ptice došle, zima prošla, opasnosti od snjega za arenu više nema,……..
zanima me di su sada oni Hypo analitičari sa njihovom fer cijenom za INGR od 36 kuna…. [lol]
Joj što bi volio da su prodavali ….
Inače ask 10ti nalog 63 kn …..
Ima li tko link gdje Bandić kaže za dozvolu i plaćanje …
Hvala
E da, al pljušte 100% [thumbsup]
Zvao Ingru dozvola gotova.
Bit će objavljeno u pon. [bye]
zanima me di su sada oni Hypo analitičari sa njihovom fer cijenom za INGR od 36 kuna…. [lol]
Čini se da su u dionici ostali samo posjetitelji stranica PD-a koji strahovito slušaju Stojića [lol] [lol] . Da sam na njegovom mjestu dobro bi se zamislio prije objave iduće analize.
Ja sam mu zahvalan jer kad god se oglasi znam da munjevitom brzinom radim suprotno. [lol]
14.10.2008 155,50 162,00 146,00 151,00 +19,88% [+19,88%] 76896 11.727.431,90
13.10.2008 119,00 133,98 119,00 133,98 +30,38% [+30,38%] 34073 4.291.796,44
Ovako je bilo u listopadu 2008…. već sam stavljao al nek …..
nevjerujem da je ijedna dionica na Zse-u tolikom u minusu od tada ….ali normalno
od ovih likvidnih ….
Zvao Ingru dozvola gotova.
Bit će objavljeno u pon. [bye]
Zvao i ja pa nisu tako rekli….
Vidim da su manipulacije počele i niskim udarcima….
[/quote]
Pričao sa prijateljem a neznam s kim si ti pričao.
Dozvola če biti ruješena u pon najkasnije u utorak.Nadzorni inžinjer je dao zeleno svijetlo.Radovi se završavaju.
Ti ako si skeptičan čekaj slijedeći tjedan pa kupuj po 65-70.
Pozdrav. [bye]
nije bitno dali ce dozvola biti u ponedjeljak ili za desetak dana bitno da to vise nije upitno,ako je ikad i bilo i da je ingra skinula mac s vrata i na taj nacin otklonjene spekulacije o bakrotu…
Upravo zbog lažnjaka tržišta često reagiraju tako dok se ne napuhaju da ne izgore i onda dođe kriza. Svi se čude. Opet se sve ponavlja. Ne mislim na Ingru nego općenito. Strava i prije svega primitivizam.