čini mi se da je 40,00 betonski pod zasad. balans panika/podcijenjenost izgleda da ima utočište u 40,00. možda i bolje da se odmah riješe svega. netkosve ovo i kupuje, a čini se po postovima ovdje teško da mali drže podlogu. ovo je čisto špekulanstvo s masivnim potencijalom za zaradu i bez toga burza ne bi imala smisla, treba razmišljati godinu dvije unaprijed.
”…Ukupno je prenešeno 366.244 dionica. Izvršeni prijenos dionica dio je ukupnog financijskog aranžmana kojim su sporazumno izregulirane kratkoročne obveze Ingre d.d. u iznosu od 87 mln. kuna…”
Prema trenutnim cijenama to je nekih cca 15 mln. kn. Nekih 20 do 30 dana unatrag toliki promet bi bio istrgovan u 2 – 3 dana samo na Ingri.
Suditi isključivo na temelju današnjeg trgovanja i nekorektnih napisa bi bilo malo ishitreno…
Inače, nemam Ingru (trenutno).
Gle, gle kako nema više rasprodaje "kooperanata" nakon objave demantija iz Ingre, a iznad 40 kuna na kupnji je preko 5000 komada!
Sad je jasno kao dan da je ovaj članak u Businessu.hr pravi šrot i da uprava Ingre MORA TUŽITI taj žuti tisak zbog NAMJERNOG rušenja cijene dionice na burzi, a također očekujem i pokretanje postupka od strane HANFE protiv businessa.hr !!
Također moram zamijetiti da su naglo utihnuli dežurni lešinari na ovoj temi. Fuuuuuuuuuj!!!
Pravi krivac je neimenovani analitičar koji je dostavio bussinesu.hr svoju analizu. Sa kojom namjerom ju je dostavio svima je jasno.
ti doista misliš da je taj neimonovani analitičar živo i postojeće ljudsko biće? kod nas nema kazni za ovakvo blaćenje s ciljem stvaranja naručene panike. to je činjenica.
Gle, gle kako nema više rasprodaje "kooperanata" nakon objave demantija iz Ingre, a iznad 40 kuna na kupnji je preko 5000 komada!
Sad je jasno kao dan da je ovaj članak u Businessu.hr pravi šrot i da uprava Ingre MORA TUŽITI taj žuti tisak zbog NAMJERNOG rušenja cijene dionice na burzi, a također očekujem i pokretanje postupka od strane HANFE protiv businessa.hr !!
Također moram zamijetiti da su naglo utihnuli dežurni lešinari na ovoj temi. Fuuuuuuuuuj!!!
Baš tako,tu se vidi kakve su ljudi ovce,jedan bezvezni članak,i svi prodaju s gubitkom,ali ja vam kažem lešinari,necete se krcat sa ingrom na 30 kuna ,to si zaboravite. To se jednom dogodilo uz jako mali promet,i vise nece. Oni nalozi,od 5,10,20 kuna su me dobro nasmijali.
frende ja ih imam i uopce ne sunjam, ali isto tako mislim da ce nakon izvjesca gore
Kupio ja još 2000kom.ovoga ovdje.. [cool] Nemojte to pokušavati sami kod kuće [lol]
Pravi krivac je neimenovani analitičar koji je dostavio bussinesu.hr svoju analizu. Sa kojom namjerom ju je dostavio svima je jasno.
Ma daaaaj molim te! To je kao da ja u business.hr napišem da si ti jučer ubio 50 ljudi i da oni to mrtvi hladni objave!! ISKLJUČIVO je za ovo danas odgovoran business.hr i MORA ga se rasturiti sudskim putem da ovakva sranja nikad više ne napravi!
čini mi se da je 40,00 betonski pod zasad. balans panika/podcijenjenost izgleda da ima utočište u 40,00. možda i bolje da se odmah riješe svega. netkosve ovo i kupuje, a čini se po postovima ovdje teško da mali drže podlogu. ovo je čisto špekulanstvo s masivnim potencijalom za zaradu i bez toga burza ne bi imala smisla, treba razmišljati godinu dvije unaprijed.
Zasad možda i je, ALI tak se i govorilo dok je bila cirka 50 kuna. A gle di je sad.
A meni se čini da bu se prije spustila do 30 neg da poraste do 50 (kolko mi god to v ovom momentu ne paše)
A šta ako se analitičar javi i kaže da je nešto krivo zbrojio ???
Pa i on je čovjek, možda je fulo u računici….
ne kužim kad rekvijem napiše da netko ovo i kupuje, pa kaj je 500k promet na ovoj dionici, kaj je milja dvije promet na ATPL itd. kakva trgovina, tko uopće sad što više u HR radi osim onih mus zanimanja, pa kod nas raspust počinje kad i školsko ferje. ljudi odmorite malo, ohladite, na jesen se lova vrti