ja podebljo danas po 61. preveliki je fundamentalni gap u odnosu na basket ostalih građevinara, a i treba narasti još gotovo 7 puta do ATH. prolaze kroz teško razdoblje, to nije u pitanju, ali mislim da neće propasti… meni dovoljno da joj ustupin dio portfelja. Ako padne, kupit ću još…
A nije fundamentalno dobro kao industrogradnja ali i ja sam dijelomično ovdje [thumbsup]
O kojim to fundamentima pričaš. Korist će imati samo veliki vođa i nekolicina iz njegovog uskog kruga, ostali će ostati kratkih rukava.
O kojim to fundamentima pričaš. Korist će imati samo veliki vođa i nekolicina iz njegovog uskog kruga, ostali će ostati kratkih rukava.
[/quote]
Možda sam te krivo shvatio, o kojem velikom vođi pričaš, Galincu ili Oppenheimu? [proud]
ja podebljo danas po 61. preveliki je fundamentalni gap u odnosu na basket ostalih građevinara, a i treba narasti još gotovo 7 puta do ATH. prolaze kroz teško razdoblje, to nije u pitanju, ali mislim da neće propasti… meni dovoljno da joj ustupin dio portfelja. Ako padne, kupit ću još…
Poštovanje kolega!
Nosevi su nam na istoj valnoj dužini pa smo negdje istovremeno podebljali portfelj Ingrom a ja još i Dalekovodom koji mi se čini jednako podcjenjen.
Sutra očekujem bar jednaku navalu na ove dvije dionice, ha? [cool]
Šta ovo bi na kraju trgovine??? [cool]
Vrjeme joj je i bilo,mada mislim da ce se sutra cjelo trziste malo ohladiti,osto sam u dionicama neda mi se trejdat po ovom biku hahaha,ali koliko je god bilo podcjenjeno,moramo malo priznat da je ovo previse poletilo sve.
najskuplja dionica mora još 4X (4 puta do ATH) a blue čipovi po dva do 3 puta. ne mislim da smo se previše zaletili. zaboravili ste kako je sve padalo ko kamen…zašto se ne bi vratili barem manji dio na taj način? Slažem se da bi se mogli malo ohladiri kao tržište. mislim da ćemo se stabilizirati na ovim razinama + – 100 bodova na crobiju sad jedno vrijeme, a onda bumo vidli kaj bu dalje. ne preporučam nagle poteze s prodajom jer se ovakav trend ne mijenja u jednom danu. Dakle prvo ide usporavanje rasta, stabilizacija/hlađenje i polagani trend prema dolje koji bi se eventualno mogao pojačati (ako takav scenarij uopće dođe). Zato svi trejderi puše jer misle da će nakon njihove prodaje se sve strmopizdit za 10%, a ono korigira se par postotaka, ako uopće, a najčešće ostane stabilno i onda samo puše i pizde. crobex je i dalje previše kažnjen u odnosu na sve svjetske indexe i to je jedina istina.
U usporedbi sa rastom drugih dionica iz sasatava Crobexa ispadne da ovo još uvijek stoji u mjestu.