INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Zvrc, 15.04.2009. u 15:00
Tijekom prvih devet mjeseci ove godine Ingra je ostvarila 706,72 milijuna kuna ukupnih prihoda, a operativni prihodi porasli su za 267,47 milijuna kuna na 686,24 milijuna kuna, što u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, predstavlja porast od 63,80 posto, navodi se u priopćenju objavljenom na Zagrebačkoj burzi.

Dobit prije oporezivanja iznosi 69,22 milijuna kuna, što je porast od 19,87 posto u odnosu na isto razdoblje prethodne godine, dok trenutna dobit nakon oporezivanja iznosi 59,13 milijuna kuna.

Ovako je to bilo nakon tri kvartala 2008. i vjerojatno će iskazati gubitak u zadnjem kvartalu. Ali taj gubitak ne bi trebao biti prevelik i zato kako kolega kaže: pamet u glavu!! Ingra će sigurno ostvariti dobit na razini godine, a ako to uspije u izrazito teškoj 2008. možete zamisliti što će raditi kad kriza prođe i krene novi krug velikih infrastrukturnih projekata.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

simpaticno kak su objavili izvjesce prije izvjesca da bu izvjesce bilo slabije
sad bi najradje kupio jer mi se tu cini da opet nekaj mute
pofuk

Ako budu sutra i preksutra milijunski prometi onda je jasno da je ova najava namjerno plasirana za neke malo jače igrače (čitaj OMF)

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://zse.hr/userdocsimages/novosti/607-09-INGR_najava_rezultati_i_sjednica_NO.pdf ,zakljucak donesite sami….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

simpaticno kak su objavili izvjesce prije izvjesca da bu izvjesce bilo slabije
sad bi najradje kupio jer mi se tu cini da opet nekaj mute
pofuk

Ova najava izvješća je pisana zbog malih investitora. Veliki su upoznati sa situacijom više nego dobro i njima ovakve najave nisu potrebne. Sve mi se čini da je ovo poruka malima da se maknu dok se veliki ne nakrcaju a onda će cijena skočiti a mali će opet biti dobrodošli. Budite pametni i ne nasjedajte na igre velikih. Samo strpljivo i polako, zajebite vi njih jednom za promjenu.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

kakve veze uopće ima sad to izvješće s ičim. 50 mil kn godišnje za budućnost samo je to bitno. a ovi što se sad iskrcavaju s debelim minusima plakat će idući tjedan

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja sam vecino svoga dijela prodao, ostavaio sam tek toliko da se moze na skupstinu.
Vjerujem u ingr ali i kada uprava kaze da ce biti lose ne vidim cemu je drzati u portfelju.
jedino cime sam razocaran je sto je sve ingra pretrpjela na areni i kakve je rokove imala, e sada ispastamo mi dionicari.

Sta je tu je, kada se stanje popravi eto mene nazad.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ma ne mičem se odavde, ako se mogu održavati MGMA i OPTE, znači firme u ogromnim minusima, ne vidim razloga da INGRA jako zaroni, ako uopće treba zaroniti jer je cijena već sada mizerna. Evo pogledajte koliko je pao VIRO, a izvještaj vrlo loš. Ovo što je danas INGRA objavila mi je zaista vrlo sumnjivo i baš zbog toga njušim skoru dokapitalizaciju.

eto kako se šiša naivne, ma prestrašno kako su sad neki popušili pare na panici zbog nečega što se zna već mjesecima i debelo je ukalkulirano u cijenu [bye]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Eh, sad ne znam što da mislim doli: vijest plasirana, lagano se izašlo i spustila cijena do 52
pa se nastavilo lupat po asku da svi pomisle vijest je lažnjak(ali nije pretjerano velik promet što zbunjuje a to i je cilj)
Mogućnosti: ode preko 60 sutra na velikom prometu ili ode ispod 50 na malom prometu
Zaključak: ne prodajem niti dokuplujem-možda sam pogriješio u oba slučaja [bye]

Eh, sad ne znam što da mislim doli: vijest plasirana, lagano se izašlo i spustila cijena do 52
pa se nastavilo lupat po asku da svi pomisle vijest je lažnjak(ali nije pretjerano velik promet što zbunjuje a to i je cilj)
Mogućnosti: ode preko 60 sutra na velikom prometu ili ode ispod 50 na malom prometu
Zaključak: ne prodajem niti dokuplujem-možda sam pogriješio u oba slučaja [bye]

Još bi samo dodala mogućnost da ode ispod 50 na velikom prometu, gospon xxmenergy

i to će vrlo vjerojatno biti nekonsolidirano izvješće…, a tek kad konsolidiraju makedonsko Mavrovo i njihove gubitke dionici se ne piše dobro..
LP

U svakom slučaju bolje nego Magmino, a tamo cijena stagnira već mjesecima.
[/quote]

Znači da nema špekulanata unutra, a ovdje?
Jel cijena već klizi?

U malo više od sat vremena 700 000 kuna prometa, nije loše. Pretpostavljam da se sutra kreće u istom tempu, živo me zanima kakve promjene će donjeti TOP 10 idući tjedan.

New Report

Close