ili godine i godine mučenja na toj razini. Pa kolko je to ljudi ulazilo na toj razini, zapravo kolko to dionica more biti u igri? Po meni, jako malo. A nikome se baš i neda popušiti (opet), ne?!
Jednostavnije bi im bilo otkupiti dionice od kooperanti +5%, pa napucati na malo veću razinu i onda se iskrcati. Možda vragi to i delaju, ali im kooperanti nedaju pa ovi namjerno držiju cijenu tak nisko, kao ono "glejte ljudi nejde to nikam, bolje nama prodajte – damo 5% gore".
[wink]
[/quote]
upravo to….ali ne samo kooperanti….ima tu jos prodavaca….nakon stock-splita puno osisanih….dok ne prodaju svi koji misle…..ili im ne zatreba lova….na zalost ali tako je….p-s. ja jos malo kupio…. [cool]
Izgleda da smo danas bili tolko zaokupljeni kupnjom, da se ni reč-dve nije stiglo napisati na forumu.
Dobro je i tak!
[wink]
Ovo je već ljepše vidjeti:
Zadnje transakcije: Cijena Količina Iznos Datum
38,50 900 34.650,00 11.8.2009 10:36:45
To mora da je onaj striko od kojeg sam ja kupio po 65 [thumbsup] Neka ga, nisam mu jalan. Opet će on dostić mene.
http://www.ingra.hr/index.php?page=annews&id=104
Točno tak sam si i mislil…Ljudi su na godišnjem.
Onda još malo pa rujan, a v rujnu su berbe, pa listopadske pobožnosti,
pa onda kolinje v studenom, pa božić i te NG pizdarije, pa opet g.o. za skijanje
pa maškare…neznam kak pada Uskrs (tu bi moglo biti nekaj, ali to bu smeh živi kad je 1. aprilililili)
pa je prvi maj, pa opet državni svetki i onda opet g.o.
[wink]
Može li netko nešto više napisati o ovoj grupaciji?
Potknut željom da kupim ovu dionicu već neko vrijeme tražim podatke, ali vrlo ih je malo, gotovo ništa.
Jedino relevantno što sam našao je da isplaćuju solidnu dividendu, povećavajući je.
Hvala na odgovorima
Još malo pa je neće biti kako stvari stoje.
http://www.ingra.hr/index.php?page=annews&id=104
Točno tak sam si i mislil…Ljudi su na godišnjem.
Onda još malo pa rujan, a v rujnu su berbe, pa listopadske pobožnosti,
pa onda kolinje v studenom, pa božić i te NG pizdarije, pa opet g.o. za skijanje
pa maškare…neznam kak pada Uskrs (tu bi moglo biti nekaj, ali to bu smeh živi kad je 1. aprilililili)
pa je prvi maj, pa opet državni svetki i onda opet g.o.
[wink]
pa valjda će da se vrate, a ako se i ne vrate neće za njima nitko plakati osim par bahatih indivudua
kad se samo sjetim šta su se hvalisali, ko da su scijentološka crkva
Ni da se oglase,a gdje da brane cjenu dionice koja li ga tone tone…postoje li uopće.
A s čim budu branili? Jedino z dionicama, to im dobro ide….
Baš sam im htel poslati razglednicu z mora. ali eto, nisam ni sam neznam zakaj a sad mi je žal.
[wink]
Pa prije jedno mjesec su se barem oglasili i napisali u priopćenju da su mediji krivi što cijena dionice pada (valjd neka urota),i onda nestali svi skupa.
strpljivo kolege, oglasit će se oni kad se nakrcaju na 30 kn, još malo [thumbsup]