sve je moguće,
recimo da svi ovi na grafu krenu još 50% gore
a ingra 50% dolje
***obrisano***
svašta je moguće
pogledajte graf i opustite se par dana / tjedana
mislim da je to realnost
moderatori, sorry malo sam se šalio, slažem se da se obriše ….
al i bio ironičan, pa da me se krivo ne shvati …
prema grafu :
ja tipujem na ingru do ex divident day-a
i do rezultat prvih tendera u inozemstvu
minimum na 50 kn
a ovisno o vanjskim tržištima možda i više
oće se netko kladiti ? 🙂
[cool]
ovo će biti jedna lijepa priča o crnom pačetu i labudu [smiley]
kad je to, skroz sam zaboravio.
ovo će biti jedna lijepa priča o crnom pačetu i labudu [smiley]
Točno, a ti si to Pače? [lol]
moderatori, sorry malo sam se šalio, slažem se da se obriše ….
al i bio ironičan, pa da me se krivo ne shvati …
prema grafu :
i do rezultat prvih tendera u inozemstvu
minimum na 50 kn
a ovisno o vanjskim tržištima možda i više
oće se netko kladiti ? 🙂
[cool]
uzmi u obzir i priče o mogućoj blokadi računa,bar se tako da razaznat u nekim info
uzmi u obzir i priče o mogućoj blokadi računa,bar se tako da razaznat u nekim info
Daj ne pričaj svašta, ovo je NAJVEĆA LAŽ koja se provlači kroz forume puštene od ljudi koje niti želim komentirati. Strava!!! Sve za novac, sveti NOVAC!!!
Jedni nagovještavaju rast, drugi propast. Al niti s jedne strane nema nikakav info. Znaci ostajemo na 40kn.
… još sam pod dojmom onog od jučer kad su nalozi za kupnju premašili prodaju, ali sam u dvojbi!
netko ovdje već reče da su ti podaci varljivi, i da se mogu razmatrati samo oni sa top10, ili top 20.
mislim da je dotični u pravu. jer, u čemu su se odrazili svi ti silni nalozi za kupnju? u ničemu! dionica
je počela s minusom koji je cijelo vrijeme održavala i završila u njemu. ispada kao da je netko napucao ask s hrpom naloga na razinama koje se isu mogle ostvariti (ispod 37kn, recimo) i aktivni ulagači imaju privid rasta potražnja!? jel’ to moguć oblik manipulacije? po meni sigurno jest! k tome jučer i ono poništenje od strane regulatora zse …
neznam, nešto se dešava oko ove dionice – puno špekulacija, puno nervoze, (pre)veliki prometi, nejasna financ situacija u firmi itd.
molio bih cijenjenog (!) kolegu bleamana za mišljenje.
pozdrav svima
Momci,nemojte da vas iznenadi cjena u petak [cool]
Ti si se opako dao na neargumentirano drukanje, na temama dionica koje imaš, a i po srodnim temama, di je panika ?