Točno tako, kad opet dođe na 300 kuna opet će nas jebat u zdrav mozak sa svojim prekenjavanjima o silnoj vrijednosti ne bi nam prodali tri kune skuplje, a sad svi šute ko pi.ke
Nemoš vjerovati ali je tako
pa bilo je nekin kaj su non stop govorili jos dok je bila 50000 kn prije splita da je to buy signal i onda kak je padala su non stop svaki dan da je buy signal i sad njih nema
vjerojatno su nam porucili by,by, decki nemay nas vise
pofuk
pa neka si ti tu pofuk
pofuk
pa neka si ti tu pofuk
pofuk
ah hvala Vam najljepsa ali neznam ni sam zakaj sam tu
mislim ne na ovoj stranici nego zakaj sam uletil
kad se onaj dan mentor deral na mene
moras se pokrenuti veli on meni ,pal si u depru ,kaj to ima veze kaj si popusil lovu na burzi
kupi nekaj i tak sam ja kupil ingru
iskreno sam se dvoumil izmedju nje i jos jednog gradjevinara ali eto zavrsil sam tu jer morti dobim vip kartu za koncert lepe fahrete brene zivojinovic zver
u areni
pofuk
ja sam juce kupio dionice ingre pa bih molio nekoga iskusnoga ako postoji na ovome forumu da zna drukati za dionicu da me nauci kak se to radi
unaprijed hvala
pofuk
Drukanje nije kao fukanje, iscrpnije je, traži konstantno buljenje u ekran, dok kod fukanja možeš i za dvije minute puno toga rješiti. Zato pofuk, rađe na fuk, a druk…bit će vremena. [thumbsup]
[/quote]
Da,ali dugoročno gledano si opet u banani 🙂
Izgleda da su odavde mnogi pobjegli, to je dobro, kad jače krene nema štopanja, a krenulo je [kiss]
ako su mnogi pobjegli, mnogi su i ušli. zakon o održanju mase [lol]
Neki jesu, ali ne njih puno, tema je zamrla [cool]
bitno da su iskrcali oni koji su jeftino usli,ovi koji sad ulaze mislim da nebi trebali davati po 54… [thumbsup]
[/quote]
Imaš ti kakvu ideju o čemu pričat? FI će biti oko nove godine, posla za ingru ni od kud…
Bolje mučat, pa možda još netko i kupi prije nego sazna kakva je situacija.
Ajd nije tako crno,tko zna jel grad zagreb uplatio te novce od arene!
[/quote]
Imaš ti kakvu ideju o čemu pričat? FI će biti oko nove godine, posla za ingru ni od kud…
Bolje mučat, pa možda još netko i kupi prije nego sazna kakva je situacija.
Ajd nije tako crno,tko zna jel grad zagreb uplatio te novce od arene!
[/quote]
kolega vi ste jedan od rijekih koji kupuju dionicu tvrtke o kojoj bas i nemaju puno saznanja.. kako niotkud,pa sta je s poslovima u alziru i rusiji,pa viadukt radi po njemackoj preko njih,pa vecina nasih gradjevinaca radi preko ingre,ingra skoro nikakvu operativu nema ona uzima poslove i dodjeljuje ih ostalima,pa nije ingra ni arenu radila nego kooperanti,ona je samo uzela posao…
Pa ne treba puno znati.ovisi ulažete li kratkoročno il dugoročno.Bila je na 34kn.Čekala se arena,dozvola siguran rast. I eto nas na 60kn. Ljudi su uzeli svoj dio kolača i otišli.
Riješio sam se i ja dijela ingre, još je imam al da se mislim emotivno vezat za ovu dionicu, baš i ne.
Nema dividende,niti su joj ovo naj dani.
Ovo što sam ostavio, ostavio sam zato što se nadam novoj uspješnoj dokapitalizaciji.
U ostalom zato i postoji forum da svatko iznese svoje mišljenje. A drugi čuju nešto dobro ili možda loše. Netko se uzda u FA il TA , netko čeka vijest. Treči dívidndu.
Tako i vi dodjoh i ivedome oba ste na svoju ruku u pravu.
Ja se uzdam u US tržište jer kamo oni tamo mi.jadno ali istinito.