INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nadovezo bi se na kolegu starmaster

u BIH se ingra prijavila i na natječaj za gradnju hidroelektrane za koji će se znat dali je dobila posao ako se ne varam u 10 mj.

da, bilo bi fino kad bi to dobila, ak se dobro sjećam neki norveški je investitor u pitanju, a otvaranje ponuda je zakazano za 15.09. mislim

Izgleda opet se vraćamo na razinu 37-38

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Bojim se da si u pravu, ovo je već iritantno koliko je predvidivo. Sutra smo vjerojatno na 40 kn, idući tjedan na 37-38 [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

neka neka…..ovo sto se skupljalo 3 mjeseca nije izaslo van 10% na 43+ kn jednostavno je ask nestao…u roku par minuta se moglo u blokadu….ali zasto??? zato ,,,jer treba jos nakrcati [wink] moje misljenje….nemorate se slozit ,,danas kupovao i to je to zasad ili kupujem jos ispod 40 ili prodajem ako ode gore….jenostavno ko pasulj…eto zato je bitna likvidnost….ajmo sad jedinic..KESOLOVCI [proud]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Nedajem puno šanse ovom na bidu sa 3000 kom. po 41,25, da preživi danas do 16.00

Bojim se da si u pravu, ovo je već iritantno koliko je predvidivo. Sutra smo vjerojatno na 40 kn, idući tjedan na 37-38 [yawn]
[/quote]

Znakovito je, kao što je kol. inverter napisao, da je izrazita likvidnost, uz Ht i DLKV , INGR je jedini milijunaš, dakle netko kupuje i pitam se tko i zašto ako opet ide na 37kn?
Iskreno, i ja bi volio nadokupiti po 37 kn onda bi mi ulaz pao na 37,40kn [wink]

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

brza zarada, brz gubitak,… ko ima živaca nek se drži ingre….

ZELIM BITI BRUTALNO USPJESAN KO bananarama................................

brza zarada, brz gubitak,… ko ima živaca nek se drži ingre….

kakvi živci???
INGR ispod 37 ne ide što je -10% od trenutne cijene dok je mogučnost rasta u 6mj.razdoblju i na tri znamenke.

Ps.
INGR-R-A 42,25kn +0,12% , 29989kom.,1.260.592,24kn prometa
ajmo sada jedinice [lol]

Ingra je vrlo vrlo interesantna kupnja trenutno, gledano tehnički. Ali ne mislim grafovski nego mislim da je hrpa dionica prošla u razredu između 37 do 42 kune unazad par mjeseci, e ne kupuju samo mali što je vidljivo iz nekih trnasakcija. Ovo će ili jako gore ili bankrotirati, neće biti treće varijante.

Netko je računao da je iskrcano oko milijun dionica na ovim razinama, što je enormno. Naravno da je sve to netko kupio, ali ostaje činjenica da se na ovoj mizernoj cijeni iskrcava netko velik, a takvi uvijek imaju informacije prije nas malih koji vidimo cijenu od 40 kn i pomislimo kako je ovo odliča kupnja. Možda i je, a možda…
Imam i ja dosta Ingre, kupovane po višim cijenama od ove, ali ovakve neprekidne rasprodaje i iskrcaji jednostavno pale crveno svjetlo za velik oprez, tim više što je ukupna količina koju su dobili kooperanti 1/3 ove količine koja je iskrcana [sad]
[/quote]
pa pola tih dionica se vrti u krug..kupiš..prodaš..kupiš prodaš…
napumpani je to promet kao na mnogo dionica ovdje

i da ne zaboravimo i pad je dio leta!

17.08 13.568kom
18.08 5645kom
19.08 7379kom
20.08 5451kom
21.08 12.450kom
pazi dalje
24.08 55.807kom
25.08 54.821kom
26.08 55.507kom
danas 31.905kom
—————————
zadnja 4 dana je protrgovano 198.040 kom

pa ako i nigdje im ne upali natječaj,uvijek u svom dvorištu imaju posla,npr. dinamo mora početi ove ili iduće godine renovirati stadion,prodaju mandžu sigurno za 100 000 000 kuna..šta mislite,kome će ići taj posao?

Ingra je na Areni izgubila ogromne pare.
Mozda su sada pametniji.
A mozda i nisu.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

pa ako i nigdje im ne upali natječaj,uvijek u svom dvorištu imaju posla,npr. dinamo mora početi ove ili iduće godine renovirati stadion,prodaju mandžu sigurno za 100 000 000 kuna..šta mislite,kome će ići taj posao?

Ingra je na Areni izgubila ogromne pare.
Mozda su sada pametniji.
A mozda i nisu.

[/quote]
Zato ce primat svake godine cc 50 milja kuna, mislim 25 godina to primat [cool]

New Report

Close