bilo bi dobro kad bi se sad ingra isto odbila 400% pa nek se onda vrati i na 1kn što se mene tiče
Valentine je pogodio [thumbsup]
Što imaš tu pogađati
1.300.000.000 prihoda
375.000.000 trž. kapitalizacije
pa to je đaba…što bi se reklo..
bolje sada kupovati nego na preporuke na 55.000/60.000/65.000 kuna što su vikali po forumu i u medijima, vjeruj
a dug ce moja baba vratiti..
a dug ce moja baba vratiti..
ne znam koliko baba ima penziju, ali ako je velika neka ona vrati [lol]
Sada su malo građevinari out
ali ide ona gore Arena je gotova stvari će se slegnuti .
Ovakvo izvješće je bilo za očekivati i nigdje ne piše da Ingra propada ili tako nešto
Izvješće je bilo pozitivno i ingra je namaknula dosta love ,nema znakova veće krize ili
prezaduženosti u stvari jedna solidna građevinska firma.
Dioki i AD Plastik su objavili katastrofalna izvješća pa su nakon toga dionice skočile. Ne bi me iznenadilo da se to dogodi i s Ingrom.
Ne možemo znati što se dogodilo s rezervacijama dok ne vidimo RDG. Vjerovatno su realizirane, ali sve mi nakako smrdi na to da su kemijali kako bi prikazali pozitivni rezultat.
Sada su malo građevinari out
ali ide ona gore Arena je gotova stvari će se slegnuti .
Ovakvo izvješće je bilo za očekivati i nigdje ne piše da Ingra propada ili tako nešto
Izvješće je bilo pozitivno i ingra je namaknula dosta love ,nema znakova veće krize ili
prezaduženosti u stvari jedna solidna građevinska firma.
Nije mi jasno zašto toliko inzistirate na građevinstvu kada INGRA uopće nije građevinska firma već le to samo flert sa građevinom, ako ulažete u INGRA-u na bazi svojih spoznaja, ja to ne bi preporućio.
Ma ima puno firmi u puno lošijem položaju od Ingre pa su rasle i to dosta .
Ingra je u boljem položaju od dobrog dijela građevinara a zašto je ovako pala niko nezna
niti ima pravog razloga za to eto nema sreće .
trebala je davno izači sa tim izvješćem ovako je platila kaznu tri puta za istu stvar.
koliko joj je puta pala već cijena zbog Arene.
No to je sada iza nje Arena će od sada donositi samo novce ,a moram reči da je Arena stvarno
prekrasna bio sam u njoj .
53 kune je smješna cijena Ingra vrjedi puno puno više
mene to isto čudi i frustira ali sta se može osim pricekat da građevinari krenu ponovo gore.
Ingra na meti fondova među tri najkupovanije dionice
http://www.seebiz.eu/hr/analize/pbz_co-omf-prodavao-dionice-instituta-igh,43106.html
Sorry možda si posto krivi link. Ja ovdje ne vidim ingre,nek me ispravi netko ako griješim. Još je rano pa možda krivo vidim.