INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

evo sad sam dao brokeru nalog da malo vise prikaze
pofuk

Zakaj si ti ušao pofuk u Ingru?

ah gle iskreno cu ti reci
zvao sam mentora koji ima uvijek pouzdani info i pitam ga kaj da kupim on meni veli ingru
ja ga pitam zakaj a on ce meni i corava kokos pogodi zrno(zna da sam do sada sve fulo) a ti najbolje znas da se ja guram di mi ni mesto a buduci da juce nisam mogau uci u svoju prileznicu sa kojom sam prekinu prije godinu dana a bila mi je sila(citaj proljece je doslo) onda sam uso u ingru
pofuk

Zakaj si ti ušao pofuk u Ingru?

ah gle iskreno cu ti reci
zvao sam mentora koji ima uvijek pouzdani info i pitam ga kaj da kupim on meni veli ingru
ja ga pitam zakaj a on ce meni i corava kokos pogodi zrno(zna da sam do sada sve fulo) a ti najbolje znas da se ja guram di mi ni mesto a buduci da juce nisam mogau uci u svoju prileznicu sa kojom sam prekinu prije godinu dana a bila mi je sila(citaj proljece je doslo) onda sam uso u ingru
pofuk
[/quote]

evo, i ja sam sad izasao po 56,00.
Od jutros prodajem i tek je sad uspjela proci cijela kolicina.
Sramotno je da se ceka 700 kom prodaje cijelo jutro.
Zelim dionicarima sve najbolje u ovoj dionici al ona nije za mene [thumbsup]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Sretno i tebi over25 [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

izišo od 56,6x- 56,8x

uzeo brodare, nek je i meni sa srećom

hehe. al imam još ingre, tako da vas ne napuštam!!

idući tjedan će bit bolje...

izišo od 56,6x- 56,8x

uzeo brodare, nek je i meni sa srećom

hehe. al imam još ingre, tako da vas ne napuštam!!

fino
samo nas i dalje redovito izvjestavajte i bit ce sve u redu
pofuk

Sretni vam blagdani, vidimo se u utorak 10am!!

idući tjedan će bit bolje...

Sretni vam blagdani, vidimo se u utorak 10am!!

hvala Vam
ja necu moci u utorak doci
sprijecen sam do srijede
pofuk

ameri su nam pokazsali smjer u kojemu će krenuti i naša burza(+)
Sretni blagdani ugodam vam vikend i ++++ ponedeljak…… [lol]

Nevjerojatno, kada je INGRA bila na 200, 300 pa i više kuna, bilo je ljudi koji su opsjedali ovom temom, nisi smio ni pisnuti ništa protiv INGRE, recimo da je skupa i slično.

Sada kada je na 55 kuna, nema nijednog glasnogovornika. Tako je to. Svi vole skupo i kada raste, jer će biti skuplje i još će rasti. Malo njih voli niske, diskontne cijene jer ne znaš što nosi novi dan. [thumbsup]

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Točno tako, kad opet dođe na 300 kuna opet će nas jebat u zdrav mozak sa svojim prekenjavanjima o silnoj vrijednosti ne bi nam prodali tri kune skuplje, a sad svi šute ko pi.ke
Nemoš vjerovati ali je tako

sve su to "zlatni dečki" iscenirali

Nevjerojatno, kada je INGRA bila na 200, 300 pa i više kuna, bilo je ljudi koji su opsjedali ovom temom, nisi smio ni pisnuti ništa protiv INGRE, recimo da je skupa i slično.

Sada kada je na 55 kuna, nema nijednog glasnogovornika. Tako je to. Svi vole skupo i kada raste, jer će biti skuplje i još će rasti. Malo njih voli niske, diskontne cijene jer ne znaš što nosi novi dan. [thumbsup]

ah neznam kaj da velim na to kaj ste rekli
moram priznati da mi nis nije jasno u vezi ove dionice i dionica opcenito
onaj dan sam uzel ono kaj sam napisal(prekjuce za cca 55000 kn) unutra sam,kak sad izgleda trebal sam vise uzet,a mozda i nisam trebo uzeti……nemam vise pojma di bu to islo……makar me je mentor juce zval i rekel da je cul da sam nervozan i da se strpim
sad ja njemu velim kaj bi ja bil nerfvozan??????????
on veli vis kak fufljas plete ti se jezik opet si cugal vidis da si nervozan
pofuk

New Report

Close