INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

…konačno…zadovoljan i nezadovoljan…opet me muči neodlučnost…prekjučer sam analizirao i vidio da treba dokupiti ingru ali…ali…neznam što mi je bilo…jednostavno nisam…no i ovako je išlo uuuuuuuuuuu…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

najskuplja dionica mora još 4X (4 puta do ATH) a blue čipovi po dva do 3 puta. ne mislim da smo se previše zaletili. zaboravili ste kako je sve padalo ko kamen…zašto se ne bi vratili barem manji dio na taj način? Slažem se da bi se mogli malo ohladiri kao tržište. mislim da ćemo se stabilizirati na ovim razinama + – 100 bodova na crobiju sad jedno vrijeme, a onda bumo vidli kaj bu dalje. ne preporučam nagle poteze s prodajom jer se ovakav trend ne mijenja u jednom danu. Dakle prvo ide usporavanje rasta, stabilizacija/hlađenje i polagani trend prema dolje koji bi se eventualno mogao pojačati (ako takav scenarij uopće dođe). Zato svi trejderi puše jer misle da će nakon njihove prodaje se sve strmopizdit za 10%, a ono korigira se par postotaka, ako uopće, a najčešće ostane stabilno i onda samo puše i pizde. crobex je i dalje previše kažnjen u odnosu na sve svjetske indexe i to je jedina istina.

Bravo kolega. Konačno glas razuma. Samo bih još dodao da ATH ne treba gladati kao realan parametar pri određivanju targeta. Većina dionica na ZSE ima prostora za sigurni 100 % rast kako bi došla na trenutnu fer vrijednost uzevši u obzir ekonomsku krizu i eventualno lošije poslovanje.
Dodao bih još i činjenicu da burza anticipira buduću zaradu pa tako rast kod nekih može biti i znatno veći, npr KORF.

U usporedbi sa rastom drugih dionica iz sasatava Crobexa ispadne da ovo još uvijek stoji u mjestu.

U usporedbi sa drugim dionicama iz sastava Crobex ova firma je izgubila 70 mil kn u zadnjemu kvartalu + ima kvalifikaciju revizora + niej priznala otpis Mavrovo od jos 40 mil kn.

Tako kaze revidirano izvjesce.

Ma ko to gleda, jel..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

U usporedbi sa rastom drugih dionica iz sasatava Crobexa ispadne da ovo još uvijek stoji u mjestu.

U usporedbi sa drugim dionicama iz sastava Crobex ova firma je izgubila 70 mil kn u zadnjemu kvartalu + ima kvalifikaciju revizora + niej priznala otpis Mavrovo od jos 40 mil kn.

Ma ko to gleda, jel..
[/quote]
Kolega, izgleda da nitko više ništa ne gleda na cijelom ZSE-u, trenutno "bikovi gaze međede". [lol]

…konačno…zadovoljan i nezadovoljan…opet me muči neodlučnost…prekjučer sam analizirao i vidio da treba dokupiti ingru ali…ali…neznam što mi je bilo…jednostavno nisam…no i ovako je išlo uuuuuuuuuuu…

I ja pajdo ako te tješi. nisam gledao ni fundamenete, niti "sigurni skorašnji" bankrot nego sam vidio da su ingra i dioki najmanje rasli. tako uzeo malo diokija po 132, a mislim si danas sutra ću ingru, kad danas dok je bilo 3, 4% oću neću, oću malo poslije i odeeeeeeeee u 3pmm.

Neka, nije mi žao, ne daj Bože više onakvih tobogana…

Ma ko to gleda, jel..

[/quote]
Bit će zanimljivo viditi promjene u TOP 10, mislim da su se danas malo veći igrači uključili u kupovinu INGRE. Bez obzira na sve ovo je još uvjek jeftino, gledajući cijene nekih totalnih dubioza od dionica.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Bit će zanimljivo viditi promjene u TOP 10, mislim da su se danas malo veći igrači uključili u kupovinu INGRE. Bez obzira na sve ovo je još uvjek jeftino, gledajući cijene nekih totalnih dubioza od dionica.

Da baš sam gledao. Izgleda da se veći igrači otimlju za INGR-u. Posebno je bilo vidljivo pred kraj zatvaranja burze.

Vrjeme joj je i bilo,mada mislim da ce se sutra cjelo trziste malo ohladiti,osto sam u dionicama neda mi se trejdat po ovom biku hahaha,ali koliko je god bilo podcjenjeno,moramo malo priznat da je ovo previse poletilo sve.

Nije nije previše, jer zamisli se koliko je palo prošle godine. Ovo je sada prava bagatela i u fondovima to jako dobro znaju i zato se kupuje. No, moram priznati da bi i ja želio da to polaganije raste i da imamo pokoju klorekcijicu da mogu bezbrižno jače uletit unutra.

ja kontam da smo sutra na 80 kunica, ovo na kraju je dokaz da su neki igraci sada saznali [proud]

ne mari za male stvari i ostat ce male

Reset ove dionice sa vrijednosti od cca 400 kn po komadu je bio strelovit,
sada su one zasigurno u čvršćim rukicama. Danas smo imali prilike vidjeti
kako se lupa po asku [shocked]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

Da baš sam gledao. Izgleda da se veći igrači otimlju za INGR-u. Posebno je bilo vidljivo pred kraj zatvaranja burze.
[/quote]

nije to samo danas, gledam ja već neko vrijeme, zato sam i gricno malo jučer i danas. Čisti se sa aska po dva, tri, ćetiri soma bez jebemti, već danima. Ko kad kit otvori usta i jede planktone, a oni dolaze ko da ne kuže što se događa…

I'LL BE BACK

…gledam i zapažam da je većina dionica došla na razine od 10-08… tada je Ingra bila 120-130 kn…hmm…

pametan čovjek vidi zlo i skloni se...

New Report

Close