INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

na Ingrici primamljivo niska cijena, ali sa svim trenutnim zbivanjima u RH (….o.O ko nam to sustavno uništava državu!? ) …. a i nikakvim konkretnim novim vijestima o stanju u ingri i projektima čini se kao visoko rizična investicija

imam ingr-r-a od prije pa mislih malo spustit ulaz sa dokupom po ovim niskim razinama, ali opet dvoumim da neće to još dole ?? ne znam što bi moglo odbit ingru do jedno 50,00 ?

Ja dokupio 500 kom… po 40,97
čisto za trejd …
ako bi sutra možda raslo izlazim na 44kn…zarada bi trebala bit 1k…

Ništa od ovoga ,

mislim zarade ,

JBG – opet sam prinudno dugoročni…

smanjuje se minus.......

Jel to ode još milijon obveznica po 70 kn, ili je to od jučer.

Izgleda da se opet razapinje strelica prema dole…. [bye]

bit ce jeftine kupnje [yawn]
[/quote]

i to izgleda vrlo brzo. Prodaja jača, a kupnja se skriva po mišjim rupama.
Interesantno, niko neće prodavati do 38kn. Ali vidim već, dolazi majstor za glazure, sad on lupa do 36 kuna…. samo tak!
[/quote]

Tu ga ja i Ti čekamo… [proud]

smanjuje se minus.......

ovo više nema veze s poslovanjem ingre
uvukao se strah u kosti svima

al ljudi još ne kontaju da će im biti bolje imati dionice kad se u jesen spoji nebo s zemljom

Postanite Eu-robovi

21.07.2009. Otvorena knjiga upisa komercijalnih zapisa INGRE d.d. Godišnja kamatna stopa od 9,60% -10,10% za HRK i 9,10% – 9,60% za EUR

što ovo znači?

jethro@ link????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

21.07.2009. Otvorena knjiga upisa komercijalnih zapisa INGRE d.d. Godišnja kamatna stopa od 9,60% -10,10% za HRK i 9,10% – 9,60% za EUR

što ovo znači?

Ovo znači da će Ingra na jednogodišnje kunske kredite (jer komercijalni zapisi nisu ništa drugo nego sekuritizirani krediti) plaćati 10,1% kamate + naknadu za aranžiranje izdanja. Za eurske kredite će plaćati 9,6% plus naknadu za aranžiranje.

I to također znači da ili radiš u financijskoj industriji ili imaš nekog prijatelja koji tamo radi jer se ovo inače ne šalje malim investitorima. Ja sam pokušao nekako doći do toga preko neta jer sam čuo da su kamate tako visoke, ali nigdje nisam mogao naći nikakve brojke…

Nema linka , obavijest je unutar aplikacije PBZ investor.

Vrsta poruke: Informacija
Važnost: Hitno
Vrijeme stvaranja poruke: 21.07.2009. 09:02:02
Naslov poruke: Otvorena knjiga upisa komercijalnih zapisa INGRE d.d. Godišnja kamatna stopa od 9,60% -10,10% za HRK i 9,10% – 9,60% za EUR
Poštovani korisnici,
trenutačno je otvorena knjiga upisa za sljedeće tranše komercijalnih zapisa INGRE d.d.:
Tranša 6 – ročnost 233 dana (27.7.2009 – 17.3.2010) – prinos 9,10% – 9,60% za EUR
Tranša 7 – ročnost 298 dana (27.7.2009 – 21.5.2010) – prinos 9,10% – 9,60% za EUR
Tranša 8 – ročnost 364 dana (27.7.2009 – 26.7.2010) – prinos 9,60% – 10,10% za HRK
Za tranše denominirane u EUR uplata se obavlja u kunama, a obračunava po srednjem tečaju HNB-a koji vrijedi na datum izdanja.
Zahtjev za upis možete podnijeti ovdje ili možete poslati ispunjenu upisnicu na capital.markets@pbz.hr.
Upisnicu, uvjete tranši, izračun kamata, Informacijski memorandum i Dodatak 1. memorandumu možete pronaći u Glavnom izborniku pod Dokumenti u mapi Komercijalni zapisi.
Upis traje do četvrtka 23. srpnja 2009. do 16:00. Datum izdanja tranši je 27. srpnja 2009.
Naknada za upis komercijalnih zapisa se ne naplaćuje.
Detaljne informacije:
Direkcija tržišta kapitala PBZ-a
tel. (01) 63 60763 ili 63 64218
fax. (01) 63 60743
e-mail: capital.markets@pbz.hr

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

što ovo znači?

Ovo znači da će Ingra na jednogodišnje kunske kredite (jer komercijalni zapisi nisu ništa drugo nego sekuritizirani krediti) plaćati 10,1% kamate + naknadu za aranžiranje izdanja. Za eurske kredite će plaćati 9,6% plus naknadu za aranžiranje.

I to također znači da ili radiš u financijskoj industriji ili imaš nekog prijatelja koji tamo radi jer se ovo inače ne šalje malim investitorima. Ja sam pokušao nekako doći do toga preko neta jer sam čuo da su kamate tako visoke, ali nigdje nisam mogao naći nikakve brojke…
[/quote]

ok, kreditiram ingru… koji je način zaštite povrata kredita? koji je mehanizam naplate u slučaju problema? može li i ovdje fiducij?
🙂

znam kako to šeta kad je tebi-meni, ali ne znam kad je Vama-meni.

ok, kreditiram ingru… koji je način zaštite povrata kredita? koji je mehanizam naplate u slučaju problema? može li i ovdje fiducij?

za ovakve kamate i meni ovo izgleda vrlo zanimljivo, pogotovo ako ima neka bankovna garancija ili fiducija. ubacim ovdje 500 K i dignem 50K kamata [thumbsup]

🙂

znam kako to šeta kad je tebi-meni, ali ne znam kad je Vama-meni.

Pogledaj Informacijski memorandum i njegov dodatak.

New Report

Close