INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Arena Zagreb konačnu dobila uporabnu dozvolu
Vaš link
Iz Gradskog poglavarstva navode da su sada problemi s krovom riješeni, pa je bilo moguće izdati trajnu uporabnu dozvolu i Arenom počinje upravljati Zagrebački holding.

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

Arena Zagreb konačnu dobila uporabnu dozvolu
Vaš link
Iz Gradskog poglavarstva navode da su sada problemi s krovom riješeni, pa je bilo moguće izdati trajnu uporabnu dozvolu i Arenom počinje upravljati Zagrebački holding.

Pa danas se vrlo dobro moglo primijetiti i po nalozima i najviše po prometu da su veliki igrači kupovali INGRU. Problem Arena evo sada je i službeno skinut s leđa INGRE i to privlači velike igrače na kupnju. Da je svijet danas bio u zelenom, INGRA bi vjerovatno završila u pozitivnoj blokadi. No i s današnjim rastom od 3,02% nije loše.

Di je gospon hangar? Kakav bu ask sutra? Ono kaj je neverovatno je da još uvek nema izvješća. To izvješće mora da je stvarno potresno. Sad sam gledala Bandića na hateveu i veli on da je to sad gotova stvar i da je sve odklonjeno

Meni se vidi da pojedinci uopće nemisle svojom glavom.
Pa sam početak trgovanja je bio +6% potaknut trajnom uporabnom, nadalje baci se oko na američke futurese i šta onda pad na oko -1% pa kasnije opet neznatna korekcija prema zelenom.
Ovo više nema veze sa bilo kakvim infosima ili dobrim vjestima več isključivo sa AMERIKANCIMA i njihovim sranjima(isprike!!). Zato zaboravite uopće komentirati išta mimo toga jer je nevažno i nebitno. Ovo je nažalost ali je tako. Svaka veza sa TK je izgubljena i sada je samo sljedi lud zbunjenoga.
Ali i zbunjeni ponekad nađe put.

Nauči gubiti ili odustani!!!

kolega bila je na + 10% u jednom trenutku tj na 48kn i nikako nije bila u minusu danas bar trejder meni nije pokazao..i da daytraderi da njima su futuresi jako bitni vjerujte dugorocnom investitoru je puno bitnija dozvola,i likvidnost tvrtke,tj novci koje ce tvrtka inkasirati dobitkom dozvole…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

Bila je u minusu od prosječne cijene, ne i od cijene otvaranja.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

da,dan prije joj je prosijek bio 54,46 ali je zatvorila sa 52,9

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

kolega bila je na + 10% u jednom trenutku tj na 48kn i nikako nije bila u minusu danas bar trejder meni nije pokazao..i da daytraderi da njima su futuresi jako bitni vjerujte dugorocnom investitoru je puno bitnija dozvola,i likvidnost tvrtke,tj novci koje ce tvrtka inkasirati dobitkom dozvole…

nisi ti mene skapiro ali nema veze.
samo je bitno da kako trenutno stvari stoje ništa nije bitno osim amera.
ja također neizlazim pa taman sve popušio.

Nauči gubiti ili odustani!!!

Ovdje upišite svoj komentar…

[i]Prodajte svinjske polovice i kupujte zlato![/i]

Što se INGRE tiče, može ona pasti i na 30 kuna i niže, svejedno, samo trž. kapital. je tada 225.000.000 kuna, znači za 90.000.000 kuna možeš dobiti 40% INGRE. Moguće? Moguće, ali teško, jako teško. Cijena se približila cijeni iz početka 2006. godine kada su prihodi bili znatno manji.
Danas su i ostali mediji objavili dobivanje uporabne dozvole

http://teletekst.hrt.hr/?str=136-01

55 milijuna kuna samo od Arene će dobivati svake godine sve do 2036. godine.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Što se INGRE tiče, može ona pasti i na 30 kuna i niže, svejedno, samo trž. kapital. je tada 225.000.000 kuna, znači za 90.000.000 kuna možeš dobiti 40% INGRE. Moguće? Moguće, ali teško, jako teško. Cijena se približila cijeni iz početka 2006. godine kada su prihodi bili znatno manji.
Danas su i ostali mediji objavili dobivanje uporabne dozvole

http://teletekst.hrt.hr/?str=136-01

55 milijuna kuna samo od Arene će dobivati svake godine sve do 2036. godine.

Što mislis da neko ide kupovati 40% ingre za spomenutu cifru da li bi se cijena dionice digla pa ti ta cifra ne bi bila dovoljna. To je problem br.1.
Drugi problem je da li je dionica za 40% Ingre uopšte na tržištu (prodaji) i dal su je ljudi voljni prodati.

Sagledavajući ova dva problema sve špekulacije o kupnji prodaji neke firme za nešto para padaju u vodu i uopće je glupo o tome raspravljati.

Nije bolest sve što boli

Hebali vas ameri i buljenje u futurese. Kakve veze ime dow sa ingrom. Ljudi niste normalni jer dozvoljavate da vas manipulira hrpica impotentnih štreberčića koji su vas navukli na slijepo praćenje stranih indeksa, a oni rade upravo suprotno. Kada futuresi rastu oni puste da vi počnete kupovati pa kad se cijena digne oni vas onda zatrpaju sa prodajom, a kad futuresi padaju spuste se na granicu doljnjeg limita i skupljaju. I tako stalno u krug. Svaki dan zarađuju i za njih nema veze dali burza pada ili raste, oni svakako zarađuju a svi ostali puše.

s koje si ti planete pao? s neke di nema USA ?
apsolutno se slažem s kolegama koji smatrju da pratimo amere
pa kod nas je crobi pao više nego djia a nemamo ni blizu lošu situaciju kao oni
tako da ingrica ode na jug dok se ne smire preko bare
a mogao i trebao sam je jučer ujutro prodat [bye]

New Report

Close