jel to neka potpora na 53,6X iskrsnula ili mene stare oči varaju? [shocked]
Ma kakva potpora na ingri, pa tu ima samo kočnica za gore, kad se ide dole,prvi smo!!!
Naj jadnija dionica na burzi uz jdpl.
potpori slomljena kičma, ruke i noge [undecid]
Koji ste vi ljudi slijepci. Bacite malo oko na vlasničku strukturu pa će vam biti jasno tko kupuje kada svi krenu masivno u prodaju…
Jednog dana kada se bude raslo (iznenada i velikim koracima) nitko neće znati gdje mu je guzica, a gdje glava, a onda će se s nostalgijom sjetiti ovih dana…
kupuj, prodaj, ovaj ukrcaje, ovaj iskrcaje, krova ima, krova nema, izvješće bajno, izvješće manje sjajno, zašto igh a ne ingra, jeli vino ili piva????????
Aj kuragu više, hvala ti Bože da je petak i da je gotovo za ovaj tjedan
Ima li kakvih vijesti o dozvoli i izvješću?
Ima, navodno Igor će dobiti i A kategoriju za motocikl, a navodno izvješće je ok, u njemu piše da je bio dobar radnik bez zeke.
da, direktor, kaj ne znaš ko je on?
Da vam ja kažem što koči ingru.
Naivnost malih dioničara.
Netko stavi blok. A njih 10 s novim nalozima skidaju cijenu.
A ovaj blok spusti opet ispred njih.
I nevjerovatna stvar kako ljudi bježe s nalozima kad cjena krene gore. Neznam zašto ga drži na prodaji. Kad se zna da tako ruši cijenu.
Ma igh će biti na 5000 kad ingra probije 60kn
e pa ti odmah prodaj ingr i prebaci sve u igh ako si toliko siguran. to nećeš napraviti zar ne? [wink]
[/quote]
…nisam lud…izašao sam iz IGH da bih ušao u INGRU…
Dozvola ide prije uskrsa – sigurno. Isto tako lova na račun. Dali će cijena gore treba pitati Dinka i ekipu.