INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja mislim da je najveći problem ove dionice postala hrpa trejdera unutra. Juče naprimjer ih je dosta kupilo na 48-49 kn i sad se guraju i lipare izna 50 kn da to odmah prodaju. Teško da će ingra s takvima porasti jer ako ne prodaju odmah danas postanu nervozni i spuštaju se sve niže s cijenom [rolleyes]

moje poruke nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje

Ja mislim da je najveći problem ove dionice postala hrpa trejdera unutra. Juče naprimjer ih je dosta kupilo na 48-49 kn i sad se guraju i lipare izna 50 kn da to odmah prodaju. Teško da će ingra s takvima porasti jer ako ne prodaju odmah danas postanu nervozni i spuštaju se sve niže s cijenom [rolleyes]

Ako si kupio po 48…a prodao po 50…pa to ti je u jednom danu zarada više od 3%…nakon svih naknada..

imas pravo.
to ova stoka sitnog zuba gleda da uštipne za kruh i mljeko sutra.
neka se zaposle u tvornicu, a burzu neka prepuste odvažnijima.

imas pravo.

Tanka teorija. A zašto stoka krupnog zuba (fondovi i ostali) to ne spriječi ? Zašto krupni zub ne ugrize put gore i time podigne vrijednost već prikupljene količine ?
I na kraju što je trejder zaradio ako nakon prodaje cijena nastavi rasti ?

Lizaljku!

Dobro jutro rakijo, zbogom moja pameti!

Lizaljku!
[/quote]
slabo se tu trejda zadnjih dana….cjeli dan treba za 1 kunu ulovit… [bye]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Lizaljku!
[/quote]
slabo se tu trejda zadnjih dana….cjeli dan treba za 1 kunu ulovit… [bye]
[/quote]

No, socijalna lizaljka, bez slikice, v Konzumu je 0,46. (ak se dobro sećam)
[wink]

imas pravo.

Tanka teorija. A zašto stoka krupnog zuba (fondovi i ostali) to ne spriječi ? Zašto krupni zub ne ugrize put gore i time podigne vrijednost već prikupljene količine ?
[/quote]

A tko bi drugi kupovao da nema sitnih špekulanata. Ingra je oversold i zato sam je kupio, a razlog buduće prodaje (ako stigne prije nule) će biti sve ostalo.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

…..dan

-Isprika za početak …. , ali nije mi baš jasno zašto je INGR-a izgledan kandidat za
bankrot …. ?????
-Možda bi me netko prosvjetlio ….. [smiley]

-Novi sam (dva dana) u INGR-i , sa relativno malom , eksperimentalnom količinom ….. [smiley]
…… naime tada je intenzitet ekspertiza " ide to na 30" i sl . bio najjači , a to je
uvijek dobar (ili gotovo uvijek dobar) znak ….

-Znalci bi mi morali oprostiti pristranost jer sam sada ipak "suvlasnik" , a nadam se i
zaradi , tako da ću odmah otvoriti karte …..
-Ili će INGR-a biti 70-80 …… ili će IGH biti cca. 2000 ….. ???? [smiley]

-Evo , ……. i što ćemo (će mo) sada ……. ?????
……jasno …. , zahvaljujem za bilo kakav (protu)argument

.Dr M Wagner

@Moderator
Jasno mi je za moj post (prije Čavezovog, od 16:49) , ali kaj li je ipak ovaj DrWagner napisl (18:06) da se to ni moglo odmoderirati vuru i pol.
Žalil bum se Uredu za zaštitu prava promicanja i izričaja životinja…..SE BUM VAS TUŽIL!!!!!
[wink]

…..dan

-Isprika za početak …. , ali nije mi baš jasno zašto je INGR-a izgledan kandidat za
bankrot …. ?????
-Možda bi me netko prosvjetlio ….. [smiley]

-Novi sam (dva dana) u INGR-i , sa relativno malom , eksperimentalnom količinom ….. [smiley]
…… naime tada je intenzitet ekspertiza " ide to na 30" i sl . bio najjači , a to je
uvijek dobar (ili gotovo uvijek dobar) znak ….

-Znalci bi mi morali oprostiti pristranost jer sam sada ipak "suvlasnik" , a nadam se i
zaradi , tako da ću odmah otvoriti karte …..
-Ili će INGR-a biti 70-80 …… ili će IGH biti cca. 2000 ….. ???? [smiley]

-Evo , ……. i što ćemo (će mo) sada ……. ?????
……jasno …. , zahvaljujem za bilo kakav (protu)argument

.Dr M Wagner

Izgleda da je gospodinu forumašu promaklo da su Ingra i Igh razvedeni [bye] Ljubav je pukla davno već a kao razlog razvoda navedena je nepremostiva razlika u karakteru.Otišli su svaki svojim putem a djecu (male dioničare ) zbog preopterečenosti poslom smjestili su u dom za nezbrinutu djecu.Tete sada vode brigu o njima [proud]

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

Ja se slažem sa onom starom izrekom "fundamentals always come out in the charts first". A tek onda u vijesti.

Prema meni ovajturbo veliki otpor prema gore koji se dogodio (označeno na priloženom grafu), te činjenica da se konstantno prodaja stvori čim ima kupnje ozbiljnije, govore da se nešto valja iza brda u ovoj dionici.

A možda i griješim, ali takav dojam se stvara.

Sretno svima koji pikiraju na ovu dionicu, baš je tricky [tongue]

Obey Ferengi Rules of Acquisition

New Report

Close