E, jomiii, jomiii! Kad se samo sjetim tvojih vijesti o DLKV i Aluminiju iz Mostara koje još nismo dočekali… [undecid]
Koji q..c od burze….
Tak se sve brzo dešava da nikaj nebrem pogoditi.
Bolje je bilo dok je bil pad i nelikvidnost. Lepo malo pomalo, a ne ovak. Kak divljaki!
[wink]
Ogromna likvidnost i veeeeeeeelika je potraznja za ovom bagatelom od dionice
ako je tako ,brzo po margin i raspali po asku,sve do 50 kn
Pitanje: Jel može neko provjeriti i potvrditi da je SR sa 7. mjesta od petka ispucal nekih 4.500 komada!
Tak bar meni stoji, ali volel bi da neko provjeri.
Pitanje: Jel može neko provjeriti i potvrditi da je SR sa 7. mjesta od petka ispucal nekih 4.500 komada!
Tak bar meni stoji, ali volel bi da neko provjeri.
Kod mene su [cool]
@jomi
pa ti drukaš gore i od mene [lol]
Ko je jomio je jomio [kiss]
Ko je jomio je jomio [kiss]
Nebi reko jer sve do 50–60 kuna je prejeftino, luto sam svukuda a ovde sam se usidrijo sada na dugorocno, 2 vjesti dobre ce ovu dionicu lansirat na razine oko 100 kuna, vjerujte nece puno vremena proc da se to doceka, jer je trenutna cjena dionice jako nisko kao da ce firma u stecaj,a kad dodje likvidnost i poslovi i dobar 3q to ce odletit,nemojte zaboravit da ingra ima svake godine od grada Zagreba i Vlade HR veeeeeoma ljepu pinku.
KUPNJA ZNATNO OJACALA ,I NEMA VISE KOLEGE BLUMENA??????? zanima me njegov komentar ????
Sve sto se moglo lose desiti za dionicu ovde se desilo, sada kada su mirovinski fondovi pogurali likvidnost kroz obveznice ingre mislim da sljede puno puno bolji dani,uzivajte i danas [cool]