za ziheraše koji su zadovoljni sa 15% godišnje.
Pogledajte samo društvo u koje su je stavili :ADRS, ERNT, HT, INA, ATPL, DLKV, KOEI…sve sami mrtvaci koji samo rade promet bez neke promijene
IGH, JDPL i INGR će ovim uvrštenjem biti bitno zakočene, jer taj index ne smije prenaglo odskočiti pa mislim da targeti od 100+kn u skorije vrijeme neće biti dostignuti, možda 2010 u ovo vrijeme.

Pa ove dionice iz indeksa sta nabrajs vec su dobrano gazile medvjede,pogledaj samo atpl,mislim da je 300% rasla, nebi ja potcijenjivao nikoga….

E ovo je zanimljivo, da vidimo da li se tko "usudi" skinuti broja 666 (na 44,44)

Hahahahahah to su vrazje dionice i vrazji broj ko to kupi nepise mu se dobro,eto cime se bave,psihicki utjecu na cjenu dionice hahahahahahahhaha cuj 666.
[/quote]

hehe…jos nisam vidio na INGR-i da je pregazena 666-tica,šteta, sutra je mozda nece ni biti 44,44…eh..možemo slobodno svi na kavu do sutra, čini mi se, hehe

ali broj dionica na prodaji uvijek isti 62.941 i tako i kupnje uvijek isti 35.125 malo se pomjeri i onda opet ispočetka jel netko ima objašnjenje

Pa ove dionice iz indeksa sta nabrajs vec su dobrano gazile medvjede,pogledaj samo atpl,mislim da je 300% rasla, nebi ja potcijenjivao nikoga….
[/quote]
Da je ATPL i 800% narasla, kakve to veze ima kada INGR ulazi u taj klub sa cijenom od 44 kn?
Nije bitno što je bilo nego što može biti a ja vjerujem da INGR u skorije vrijeme baš zbog toga što u pon. ulazi u taj top 10 neće smijeti odraditi povečanje od 100+% kako svi pvdije očekuju.

Dirty Sanchez is a term for a sex act when a man, after the anal sex, takes his penis and rubs it on the girls upper lip leaving a moustache.

pazi prodaju, pa nemožeš vjerovat to se sad iskrcavaju i svi koji su uazili na 37 i 38 kn!!

bajka završila? [bye]

Kune nisu problem, kuna nema

New Report

Close