Budale kupuju po 60 pa po 50 pa po 40 pa po 35 dok u isto vrijeme:
1. firma objavljuje gubitke.
2. gubi spor sa medjimrjem
3. daje podizvodjacima 340,000 dionica
Recite mi 1 razlog zasto bi narasla za 2 dana do 70 kn.
Buhu, jadni mi, sve naraslo od najnize cijene kad je crobex bio na 1250, samo Ingra tu cvrlji.
Buhu, sve je to jedna zavada muljatora , samo da se jeftino ukrca.
X-files-the truth is out there.
Buhu, jadni mi, sve naraslo od najnize cijene kad je crobex bio na 1250, samo Ingra tu cvrlji.
A kakva si ti tek budala ispao kada si kupovao po 50 000-60 000kn a ledo na 19 000 kn.Ajd prestani njatke.
A kakva si ti tek budala ispao kada si kupovao po 50 000-60 000kn a ledo na 19 000 kn.Ajd prestani njatke.
[/quote]
a ti si kupovao sve po najnizoj i prodavao sve po najvisoj kao pola foruma.
Imaj cohonesa pa priznaj tocno posto si nesto kupio a posto prodao.
papak..
Ljudi moji,ja ne znam koja vam je svrha tog prepucavanja tko je kad kupio i kad je prodao.
Ne znam postoji li itko na ovom forumu tko može reči da nije prije dvije godine kupovao dionice na ATH-u i pritom izašao u manjem ili večem minusu kad je počela tarapana.
Ili je ostao u njima pa nadokupljuje i čeka.
Hvatati dionicu na najnižoj i prodavati po najvišoj cijeni je 90% sreće pa ovdje izgleda da su svi potencijalni dobitnici na lotu(čast iznimkama).
To i kazem.
Ja priznajme da sam kupovao po 35 (dokap) pa po 40 pa po 53 pa po 25 najveci dio. pa po 15000 nakon splita.
Prosjek oko 140 sveukupno.
I prodao sve po 60-70 kn sadasnjih.
I da sada usjem i da drukam na 70 kao neki, ne hvala.
Barem imam cohones, a vi ostali sakrijte se u misju rupu
To i kazem.
Ja priznajme da sam kupovao po 35 (dokap) pa po 40 pa po 53 pa po 25 najveci dio. pa po 15000 nakon splita.
Ovak blueman
Napadaaš GERONIMA..mislim da si zagrizao prevelik kolač..
čOVJEK NE PIŠE NA FORUMU JER MU SE NEDA!!!
Mogu ti samo reci da je odradio zadnja tri rasta fantasticno.
Zajedno smo ulazili i zajedno izlazili, pa ak ne vjeruješ njemu, imaš moje postove gdje navodim ulaz na 1480, izlaz na 1800
nakon toga ulaz na 1350-1250, izlaz na piku pikova, na 2250.
ovih dana sam ponovno kupovao..e sad za cijlu tu uspješnu vožnju mogu javno reci da je 80% zaslužan GERONIMO, jer čovjek je doveo TA do savršenstva, a uz moje neke "natuknice" ju je samo malo još finalizirao.
90 % SVOG ZNANJA O TRŽIŠTU KAPITALA DUGUJEM GERONIMU
P.S da ne bi javno iznosio zarade, mogu ti samo rec da je GERONIMO ove godine u plusu preko 150 (sto pedeset) %
To i kazem.
Prodao si po 53 i nemoj lagati javno si objavio kad si prodao cjena je bila 53 kune ako ti je sve istina kao ovo molim te nemoj više stvarno si puno dao za ovaj forum tko je radio suprotno od tebe danas je sretan čovjek.
…..dan
-Tu smo negdje , ali moglo je i bolje ….. [smiley]
-Kao što na prodaji postoje drhtave ručice , tako je i na kupnji ….. ,nema tu ni velikog
plana , a ni zavjere …….
-Malo pažljivije promatrajte , vidjeti ćete …… , koji su nalozi od "trejdera" , vidite i Mica
oko pola tri koji je prodao sam sebi male naloge …. , zatim hobisti (poput mene) koji
su i na BID-u i ASK-u , ali obično pri dnu …. ako se zalomi …… [smiley]
…… na kraju su tu i oni zbog kojih je cijena tu gdje je , a to su oni kojima treba lova i koji
čekaju sa velikim nalozima (raščlanjenim na 500 ili 1000) , a kada se malo "zanjišu" onda
očiste bid ….pa i ja nešto kupim (Mic malo više ….znam da čita [smiley])
-I to je to …… ili tako nekako ….. , a vi se svađate bez veze …..
…..bez veze ….
.Dr M Wagner
P.S da ne bi javno iznosio zarade, mogu ti samo rec da je GERONIMO ove godine u plusu preko 150 (sto pedeset) %
A ja mislio da me dobro ide ove godine. [shocked]
To i kazem.
Nema šanse da ti je prosjek 140 ako si kupovao ovako kako kažeš, sam se zaplićeš u svojim lažima.
Znam samo jedno, na INGRI sam zaradio nekoliko puta na brzinu i to redovito radim na njoj! Al da bi se odvažio u prilikama poput ovih držati dionice INGRE na dulji rok, gdje firma ukratko može i propasti, reći ću samo NE HVALA!
Igrajmo na sigurno!
Ljudi moji,ja ne znam koja vam je svrha tog prepucavanja tko je kad kupio i kad je prodao.
Ne znam postoji li itko na ovom forumu tko može reči da nije prije dvije godine kupovao dionice na ATH-u i pritom izašao u manjem ili večem minusu kad je počela tarapana.
Ili je ostao u njima pa nadokupljuje i čeka.
Hvatati dionicu na najnižoj i prodavati po najvišoj cijeni je 90% sreće pa ovdje izgleda da su svi potencijalni dobitnici na lotu(čast iznimkama).
moš se ti zajebavat, al ja SVAKI put navedem kad nešto kupim i kad prodam, a loto ipak ne igram..i da, kupovo sam na dnu, prodavao na vrhu