Trenutno ne posjedujem dionice INGR-e, ali moje mišljenje je da ste bezrazložno u prevelikoj panici. Sumnjam da će ovo propasti, jednostavno se neke stvari presporo odvijaju, a rast ostalih građevinara stvara dodatnu nervozu među dioničarima INGR-e.
Kakve su prognoze s tehničke strane? Pošto je riješena lova od Arene, valjda će biti bolje? Ili neće?
Izgleda da smo zaboravili osnovno esencijalno pravilo BOGAĆENJA na burzi :
KUPUJ KAD JE NAJGORE …..
Pametnima u vezi Ingre dosta , ne ?
Ja uzo malo ovog[undecid]. Toliko se jadno ova Ingra čini da sam ju moro kupit (malkice doduše). Osjećam se ko da sam pomogao čovjeku kojeg su iscipelarili. [undecid]
Zar neznaš pročitat da svojim udjelima kupuje zemlju na Žitnjaku u korist Ingre
[/quote]
Kaj je Jasna 13.05. kupila zemljište na Žitnjaku?
Za Ides: Možda je Jasna ta koja je prva počela napuštati brod, ona krenula okom, iskrcala 10.000 dionica, a Marijan odmah skokom, odmah 532.000. ;))
Inače fino oni to trguju. Niti prije niti sada nisu trgovali preko burze. Zakaj bi raja znala po kojoj cijeni je obavljena transakcija kad ih zakon na to ne obvezuje. Toliko o transparentnosti.
napokon je i INGRa krenula [smiley]
ona bi trebala skočiti barem na 80 kn da sustigne ostale građveinare u rastu. još je uvijek oko 60 kn pa ljudi ne škrtarite, iskoristite priliku
prvih sat vremena promet gotovo 2 milijuna kuna i preko 31.000 dionica[thumbsup]
Kupnja – INGR-R-A
270 60,15
200 60,05
811 60,04
1.391 60,03
300 60,01
Prodaja – INGR-R-A
600 61,10
10 61,11
100 61,12
5 61,14
400 61,15
Ukrcah se, lijepi pozdrav kolege!
Malo sam njuškal okolo i imam neki blagi dojam da se nešto čudno kuha oko Ingre. Cijena je predugo na ovim razinama i – ako ništa drugo – očekujem da će mnogi ovih dana kapitalizirati dobit u IGH i sličnim dionicama i preći na ovu, po meni potencijalno vrlo atraktivnu dionicu. [cool]