INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

V ne znaci veliki..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pricate nevjerovatne gluposti.

Da mirovinci kupe obveynice da ih pretvore u kapital jer imje to dobro.

Aha, debt to equity se uvijek radi jer je dobro to za banke, one to zele.
Koji k..

Nece u stecaj, uvijek mogu svoje potrazivanje prema drzavi prodati sa 20% diskonta.
Ne vjerujem u stecaj niti propast.

Ali nevjerujem u V oporavak.
U tome je stvar,,

kolega Blumen, ja tebe baš ne kužim najbolje… ti kažeš da je Ingra bila bolja kupnja na 400 nego sad na 40 zbog okolnosti oko i unutar firme s jedne strane, a ne vjeruješ u bankrot Ingre s druge strane. E sad… ja tvrdim da je marža sigurnosti na 40 kuna višestruko veća od one vrrrlo opasne zone na 400kn iz fundamentalnih razloga (svo negativno okruženje oko i unutar forme uključeno). Naime… od 400 do 40 je pad za 90%, s druge strane pad od 90% sa ovih razina je 4 kune tj na 0,05 X glavnica. pa kak da likvidna dionica firme koja ne ide u bankrot se može tržit na jednoj dvadesetini glavnice? E sad ja tebe pitam… ako je prva hipoteza da do bankrota neće doći ( tvoje riječi) onda, majku mu staru, kak je bilo pametnije kupit Ingru na 400 (po 5X glavnica) nego sad po 40 na 0,5X glavnica? Ja to jednostavno ne kužim. Di se uči taj DCF da idem ja to naučit jer ovako više ne ide…

I'LL BE BACK

V ne znaci veliki..

to su oni skokovi u vis

I'LL BE BACK

lynx
Nema tu američkih modela,bilanci i ostalih bakrača
Mala bara a puno krokodila i svi se hrane u skupini osim dvojice.Jedan je veliki a drugi manji i obojica su gladni [bye]
Ne vjerujem da će Ingra u stečaj ali mislim da će joj budućnost odrediti kome će pružiti ruku sada kada je na podu.Po mome skromnom mišljenju mirovinci bi bili krivi odabir.Oni im mogu osigurati krpanje rupa ali ne i nekakav konstantan priliv građevinskih radova kod nas i u regiji.Ni nekakva promjena politike tu ne pali(jedino možda potpuni zaokret..novi ljudi a takvih za sada na vidiku nema).
Slična je bila i situacija za dalekovodom(ako se još tko sjeća)..nije uopće bilo bitno koliko su klekli bilo je samo bitno na oglasnoj ploči koje tvrtke se vrši prijava za upis dalekovodovih dionica..

Biti će tu i malo politike na kraju. Meni ovo liči na lijevo orjentiranu građevinsku firmu dok mi je IGH onako desna struja na hrvatskim bauštelama. Da li griješim ?

who dares, wins

Dečki, ne bi… se htel mešati!

marcello

mislim da bi sve vas moglo iznenaditi
al sve u svoje vrijeme

Postanite Eu-robovi

Biti će tu i malo politike na kraju. Meni ovo liči na lijevo orjentiranu građevinsku firmu dok mi je IGH onako desna struja na hrvatskim bauštelama. Da li griješim ?

Ne mislim da je tu lijevo ili desno toliko bitno ..mislim da je interes presudan.
Sukob oko arene je bila više predstava za javnost i dokazivanje moći nego nekakvo sukobljavanje političkih opcija.
Sjeti se one zavrzlame oko preuzimanja iračkog i sudanskog duga od geotehnike..akteri uz Ingru su uglavnom desno orjentirani političari.Na tom poslu je izgleda i pošlo sve naopako IMHO
Dojma sam da su tu dirnuli u osinje gnjezdo.

sijem žito raste grahorica

mislim da bi sve vas moglo iznenaditi
al sve u svoje vrijeme

ne znam… ja nema šanse da se stavim na bid opet po 3X. zašto bih plaćao kamikazama više kad ne pitaju za cijenu? Ja sam svoje po 37 kupio i sljedeći bid sam na 25 kuna. ovo po 37 ne prodajem… kako ja vidim ovo se samo prodaje. svakodnevno lijevaju pljuskovi dionica. zakaj da budem nečije topovsko meso? i da se razumijemo… to što se prodaje je jako dobro ako se slažemo da neće firma propast.

I'LL BE BACK

ima veze politika za ovu firmu ajko puno.
Pa pogledajte tko je u nadzornome..
Meni bi on pasao kao predsjednik ali mislim da nista od toga

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

"…da neće firma propast. "

…hm, nije da to želim, ne, nikako ali, ako ingra preživi ovu krizu…!!?

Po svemu sudeći mogao bi gos. Stojić doći na svoje proračune oko 35,00 kn, samo što mu je ona procjena na 60000,00 kuna oduzela svaki kredibilitet da bilo o čemu piše. Kupovao sam na 39, ali čini mi se da sam "trčao pred rudo !" [cry]

Još stigneš izaći s relativno malim gubitkom,ima dosta onih koji čekaju na bidu i trljaju ruke.Pogledajte samo danas u roku nekoliko sekundi pred kraj trgovine je došlo nekoliko naloga na bid od preko 1000kom.
Znaju meštri što rade nebojte se.

New Report

Close