Za.ebava
opa stu su svi upozoravali na INGR – u odjedanput. Boze me sacuvaj jedino sam valjda ja druko da je podcijenjena i da bu gore.
Ako se mene pita kada pogledas izvjesca od 2006 do danas i usporedis samo bi covjek cudnih pogleda ulagao u INGR – u.
Ja bum je jos malo izbjegavo
Kak ne vidiš ingru ideš po abecedi i onda na desetom mjestu u tablici promet 1 milja i nešto..
Kak ne vidiš ingru ideš po abecedi i onda na desetom mjestu u tablici promet 1 milja i nešto..
Vjerovatno je otvarao preko mobitela kao i ja,pa se tablica ne vidi.
A majko mila koji ste vi likovi.
Izgubiti cete sve pare na burzi pa cete plakati, evo nova generacija vrlih ulagaca.
Tudumi, ovo nisu prometi vec stanje odnosno broj dionica koje imaju OMF po svakoj dionici
INGRU nije nitko kupovao zadnjih 2 mjeseca, RBA OMF prodavao.
A majko mila..
A majko mila koji ste vi likovi.
Izgubiti cete sve pare na burzi pa cete plakati, evo nova generacija vrlih ulagaca.
Tudumi, ovo nisu prometi vec stanje odnosno broj dionica koje imaju OMF po svakoj dionici
INGRU nije nitko kupovao zadnjih 2 mjeseca, RBA OMF prodavao.
A majko mila..
nisam htio ispravljati znao sam da ce se vec netko naci …:-)))
inace pise u textu tocno sto je i koliki broj kupovano…
pa dobro čovik malo druka [proud]
Ops oprostite kolege moja greška
Bez obzira ona je idalje među prve tri po količini,
i ne vidim da ju je iko prodavao što isto nekaj znači…
Ops oprostite kolege moja greška
Bez obzira ona je idalje među prve tri po količini,
i ne vidim da ju je iko prodavao što isto nekaj znači…
Točno znači da je to najpodcijenjenija građevinarska dionica i da je toliko pristupačna da ju i mali ulagači mogu kupiti.Pogladajte druge građevinare Ingra je sve do 100 kuna još uvijek debelo jeftina dionica.Pred nojome je veliki rast.
ode ovo u 3pm ,
trebao sam shortati
Panika čini čuda, ali zahvaljujući vanjskom faktoru.
Treba se uvijek sjetiti da je trž. kapitalizacija na ovim nivoima 375.000.000 kuna, a sve ispod 50 kuna još i manje.