Još stigneš izaći s relativno malim gubitkom,ima dosta onih koji čekaju na bidu i trljaju ruke.Pogledajte samo danas u roku nekoliko sekundi pred kraj trgovine je došlo nekoliko naloga na bid od preko 1000kom.
Znaju meštri što rade nebojte se.
Odavde izlazim samo na Stojićevom "gornjem" targetu, točnije oko 500 kuna. Kad je mogao pogoditi dno na oko 35, zašto mu se ne bi ispunila i ona druga prognoza o vrhu! [lol]
Ovdje više nitko nezna što radi. Moji prijatelji svi pokupovali ingru na 45 i više. Neće niže. Evo nas na 36. Ja je više ne uzimam al opet nisam prošo bolje niti sa drugim dionícama. Jer nikako nisam računao da će crobex nakon ovakvog rasta svjetskih tržišta sve dublje tonuti.
Ne vidim što bi to u hrvatskoj ukazivalo na neki odbijanac. Kad je sve trulo!
Da, istina…prodaja je ovdje nemilosrdna. Di proizvode tolke dionice? I na kraju… ako mi netko može ukratko objasniti.. koji je qurac s ovom dionicom? [shocked]. Zar je zaista istina da je ovo bila jedna velika patka bull marketa, kak se priča.. teško mi je povjerovati u to.. može i na PM. zahvaljujem..
Jesam vam lijepo napisao još davno da još nije vrijeme za ovu dionicu.
Zar meni ne vjerujete, pa ja sam proživio ovo od 10 000 do 60 000, pa nazad na 7 500 ili ti sadašnjih 8250.
Polako, ima vremena.
[/quote]
Samo bih podsjetio, ovo sam napisao 22.05.2009.I još jednom prije toga.
Tada je Ingra bila 57,53 danas 37,19 to je minus 35 %
U međuvremenu da ste uložili u moj PBZ, prvu u mom potpisu, koju sam i tada imao :
22.05.2009. PBZ cijena 515 danas cijena 524. AKo se ne varam to je mali, ali je ipak plus, zar ne guvernour?U međuvremenu Crobex je bilježio minus. Ne zajebavam te, da te zajebavam napisao bih ti da sam kupovao PBZ po 3XX kuna. Da li je bolje – 35 % ili + 2 %?
Da si uložio u ADPL danas bi bio u minusu ca. 9 % što je minus, ali je ipak prihvatljiviji od ovog Ingre od 35 %, nije li tako?
I dan danas uz svo dužno poštovanje ( i tugu i bol ) rekao bih …još nije vrijeme za Ingru..
Čujemo se opet za koji mjesec.
EVO , prilike ZA INGRU da malo popravi svoj rejting na trzistu kapitala…
Opet, kao i prije, ne znaju kad treba poslati informacije na objavu u medije..
Konkurencija na tk , je u padu…. vrlo dobrom padu….. a i same prilike su takve, da
ce sa aferama puniti novine….. zato mislim, da je sad vrijeme za koju pozitivnu crticu u novinama…
pozurite….jer ce konkurencija opet napisati da grade bunare u spickovini…
…..dan
-Kakva malodušnost …. , nigdje nikoga ….. [smiley]
-Stvari uopće nisu tako crne ….
….neke kompanije u ovoj grani imaju većih problema …pa im je forum "živ"..
-IGH je izgubio neke poslove i čeka (tako se piše) istragu USKOK-a ….. , a to je uvjek opasno ,
jer tko traži , taj i nađe …..
-DLKV je u još goroj poziciji ….. , oni su dioničari Hajduka …. [smiley]
.Dr M Wagner
…..dan
-Kakva malodušnost …. , nigdje nikoga ….. [smiley]
-Stvari uopće nisu tako crne ….
….neke kompanije u ovoj grani imaju većih problema …pa im je forum "živ"..
-IGH je izgubio neke poslove i čeka (tako se piše) istragu USKOK-a ….. , a to je uvjek opasno ,
jer tko traži , taj i nađe …..
-DLKV je u još goroj poziciji ….. , oni su dioničari Hajduka …. [smiley]
.Dr M Wagner
Usporedbe s ostalim građevinarima na ovoj temi mi baš i nemaju smisla ali dobro..i jačih navlačenja sam se naslušao ovdje pa nikom ništa.
Prvo;da bi izgubio neke poslove trebaš ih predhodno ugovoriti:)Šta je to Ingra ugovorila u zadnje vrijeme da bi mogla izgubiti?
Drugo;jedinu službenu prijavu USKOK-u za koju ja znam je dobila Ingra a ne IGH(sudanski i irački dug)
Da, istina…prodaja je ovdje nemilosrdna. Di proizvode tolke dionice? I na kraju… ako mi netko može ukratko objasniti.. koji je qurac s ovom dionicom? [shocked]. Zar je zaista istina da je ovo bila jedna velika patka bull marketa, kak se priča.. teško mi je povjerovati u to.. može i na PM. zahvaljujem..
