INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

60,000 kn je 400 kn.

nazalost ja dan danas nisam vidio izvjestaj konsolidirani.
Do tada i dok ne plate dobavljace nema nista od ovoga.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

aman
8625 kn bez ss

60,000 kn je 400 kn.

nazalost ja dan danas nisam vidio izvjestaj konsolidirani.
Do tada i dok ne plate dobavljace nema nista od ovoga.

Pa ni masa drugih firmi nije dala konsolidirano pa su skočile po 150%, a ko što kolege kažu, neki su u debelim gubicima pa enormno rastu. Dobavljače će ingra platiti, za to nema straha sad kad se otvorila špina, dat će Bandić pare

@filon
– hvala. znači da po sadašnjoj cijeni Ingra nije došla ni do 15% svog ATH. nije da je to neki krucijalan faktor, ali ipak nešto govori. Čitao sam i da su mirovinci masovno kupovali Ingru tamo na nekih 300 kn (kad bi gledali stock -splitano). ja sam danas dokupio i držat ću godinu -dvije, drugo je sve već prejako skočilo, mnoge preko 100%

DPAVLETIC=DKONCAR=DSORC=MAJA4684=SCRAPMAN=....

@filon
– hvala. znači da po sadašnjoj cijeni Ingra nije došla ni do 15% svog ATH. nije da je to neki krucijalan faktor, ali ipak nešto govori.

Da govori koliko je jako balon bio napuhan.

Slažem se da je na 60.000 (400 kn) Ingra bila napuhana, ali sada to nikako nije, pogotovo u usporedbi s ostatkom građvinara koji na ZSE sumanuto rastu: najprije IGH oko +150%, a zatim HDEL, VDKT…jedino se Ingra paca već mjesec dana na 55-59 kn ali doči će i ona na svoje i rasti po +20% dnevno kao HDEL i VDKT, sad treba sakupljati jer teško da će više biti ingre ispod 50 kn, ja očekujem uskoro razine 65-70

Slažem se da je na 60.000 (400 kn) Ingra bila napuhana, ali sada to nikako nije, pogotovo u usporedbi s ostatkom građvinara koji na ZSE sumanuto rastu: najprije IGH oko +150%, a zatim HDEL, VDKT…jedino se Ingra paca već mjesec dana na 55-59 kn ali doči će i ona na svoje i rasti po +20% dnevno kao HDEL i VDKT, sad treba sakupljati jer teško da će više biti ingre ispod 50 kn, ja očekujem uskoro razine 65-70

Na temelju kojih cashflowova.
ja nisam cuo za niti jedan projekt.
Nazalost dosta su me razocarali..

A izvjesca za 2008 nigdje. Treba priznati kada si fulao a ne ovako..
Samo ce izgubiti stabilnu dionicku strukturu

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ma OK, ali reci mi molim te na kojem cashflowu je danas narasla HDEL sa 351 kn na 439 kn, a neki dan je bila ispod 300 kn? Ili VDKT s 300 kn na na 450 kn?
Ja sam do sada gledao fundamente i skoro uvijek do sada propustio velike zarade jer na burzi je 90% bitna psihologija. Čak se i na ZDNK moglo super zaraditi, a bolje da ne pričamo što je tamo.
Ingra nije ništa lošija od HDEL ili VDKT, dapače…zato ću ja sad lagano kupovati i čekati katapultiranje Ingre

Da, sve to stoji, ali dok je tako jaka prodaja neće Ingra nikud, pogledajte prodaju na HDEL ili VDKT!

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Da, istina…prodaja je ovdje nemilosrdna. Di proizvode tolke dionice? I na kraju… ako mi netko može ukratko objasniti.. koji je qurac s ovom dionicom? [shocked]. Zar je zaista istina da je ovo bila jedna velika patka bull marketa, kak se priča.. teško mi je povjerovati u to.. može i na PM. zahvaljujem..

I'LL BE BACK

Da, istina…prodaja je ovdje nemilosrdna. Di proizvode tolke dionice? I na kraju… ako mi netko može ukratko objasniti.. koji je qurac s ovom dionicom? [shocked]. Zar je zaista istina da je ovo bila jedna velika patka bull marketa, kak se priča.. teško mi je povjerovati u to.. može i na PM. zahvaljujem..

Jesam vam lijepo napisao još davno da još nije vrijeme za ovu dionicu.
Zar meni ne vjerujete, pa ja sam proživio ovo od 10 000 do 60 000, pa nazad na 7 500 ili ti sadašnjih 8250.
Polako, ima vremena.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Slično je bilo S KORF-om. Iskrcaji oko 25 kn trajali su i trajali, a onda je odjednom završilo i eto ga preko 30 kn…pa za mjesec dana eto ga preko 40 kn i raste i dalje…a gdje se jedan gubitaš KORF može usporediti s INGR-om?

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

Jesam vam lijepo napisao još davno da još nije vrijeme za ovu dionicu.
Zar meni ne vjerujete, pa ja sam proživio ovo od 10 000 do 60 000, pa nazad na 7 500 ili ti sadašnjih 8250.
Polako, ima vremena.
[/quote]

Plavi, javi kad bude vrijeme. [thumbsup]

I'LL BE BACK

New Report

Close