INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

pa dokle će ovaj iskrcaj više trajati!??! ovo je za poluditi!! [angry] [angry] [angry]

Kupnja – INGR-R-A
52 40,40
118 40,30
528 40,25
650 40,22
3 40,21

Prodaja – INGR-R-A
1.142 40,99
5.148 41,00
190 41,10
200 41,12
560 41,15

Ovo je igra
[/quote]

ovaj 1142 je moj, nije Uprava [lol]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Danas sam napunijo svoj prtfelj 100%, u mome prtfelju je po prvi put samo jedna dionica a to je INGR-R-A, ovde ocekujem jako jako brutalan rast u naredni 2-3 mjeseca.

Riječi ti se pozlatile! Imaš li kakve konkretne pokazatelje za taj brutalan rast ili su to samo puste želje? Čudi me da se više ne kupuje s obzirom na cijenu. Čudno je to kod nas: kad je bila 5 – 10 puta skuplja išla je kod od šale, a sad je nitko neće…. [embarass]
[/quote]
Ovde ce se desit rast kao na JDPL-R-A i na VIRO-R-A,jer dolaze dobra vremena za ovu dionicu vec od 3q ce se viditi profitabilnost,nemojte zaboravit da je ova dionica bila 400 kuna, ja je ocekujem do kraja godine na cc 120–140 kuna,ovo sto se sada desava je cisto preslagivanje,upamtite sta sam vam reko ko bude strpljiv ovde ce zaradit 250%.

prava bitka, stalno se dovlače nove snage i sjedne i s druge strane!!

Danas sam napunijo svoj prtfelj 100%, u mome prtfelju je po prvi put samo jedna dionica a to je INGR-R-A, ovde ocekujem jako jako brutalan rast u naredni 2-3 mjeseca.

Riječi ti se pozlatile! Imaš li kakve konkretne pokazatelje za taj brutalan rast ili su to samo puste želje? Čudi me da se više ne kupuje s obzirom na cijenu. Čudno je to kod nas: kad je bila 5 – 10 puta skuplja išla je kod od šale, a sad je nitko neće…. [embarass]
[/quote]

ovdje ne može biti brutalnog rasta jer se ukrcala maaaasa trejdera, a oko 40 kn protrgovane su ogromne količine dionica, ovako odoka najmanje 800.000 komada

ovaj parketar je stvarno imao puno posla … al se situacija pomalo mijenja bit će i po 50 jeftino samo da bude … uh koji brutalni druk ali ću ga repostat kroz vrlo kratko vrijeme [thumbsup]

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Ogromna likvidnost i veeeeeeeelika je potraznja za ovom bagatelom od dionice

[/quote]

ovdje ne može biti brutalnog rasta jer se ukrcala maaaasa trejdera, a oko 40 kn protrgovane su ogromne količine dionica, ovako odoka najmanje 800.000 komada
[/quote]
Veliki se krcaju,koji ce cekat godinu dana pa ce je tebi prodavat po 500% skuplje

pa dokle će ovaj iskrcaj više trajati!??! ovo je za poluditi!! [angry] [angry] [angry]

Kupnja – INGR-R-A
52 40,40
118 40,30
528 40,25
650 40,22
3 40,21

Prodaja – INGR-R-A
1.142 40,99
5.148 41,00
190 41,10
200 41,12
560 41,15

Ovo je igra
[/quote]

ovaj 1142 je moj, nije Uprava [lol]
[/quote]

Šta nevjeruješ da može bolje? Dosta ti je dividenda?

može itekako bolje, nalog nije realiziran, pa to je samo izvidnica kad su futuresi bili crveni, da se malo još skupi na bidu [wink]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

može itekako bolje, nalog nije realiziran, pa to je samo izvidnica kad su futuresi bili crveni, da se malo još skupi na bidu [wink]
[/quote]

[wink]

[thumbsup]

Hahahahaha a kada dodje vjest svi ce ostat sokirani

Hahahahaha a kada dodje vjest svi ce ostat sokirani

hahaha jomijomi ista priča na svakoj dionici gdje uđeš, doći će neka vijest koja će šokirati sve. pa neće ti nitko lupati po asku zbog tog posta. lupat će zbog nečeg drugog [wink]

New Report

Close