Zakaj si ti ušao pofuk u Ingru?
ah gle iskreno cu ti reci
zvao sam mentora koji ima uvijek pouzdani info i pitam ga kaj da kupim on meni veli ingru
ja ga pitam zakaj a on ce meni i corava kokos pogodi zrno(zna da sam do sada sve fulo) a ti najbolje znas da se ja guram di mi ni mesto a buduci da juce nisam mogau uci u svoju prileznicu sa kojom sam prekinu prije godinu dana a bila mi je sila(citaj proljece je doslo) onda sam uso u ingru
pofuk
ah gle iskreno cu ti reci
zvao sam mentora koji ima uvijek pouzdani info i pitam ga kaj da kupim on meni veli ingru
ja ga pitam zakaj a on ce meni i corava kokos pogodi zrno(zna da sam do sada sve fulo) a ti najbolje znas da se ja guram di mi ni mesto a buduci da juce nisam mogau uci u svoju prileznicu sa kojom sam prekinu prije godinu dana a bila mi je sila(citaj proljece je doslo) onda sam uso u ingru
pofuk
[/quote]
evo, i ja sam sad izasao po 56,00.
Od jutros prodajem i tek je sad uspjela proci cijela kolicina.
Sramotno je da se ceka 700 kom prodaje cijelo jutro.
Zelim dionicarima sve najbolje u ovoj dionici al ona nije za mene [thumbsup]
Sretno i tebi over25 [thumbsup]
izišo od 56,6x- 56,8x
uzeo brodare, nek je i meni sa srećom
hehe. al imam još ingre, tako da vas ne napuštam!!
izišo od 56,6x- 56,8x
uzeo brodare, nek je i meni sa srećom
hehe. al imam još ingre, tako da vas ne napuštam!!
fino
samo nas i dalje redovito izvjestavajte i bit ce sve u redu
pofuk
Sretni vam blagdani, vidimo se u utorak 10am!!
Sretni vam blagdani, vidimo se u utorak 10am!!
hvala Vam
ja necu moci u utorak doci
sprijecen sam do srijede
pofuk
ameri su nam pokazsali smjer u kojemu će krenuti i naša burza(+)
Sretni blagdani ugodam vam vikend i ++++ ponedeljak…… [lol]
Nevjerojatno, kada je INGRA bila na 200, 300 pa i više kuna, bilo je ljudi koji su opsjedali ovom temom, nisi smio ni pisnuti ništa protiv INGRE, recimo da je skupa i slično.
Sada kada je na 55 kuna, nema nijednog glasnogovornika. Tako je to. Svi vole skupo i kada raste, jer će biti skuplje i još će rasti. Malo njih voli niske, diskontne cijene jer ne znaš što nosi novi dan. [thumbsup]
Točno tako, kad opet dođe na 300 kuna opet će nas jebat u zdrav mozak sa svojim prekenjavanjima o silnoj vrijednosti ne bi nam prodali tri kune skuplje, a sad svi šute ko pi.ke
Nemoš vjerovati ali je tako
Nevjerojatno, kada je INGRA bila na 200, 300 pa i više kuna, bilo je ljudi koji su opsjedali ovom temom, nisi smio ni pisnuti ništa protiv INGRE, recimo da je skupa i slično.
Sada kada je na 55 kuna, nema nijednog glasnogovornika. Tako je to. Svi vole skupo i kada raste, jer će biti skuplje i još će rasti. Malo njih voli niske, diskontne cijene jer ne znaš što nosi novi dan. [thumbsup]
ah neznam kaj da velim na to kaj ste rekli
moram priznati da mi nis nije jasno u vezi ove dionice i dionica opcenito
onaj dan sam uzel ono kaj sam napisal(prekjuce za cca 55000 kn) unutra sam,kak sad izgleda trebal sam vise uzet,a mozda i nisam trebo uzeti……nemam vise pojma di bu to islo……makar me je mentor juce zval i rekel da je cul da sam nervozan i da se strpim
sad ja njemu velim kaj bi ja bil nerfvozan??????????
on veli vis kak fufljas plete ti se jezik opet si cugal vidis da si nervozan
pofuk