milja se presla,skida se s aska,doduse kocnica je jos jaka…
a i promet se na njoj povecao…blizu milje je..
prešao milju…
po crobu ona je vec na 7%,racuna se prosjek od dan prije netko bi ju mozda mogao zakucati u blokadu ali oko 15 i 30 ne ranije tako da joj,se blokada ne skine on bi pokupio sve do blokade i zaustavio zaustavi daljnji rast no budemo vidjeli…tako bih bar ja napravio ako bi radio,sto ocito netko radi…
Blokada na 50.61
Po meni neizvedivo.
velim tako bi ja napravio kad bih radio kontrolirani dokup,ili ako ne bude opasnost da netko drugi ju zabije u blokadu a ja ne uspijem dokup uzeo bih s bida na kraju da joj spustim cijenu za sutra,ali ako bude postojala opasnost da je netko manji zabije u blokadu,pokupio bih sto vise i blokirao je…netko povremeno uzme po desetak komada s aska i kontrolira cijenu i navlaci da sto vise ekipe bude ispod 50…ako se o tomu radi tip sigurno zna svoj posao i skidam mu kapu…
velim tako bi ja napravio kad bih radio kontrolirani dokup,ili ako ne bude opasnost da netko drugi ju zabije u blokadu a ja ne uspijem dokup uzeo bih s aska na kraju da joj spustim cijenu za sutra,ali ako bude postojala opasnost da je netko manji zabije u blokadu,pokupio bih sto vise i blokirao je…netko povremeno uzme po desetak komada s aska i kontrolira cijenu i navlaci da sto vise ekipe bude ispod 50
Dokle bi mogla cijena?
po crobu ona je vec na 7%,racuna se prosjek od dan prije netko bi ju mozda mogao zakucati u blokadu ali oko 15 i 30 ne ranije tako da joj,se blokada ne skine on bi pokupio sve do blokade i zaustavio zaustavi daljnji rast no budemo vidjeli…tako bih bar ja napravio ako bi radio,sto ocito netko radi…
dobro rezoniraš….nažalost kontra ofenziva prodavača nadjačala je kupnju pa je sada teže da se desi
pozitivna blokada….
Blokada na 50.61
Po meni neizvedivo.
evo kolega je rekao…ali ako amer odu u crveno sve ovo pada u vodu uzet ce zadnju sa bid jer vjerojatno blokada nece biti ugrozena…imat ce dobru poziciju za sutra,ali sad sam skoro siguran da se radi o kontroliranom dokupu i utvrdjivanju pozicija…
Cijena bi mogla prema dole. Pokoji trajder će izići. Već vidim da paničari povlače naloge.
A 48.5 ako se ne nađe netko hrabri.
jbg,slijepo pratimo amere…
dobro rezoniraš….nažalost kontra ofenziva prodavača nadjačala je kupnju pa je sada teže da se desi
pozitivna blokada….
[/quote]
je ameri osciliraju..odmah trejderi izlaze..