INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

dokupih par stotina komada, snizih početni ulaz na 45… a sad na moreno, odmorit mozak i čekat rast heh

Ubise je sa svih mogucih strana http://www.poslovni.hr/122595.aspx [cry]

Ali to je vec ukljuceno u cijenu.
Ide to up up.
Na 75, evo tehnicka kaze, zrake su se prelomile, najvise je pala pa mora gore.

Dajte ljudi, molim vas..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Pa šta sad, ima dionica nema broja za platit to. [thumbsup]

Moja su ocekivanja da ce dotaknut dno od prosli put, 33—-35 kuna.

U cilju dizanja cijene dionice INGR-R-A predlažem da se organizira jednotjedni malonogometni turnir v Areni, s bogatim nagradama izraženim u trezorskim dionicama.
Predlažem da bude nekoliko grupa igrača, recimo:
– "pobjednici" vs. "pušioničari"
– "mali" vs. "veliki"
– "uprava" vs. "radnici"
– "mali" vs. "kooperanti"
– "grad zagreb" vs. "uprava"
– "radnici" vs. "kooperanti"

Poslije turnira pobjednika čeka igra "Sve ili ništa" u kojoj je potrebno u hokejaški gol strpati što više malonogometnih lopti. Na golu će biti neprikosnoveni, nadasve sveobuhvatni, krema-de’la- eurokrem, ni više ni manje naš mezimac – FETTY (Davor Šuker)

Sponzori – dioničari Ingre, uprava, kooperanti, radnici (oni koji imaju dionice)

[wink]

nebih se uopće čudio da ti cijelo vrijeme kupuješ [lol]

Tražim hitno posao sa radnim vremenom od 26 sekundi . Može i do sat vremena ali ne duže!!!Netreba plaća samo mirovinsko i socijalno.

Samo vi pišite negativno za iNGR-u,nema firme za koju nećete naći negativnih vjesti.Nek se istrese još ono malo drhtavaca koji su nesigurni ili ne znaju uoće zašto su uzeli ovu dionicu.Tek kad se riješimo takvih možemo očekivati rast.Zato pišite i dalje što negativnije tako da ih se rješinmo što prije.

Ubise je sa svih mogucih strana http://www.poslovni.hr/122595.aspx [cry]

Smiješno kako se stalno ponavljaju iste "vijesti" čim Ingra zastane s padom, pa se ovako to nastoji pogurati. Oni koji su ostali u Ingri više nisu ovce da nasjedaju na jedno te iste fore što se vidi i po izostanku ikakve reakcije na burzi na ovaj druk članak. Sad će valjda izaći opet članak da istječe moratorij podizvođačima koji će svi navaliti prodavati ogromne količine dionica (koje nemaju) [yawn]

moje pisanje je moje osobno mišljenje i nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica!

…..jutro

-Na vas se čovjek ne može osloniti …..
…. kada sam prije tjedan dana otišao , bila je cca. 42 , a sada imam što vidjeti …..

-Uzeti će vam sve dionice za siću ….. , i to sa ovakvim člancima ….. [smiley]
…..Međimurje ….?????

…..da mi je takva ekipa na ATPL , već bih propao …. [smiley]

.Dr M Wagner

P.S.
-Što se tiče turizma …… , gužva je na svakom koraku (bar Istra) , ne znam koliko se troši
, ali plaže su pune …. (istina , starije su i ugodno popunjene ….. , ali svatko sastavlja tim
od igrača(-ica) koje ima ) ……… [smiley]

Bit će uskoro dobrih vijesti,plakat će oni koji sad prodaju u ovo bezcjenje.

Pa šta sad, ima dionica nema broja za platit to. [thumbsup]

To bi mogli nekako prebiti na Laništu na Trigranitu jer su tamo ponovno u kombinaciji sa novim Međimurje Graditeljstvom koje je formirano nakon stečaja. Možda ovi popuše dva puta istu foru.
Ako su ih jednom (između ostalih) otjerali u stečaj, dva put je dva put[lol]

who dares, wins

Ali to je vec ukljuceno u cijenu.
Ide to up up.
Na 75, evo tehnicka kaze, zrake su se prelomile, najvise je pala pa mora gore.

Dajte ljudi, molim vas..

Da HANFAS radi svoj posao trag bi sigurno vodio do tebe, prvo si drukao da ide na 100 000 kuna i hvalio se kako akumuliraš na 60 000 i dokapitalizirao po 35 000 na veliko, sada odjedanput ne valja ni na 30 kuna, sreća ti je pa živiš u Hrvatskoj.

New Report

Close