Idemo realno sagledati situaciju. I zbog Arene godišnji i za 1Q rezultati će biti sigurno slabiji od očekivanog. No, kako se na tržištu kupuje budućnost, cijena dionice ne bi trebala previše pasti nakon izlaska istih. Od izvještaja ne treba očekivati čuda jer ih neće biti. Treba se okrenuti prema budućnosti, jer budućnost stvara cijenu. Ili što bi rekao jedan veliki:
VRIJEME JE PROKLETA DIMENZIJA
U KOJOJ SE PODMUKLO KRIJU NAŠE BUDUĆNOSTI
JA MRZIM VRIJEME
UBOJICU SVEGA ŽIVOGA…
Vjerojatno je izvješće loše pa će ga tempirati zajedno sa uporabnom Arene da spase sitauciju.
http://www.javno.com/hr-zagreb/krov-arene-nestabilan-nista-od-trajne-dozvole_245873
Što bi ovo trebalo značiti? Može li se dogoditi da uopće ne dobiju dozvolu? Hoće li se Arena rušiti?
Moglo bi biti ovdje i ugodnih ili neugodnih iznenađenja kad se objave rezultati. Ima li tko info što se uopće očekuje?
http://www.javno.com/hr-zagreb/krov-arene-nestabilan-nista-od-trajne-dozvole_245873
Što bi ovo trebalo značiti? Može li se dogoditi da uopće ne dobiju dozvolu? Hoće li se Arena rušiti?
Nemaš ništa starije za staviti?
Moglo bi biti ovdje i ugodnih ili neugodnih iznenađenja kad se objave rezultati. Ima li tko info što se uopće očekuje?
Nema se info. Rezultati će biti lošiji, ali to ne drži vodu.
text je od 26.3.tad ispitivanja nisu pocela,pa to svi znamo,pocetkom ovog tjedna su pocela koliko sam informiran…slobodno me ispravite ako grijesim…
Zoki777
To sam isto pročitao prije 20dana.
Al i dalje ne vidim gdje piše da je ingra izgubila taj spor i da mora platiti te novce!?
I opet mislim da drukaš. Evo ingre na 54kn. Dobar moment za drukanje i rušenje cjene.
Ispitivanja su počela već prije 15dana. Ima puno neistinosti u tom članku. A kako znate. Da je moguće produživanje privremene dozvole to bi se već napravilo.
I utakmica zagreb kiel bi se igrala u areni.
Koliko je meni poznato utakmica se nije igrala upravo zato
jer su ispitivanja krovišta u tijeku …a ne radi neimanja uporabne …
Koliko je meni poznato utakmica se nije igrala upravo zato
jer su ispitivanja krovišta u tijeku …a ne radi neimanja uporabne …
kolega je htio reci da se nemoze produziti privremena uporabna,morala bi ici trajna,i ja nevidim alternativu tomu,ako tko vidi neka iznese….a izgleda da su i drugi slicnog misljenja,ne lupa se bas po bidu,bar ne zasad..
Ispitivanja su počela već prije 15dana. Ima puno neistinosti u tom članku. A kako znate. Da je moguće produživanje privremene dozvole to bi se već napravilo.
I utakmica zagreb kiel bi se igrala u areni.
spor je dobiven već nekoliko puta….ali se raznovrsnim manipulacijama izbjegava izvršenje……
najsmješnije od svih presuda je da je na vrhovnom sudu iingra izgubila međutim neko je krivo upisao broj spora i s toga presuda nije bila valjana……..
no kako god bilo ingra će to prije ili kasnije morat isplatiti……a kamate rastu……