INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ako su mnogi pobjegli, mnogi su i ušli. zakon o održanju mase [lol]

Neki jesu, ali ne njih puno, tema je zamrla [cool]
[/quote]

Imaš ti kakvu ideju o čemu pričat? FI će biti oko nove godine, posla za ingru ni od kud…
Bolje mučat, pa možda još netko i kupi prije nego sazna kakva je situacija.
Ajd nije tako crno,tko zna jel grad zagreb uplatio te novce od arene!
[/quote]
kolega Ivedome siguro namjerava sa ovakmom komentarima dati pozitivno ili negativno mišljenje o ovom dionici, ja ga baš i nisam shvatio dali njemu odgovara da dionica ide gore ili da ide dole???
Ivedom ča kupuješ ili prodaješ?

@LOBIST
Pa iskreno niti kupujem niti prodajem, Prodao sam već onaj dio što sam uzeo na nižim razinama, a ovaj ostatak neka čeka bolje dane. A ti poslovi o kojima se govori,to je prošlost treba nešto novo za uzlet dionice…

idući tjedan će bit bolje...

kad ce konacno gfi ?ima li naznaka,da li je netko pokusao zvati ingru ?

Good artists copy. Great artists steal.

Zašto mirovinci ništa ne kupuju? Malo im je prejeftina? Pa da, oni će se uključiti kad probije 100 ili možda 200. Kakvi su to likovi koji tamo rade? Ingra je bila sinonim za nesposobnost fond menagera u mirovinskim fondovima. Oni njihovi ulazi će se prepričavati generacijama, a gospoda koja su tada kupovala rade i danas i smiju nam se u lice. Penziće se može prevarit, a Ingra je tada bila idealna. Govorilo se o blue chip dionici, svi analitičari su davali preporuku kupiti i to odmah da slučajno ne bi zakasnili. Sad tu stoji na 50-60 kuna i više niti ima preporuka, niti analitičara, nema nikoga… A USKOK nije podigao niti jednu optužnicu? Znači, pravna država u banani, sirotinju se može varat kupujući njihovom lovom bez njihovog pristanka skupe dionice. A sad kad su jeftine više im nisu dobre. Tužno, ali istinito.

Ja ne prihvaćam prvi prijedlog Ramljakove nagodbe!

Zašto mirovinci ništa ne kupuju? Malo im je prejeftina? Pa da, oni će se uključiti kad probije 100 ili možda 200. Kakvi su to likovi koji tamo rade? Ingra je bila sinonim za nesposobnost fond menagera u mirovinskim fondovima. Oni njihovi ulazi će se prepričavati generacijama, a gospoda koja su tada kupovala rade i danas i smiju nam se u lice. Penziće se može prevarit, a Ingra je tada bila idealna. Govorilo se o blue chip dionici, svi analitičari su davali preporuku kupiti i to odmah da slučajno ne bi zakasnili. Sad tu stoji na 50-60 kuna i više niti ima preporuka, niti analitičara, nema nikoga… A USKOK nije podigao niti jednu optužnicu? Znači, pravna država u banani, sirotinju se može varat kupujući njihovom lovom bez njihovog pristanka skupe dionice. A sad kad su jeftine više im nisu dobre. Tužno, ali istinito.

kolega ne kažem da su pametni ali ide im na ruku izvješća,pogledajte malo poslovni…poslovanje neće biti kako je planirano nego lošije,stoga pamet u glavu

izgleda da će nažalost bit još jedna jača korekcija nadolje 🙁

ma kakav cash-r-a, 100% in

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-imat-cemo-lose-rezultate-zbog-arene-zagreb,42815.html

i to će vrlo vjerojatno biti nekonsolidirano izvješće…, a tek kad konsolidiraju makedonsko Mavrovo i njihove gubitke dionici se ne piše dobro..
LP

izgleda da će nažalost bit još jedna jača korekcija nadolje 🙁

Korekcija zbog čega? Velikog rasta, pa je pregrijana? Nije to IGH da je skočila preko 100%

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

i to će vrlo vjerojatno biti nekonsolidirano izvješće…, a tek kad konsolidiraju makedonsko Mavrovo i njihove gubitke dionici se ne piše dobro..
LP

U svakom slučaju bolje nego Magmino, a tamo cijena stagnira već mjesecima.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

http://www.seebiz.eu/hr/nekretnine/ingra-imat-cemo-lose-rezultate-zbog-arene-zagreb,42815.html

Istina, to sam i ja već nekoliko puta napomenuo, samo zapamtite jednu stvar, nije INGRA već pala zato što se nekome sprdnulo tako, već je pala upravo zbog ovoga, ali je naglasak na već pala. Dobar primjer su DRYS i JDPL.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

simpaticno kak su objavili izvjesce prije izvjesca da bu izvjesce bilo slabije
sad bi najradje kupio jer mi se tu cini da opet nekaj mute
pofuk

New Report

Close