INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra??? [lol]

samo se sjetite korfa prije par mjeseci sa iskrcavanjima do beskonačnosti … a di je sada (da ne govorimo prije mjesec, dva) ? … vrijeme će pokazati tko je bio u pravu
pozz svima

KOlika je knjigovodstvena vrijednost KORF-a a kolika INGR.
DOk se sentiment gradjevinara ne promijeni nista od ovoga.
Budimo iskreni IGH ima cudo od poslovanja pa je isto tako pao sa 16 na 3.5
[/quote]
blueman ,da ne radis ti za interesnu skupinu mirovinaca koji su kupovali sumanuto na 400 kn ingr…pa si sad spustaju cjenu ulaza vec mjesecima….???? [wink]
[/quote]
da bi uhvatili prosjek sa ovakvom cjenom ulazka ,potrebno je da ingra padne na 10 kn.

Ovo je samo dio priće o lažima koje se šire o jednoj od ponajboljih Hrvatskih firmi
Ingra je također dala uredno izvješće da ne napominjem bolje od dobre većine dionica na ZSE..

DA ne citiram cjeli post jer je predugačak…..
Samo jedno pitanje na sve ovo
Ako je sve ovo točno pa zašto ne kupuju???
Igor i ekipa ako su nešto radili to je bila prodaja a ne kupnja..gdje je trezor?
A cjena nerealno jeftina po njihovoj priči??
Ne vjerovati Igoru baš sve što kaže..to je moj savjet

sijem žito raste grahorica

Evo još nešto da se prisjetimo
Cijena dionice Ingre ove godine bilježi najviši rast na Zagrebačkoj burzi, veći od 350 posto, kazao je direktor ZSE-a Roberto Motušić
http://www.suvremena.hr/4833.aspx

Dragi DATA, ovo ti je predlanjski snijeg… pa vidiš datum koji stoji.
Bez zamere, ali kolko su neki nadrukali dole, tolko se ti trudiš okrenuti na pozitivu (kaj je u svakom slučaju dražesno). Ali kaj se dešava? Nikaj, ama baš nikaj.
Isto tak niti od firme se ne čuje niti prdac, a kamoli kakvo zvono. Zato tak i je, a i dobro je da tak je. Lepo polako skupljaj keša i malo malo pa dokupi.

U svakom slučaju sretno nam bilo.
[wink]

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Ovdje upišite svoj komentar…

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Decki, hocemo iskreno..
Ingra nece propasti ja to nikad nisam rekao.
Niti sam rekao da nece placati dugove bankama.

Samo govorim da nisu iskreni perma dionicarima, da kasne sa izvjescem, da imaju brdo revizorskih opaski.

Da li sam ja kriv sto je Mavrovo zavrsilo u stecaju.
Da li su analiticatri krivi sto firma ostvaruje gubitak.

Da bolje posluje nebi cijena bila 38 i gotovo..

Nazalost.

Ja bi bio neizmjerno sretan da cijena naraste na 400 kuna ali da je to popraceno sa 2 miljarde prometa firme i profitnom marzom od 15%.

Onda bi i dobavljaci zaradili i dionicari zaradili i drzava dobila porez.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Blueman ako ti stvarno želiš da Ingra naraste kako pišeš
zašto su onda svi tvoji postovi upravo
usmjereni u smjeru rušenja cijene
pa nisu ljudi ćoravi da ne vide što stalno ovdje pišeš…

Ps. nisam vido nikakvo kašnjenje sa izvješćem

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

da bi uhvatili prosjek sa ovakvom cjenom ulazka ,potrebno je da ingra padne na 10 kn.

ili godine i godine mučenja na toj razini. Pa kolko je to ljudi ulazilo na toj razini, zapravo kolko to dionica more biti u igri? Po meni, jako malo. A nikome se baš i neda popušiti (opet), ne?!
Jednostavnije bi im bilo otkupiti dionice od kooperanti +5%, pa napucati na malo veću razinu i onda se iskrcati. Možda vragi to i delaju, ali im kooperanti nedaju pa ovi namjerno držiju cijenu tak nisko, kao ono "glejte ljudi nejde to nikam, bolje nama prodajte – damo 5% gore".
[wink]

ili godine i godine mučenja na toj razini. Pa kolko je to ljudi ulazilo na toj razini, zapravo kolko to dionica more biti u igri? Po meni, jako malo. A nikome se baš i neda popušiti (opet), ne?!
Jednostavnije bi im bilo otkupiti dionice od kooperanti +5%, pa napucati na malo veću razinu i onda se iskrcati. Možda vragi to i delaju, ali im kooperanti nedaju pa ovi namjerno držiju cijenu tak nisko, kao ono "glejte ljudi nejde to nikam, bolje nama prodajte – damo 5% gore".
[wink]
[/quote]
što rade to sam bog zna,ali je sigurno da nerade dobre stvari za dioničare,a što se tiče cijene dionica i padove u zadnjih nekoliko mjeseci i pušinga od 70-80%,ne hvala,po meni jako opasna dionica koja dioničare more ostaviti bez gaća,i to u ekstremnom obliku da se trebaju brinuti za preživljavanje

Blueman ako ti stvarno želiš da Ingra naraste kako pišeš
zašto su onda svi tvoji postovi upravo
usmjereni u smjeru rušenja cijene
pa nisu ljudi ćoravi da ne vide što stalno ovdje pišeš…

Ps. nisam vido nikakvo kašnjenje sa izvješćem

Revidirano konsolidirano godisnje izvjesce.
Ovo kvartalno je ok ali nije revidirano..
Znaci kada dobiju posao se mora pisati a kada njihova akvizicija u Makedoniji ode u bankrot onda je to namjerno rusenje.

Molim te…

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

5643 kn puno, previše za tvrtku koja tone i tone,zbilja loše.

Oh, kak ‘zgleda, makar je danas petak, ingra bude dan završila v plusiću?
Teško za poverovat ali tak zgleda.
Baš dražesno!
[smiley]

New Report

Close