Jesam vam lijepo napisao još davno da još nije vrijeme za ovu dionicu.
Zar meni ne vjerujete, pa ja sam proživio ovo od 10 000 do 60 000, pa nazad na 7 500 ili ti sadašnjih 8250.
Polako, ima vremena.
[/quote]
Samo bih podsjetio, ovo sam napisao 22.05.2009.I još jednom prije toga.
Tada je Ingra bila 57,53 danas 37,19 to je minus 35 %
U međuvremenu da ste uložili u moj PBZ, prvu u mom potpisu, koju sam i tada imao :
22.05.2009. PBZ cijena 515 danas cijena 524. AKo se ne varam to je mali, ali je ipak plus, zar ne guvernour?U međuvremenu Crobex je bilježio minus. Ne zajebavam te, da te zajebavam napisao bih ti da sam kupovao PBZ po 3XX kuna. Da li je bolje – 35 % ili + 2 %?
Da si uložio u ADPL danas bi bio u minusu ca. 9 % što je minus, ali je ipak prihvatljiviji od ovog Ingre od 35 %, nije li tako?
I dan danas uz svo dužno poštovanje ( i tugu i bol ) rekao bih …još nije vrijeme za Ingru..
Čujemo se opet za koji mjesec.
[/quote]
kompa, zakaj ti mene spominješ ovdje? Ja sam Ingru kupio po 56 i prodo ju za dva dana po 72. nakon toga sam ju kupio neki dan po 37,5 (sića. 300 komada) i sad ju čekam na 25 sa istom lovom. ako misliš da izmišljam, sve ti piše na topicu ovom pa prolistaj unazad. da me nisi zamjenio s nekim? pozz..
ja sam kupio po 41 i prodo po 38 i opet sam zadovoljan i na nikog se ne ljutim
pofuk
p.s.mozda malo na samog sebe ali imam dojam da sam si poceo poalko prastati greske jer kontinuirano gresim
pofuk
Usporedbe s ostalim građevinarima na ovoj temi mi baš i nemaju smisla ali dobro..i jačih navlačenja sam se naslušao ovdje pa nikom ništa.
Prvo;da bi izgubio neke poslove trebaš ih predhodno ugovoriti:)Šta je to Ingra ugovorila u zadnje vrijeme da bi mogla izgubiti?
Drugo;jedinu službenu prijavu USKOK-u za koju ja znam je dobila Ingra a ne IGH(sudanski i irački dug)
Pozdravljam !!!!
-To je bila šaljiv tekst …… , zbog tišine ….
-O USKOK-u se pisalo u dnevnim novinama , a ja sam to uredno naglasio ….
…. o zaustavljanju nekih investicija pisali su svi …. , a to je sada izgleda i službeno ….
-Ovo o ugovaranju poslova i gubljenju ….. , to ste definirali kao prednost ….. , to mi
baš nije jasno , što je tu bolje ….??????
….mislim kako je najbolje sada sa državom ne raditi , ali tu su mišljenja različita i ne želim
to postavljati kao apsolutno pravilo ….
-A što se tiče vlasničke strukture Hajduka , a to nas dovodi do Dalekovoda …. [smiley]… ,
ako ste navijač ….. ispričavam se ….!!!!
.Dr M Wagner
Slobodno me Hanfa moze kontaktirati.
to sto neznate osnove ekonomije i sto vicete up up vas je problem.
Na 60,000 je imala kredita, projekte, okruzenje savrseno
NA 30 kuna nema ni projekte niti kredita niti je okruzenje dobro.
To sto svoje neznanje i krivicu sto ste popusili pokusavate prebaciti na druge je jadno..
Hebate bluemen nemoj sada ljude i mene u zdrav mozak ovim postom…..
Pa boga ti kad se dionica kupuje kad izgleda da je sve savrseno il kad izgleda da je pred ponorom?
Pa prije valjda kad je situacija losa. Naravno riskira se…al boze moj to je dio zivota.
Da se razumijemo ovo gore nije bilo na osobnoj razini nego cisto promislajnje iz drugog kuta.
ja sam kupio po 41 i prodo po 38 i opet sam zadovoljan i na nikog se ne ljutim
pofuk
p.s.mozda malo na samog sebe ali imam dojam da sam si poceo poalko prastati greske jer kontinuirano gresim
pofuk
da ti ces po obicaju ponovno ako bude prilike kupovat po 30, a prodavat po 26…onda ces propustit dio rasta pa ces kupit po 35 ….
Sunce ti ga spalim sa takvom strategijom