@vinibar
ići će to prika još gore, budi siguran u to
jer čudni su puti gospodnji
Bude išlo nema sumnje, ali ne baš tolko (do 70), bar ne v skoro vreme. Možda za godinu dana, dve…
A kamoli 100-200 kuna kolko neki spominju….. z druge strane, stoji, čudesni su putevi Ingrini
[wink]
MiniBar.
Koliko god da je ingra ovo ili ono, vidim da ju na 70 kuna u slučaju UPtrenda na crobeksu, unutar sljedećih mjesec dana.
A kako se čini, uptrend se formira kako na SPu, tako i tu kod nas kući.
Tebe još nije Hanfa kaznila za one gluposti što si pisao prije 2 tjedna?
Po tebi je svakakvih crnih scenarija bilo…lako se kroz tvoje postove dalo pročitati što si mislio nedavno o Ingri (čitaj: širio dezinformacije)…a vidi sad, tražiš 70kn ?! Nitko ipak nije toliko veslo sisao [bye]
Tako da tvoje mišljenje ovdje BAŠ NIKOGA ne zanima (a izgleda ni Hanfu)…
Još čekam da se sada i blueman javi kako je i on kupio i kako mu je ipak super jeftino…to bi bio šlag na tortu…
super jeftino nije ništa, može biti jeftinije ali i mnogo skuplje ovisi i brzini i datim okolnostima
brzina–reagiranje u pravo vrijeme
date okolnosti-nova informacija koju nitko nezna a ja ili ti ili netko zna
no neću više jer imam INGR-ra, može ona još gore, koliko vidjet ćemo.
Koliko god da je ingra ovo ili ono, vidim da ju na 70 kuna u slučaju UPtrenda na crobeksu, unutar sljedećih mjesec dana.
Iako sam debelo nakrcan Ingrom, zbog tebe i takvih kao ti koji su do besvjesti sr..i protiv Ingre toplo se nadam da se Ingra neće odlijepiti s ovih 40 kn još mjesecima sve dok ne rasprodaš s minusom ovo što si jučer kupio!
vidim svi krcati ingre [undecid] decki treba to netko i kupovati ,kako ce inace cjena gore??????
Iako sam debelo nakrcan Ingrom, zbog tebe i takvih kao ti koji su do besvjesti sr..i protiv Ingre toplo se nadam da se Ingra neće odlijepiti s ovih 40 kn još mjesecima sve dok ne rasprodaš s minusom ovo što si jučer kupio!
[/quote]
s tvojih usta v božja vuha…. i ja bi još ispod 40! A kak ‘zgleda bude.
[thumbsup]
Eto nam opet Ingre po 40 kn [yawn]
Ali kao što neke kolege kažu, drago mi je zbog ovih drukera koji su do jučer pljuvali po Ingri, a sada pišu da će na 70 kn [bye]
Hoće ona na 70, ali tek kad se vi dragi kolege drukeri-trejderi svi iz nje iskrcate, a vi nemate živaca toliko čekati, zato prodajte sad i odmah dok smo još iznad 40 kn [tongue]
Ali kao što neke kolege kažu, drago mi je zbog ovih drukera koji su do jučer pljuvali po Ingri, a sada pišu da će na 70 kn [bye]
Hoće ona na 70, ali tek kad se vi dragi kolege drukeri-trejderi svi iz nje iskrcate, a vi nemate živaca toliko čekati, zato prodajte sad i odmah dok smo još iznad 40 kn [tongue]
… jer ide Ingra i ispod 40. [wink]
[/quote]
Što je onih 62000 komada od prije 2 dana, bila brzinska kupovina i promjena strana uplašenih managerćića i brokerčića, sad spremnih za rokanje?
Neće Ingra na 70 tako lako, kao što ne bi ni IGH bio otišao preko 4000, da nije bilo ugovora u Crnoj Gori, nadajte se da uprava ima ipak sličnog asa u rukavu u dogledno vrijeme.
Što je onih 62000 komada od prije 2 dana, bila brzinska kupovina i promjena strana uplašenih managerćića i brokerčića, sad spremnih za rokanje?
Kako je stado uletjelo unutra, tako će i izletjeti [wink]
[/quote]
samo ne danas