Iskreno, bil bi najsretniji da si V OVOM MOMENTU (dok su općenito cijene relativno niske) potraživanja zatvorim kroz dionice. Kak sam letu dana čekal na pare, tak mogu KOMOTNO počekati još letu dana i umjesto 100K pobrati 200K! Valjda bu i Ingra doživela 100% up kak i sve drugo, ne?
….a to kolko su dobili po dionici bumo vidli jako brzo.
[wink]
[/quote]
a s druge strane zašto čekati kad ćeš moći piknuti u bilo šta drugo i ostvariti bolju dobit nego ovdje
ajde bar nesto…spekulacije…. [rolleyes] bilo sto…..
Ako ovo Ingra dobije, dionica će na burzi u 2 dana biti iznad 70 kn [thumbsup]
Kaj se dečki čudite……da li se skuplja?! Cijena ide dole…..da bi mogla ići gore. Nema trećeg!
TENDERI
Male HE na Bosni: Ingra i Konstruktor među devet kandidata za gradnju
Autor/izvor: SEEbiz / Nezavisne
BANJA LUKA – Tendersku dokumentaciju za izgradnju šest malih hidroelektrana na rijeci Bosni na potezu od Modriče do Doboja, čiji je investitor norveški Technor Energy, podiglo je devet inostranih konzorcijuma.
http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/male-he-na-bosni-ingra-i-konstruktor-medu-devet-kandidata-za-gradnju,49274.html
Ovo je zapravo odgovor svima onima koji pljuju Ingru jer ovime je Ingra pokazala da je i te kako aktivna, ali da je ne zanimaju kokošarski projekti tipa gradnje stanova, već pravi, veliki projekti kao Arena gradnja hidroelektrana itd. [thumbsup]
Svima je jasno da ove drukere prema gore treba zanemarit. Tehnički ingra igra najlošije na tržištu. Po meni treba je kupovat oko 46 i stop loss napravit ako krene dolje. Ispunjeni su svi tehnički uvjeti za VELIKI odbijanac, ali on se vrlo čudno za sada razvija.
Možda griješim.
A inače svima je već jasno, da bez partnera oni idu u stečaj, to je možda razlog za ovakvu "lošu" tehničku.
A inače svima je već jasno, da bez partnera oni idu u stečaj, to je možda razlog za ovakvu "lošu" tehničku.
Evo, meni nije jasno pa te molim da nam svima ovdje brojkama dokažeš svoju tvrdnju o stečaju!
Ja samveć odavno napisao da uvijek ulazim u onu dionicu o kojoj se počme špekulirati o stečaju.
Primjeri—hidra , VDKT.
mi smo šugav narod i svak se..r…e svašta.
Ingra neće ići u stečaj pa kome to još nije jasno.A što se tiče priče o stečaju hvala vam dokupio sam i još ću.
Ja samveć odavno napisao da uvijek ulazim u onu dionicu o kojoj se počme špekulirati o stečaju.
Primjeri—hidra , VDKT.
mi smo šugav narod i svak se..r…e svašta.
Ingra neće ići u stečaj pa kome to još nije jasno.A što se tiče priče o stečaju hvala vam dokupio sam i još ću.
opet se prica o stecaju…. [proud] kupio ja nazad….od danas mi ulaz krece sa cifre 47 [cool] [cool] [cool]
Ako ovo Ingra dobije, dionica će na burzi u 2 dana biti iznad 70 kn [thumbsup]
[/quote]
Da ali ako i dobiju to će biti 15.09. pa još 1 mjesec znači 15.10. jer :
Otvaranje ponuda na tom međunarodnom tenderu, koji je raspisan prije mjesec dana, zakazano je za 15. septembar, nakon čega teče rok od mjesec dana za ocjenu pristiglih ponuda.