INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ja mislim da je ovo dno ove dionice da više nemože padat jedini ako firma propadne

Kako misliš AKO propadne????

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-zatvorena-5.-transa-komercijalnih-zapisa-vrijedna-100-milijuna-kuna,53925.html
Pozitivan članak o Ingri. [shocked]

Ni ovo nije viđeno već dugo od vremena kad je Dinkec to kupovao po 60 000.

a sad istovar udri po bidu
[/quote]
nije lako fond menadzerima koji su lupali po asku ingru po 60000 kn….prozivaju ih po forumu vec 2 godine….ali nije lako ni nasim mirovinama….tako da podrzavam ekipu koja ih proziva ovdje….ajde sad ljepo po ovim cjenama popravljanje prosjeka….sto vise kupit i smanjit prosjek….lupali ste po 400 kn e sad lupanje po 37-40 kn…i bit ce ok [cool]
[/quote]

Jesi li siguran u to što si ovdje napisao???? Ja nisam!!!!

Keš je trenutno princ, do kraja godine biti će kralj a u 2010 car ili diktator!

ja mislim da je ovo dno ove dionice da više nemože padat jedini ako firma propadne

Kako misliš AKO propadne????
[/quote]
ako dođe do bankrota firme ili nešto drugo malo sam pregledavao unazad par mjeseci dionicu INGRE kad su sa svih strana stizale loše vijesti pa je nisu uspjeli slomit do kraja mislim da če sa vremenom ići lagano i sigurno prema gore

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-zatvorena-5.-transa-komercijalnih-zapisa-vrijedna-100-milijuna-kuna,53925.html
Pozitivan članak o Ingri. [shocked]

Ni ovo nije viđeno već dugo od vremena kad je Dinkec to kupovao po 60 000.

a sad istovar udri po bidu
[/quote]
nije lako fond menadzerima koji su lupali po asku ingru po 60000 kn….prozivaju ih po forumu vec 2 godine….ali nije lako ni nasim mirovinama….tako da podrzavam ekipu koja ih proziva ovdje….ajde sad ljepo po ovim cjenama popravljanje prosjeka….sto vise kupit i smanjit prosjek….lupali ste po 400 kn e sad lupanje po 37-40 kn…i bit ce ok [cool]
[/quote]

Jesi li siguran u to što si ovdje napisao???? Ja nisam!!!!
[/quote]
lakše s tim !!! ???, šlagirat će te po ovoj sparini.

živahno nešto ovdje danas [proud]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ima li možda tko kakve pokazatelje kolike su obaveze plaćene dionicama i po kojoj cijeni tj, da li se zna koliko dionica još ima potencijalno na prodaji?

na prodaji 71035 kom., na kupnji 21613 kom….

Kune nisu problem, kuna nema

Odavno nije bijo veci promet sa ovom dionicom, mislim da je ovo jak signal. Mozda udjem do kraja trgovanja.

Kupijo [cool]

i ja dokupio još, ali nikako da se prodaja malo otopi

Kupijo [cool]

kupio odavno. Nisam prodao!

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

Odavno nije bijo veci promet sa ovom dionicom, mislim da je ovo jak signal. Mozda udjem do kraja trgovanja.

Znakovit je jučerašnji promet od skoro 56.000 dionica i preko 2,2 mil.kuna. Izgleda da je zadnje FI ipak potaklo ulagače da u Ingri prepoznaju podcijenjenost u odnosu na ostale građevinare na ZSE i povjerenje u povratak cijene dionice na razine od barem 50-60 kn u nekom kraćem roku…

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close